Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΟΛΥΜΠΙΟΝ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

eirini28

Recommended Posts

Θα ηθελά να μάθω πληροφορίες σχετικά με το μαιευτήριο "Ολύμπιον" επειδή πρόκειται να γεννήσω εκεί τον Φεβρουάριο. Φιλιά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ?

ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ?ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 28 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΠΥ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ?

ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ?ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 28 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΠΥ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΙΡΟ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.

Καλημέρα κούκλα....

Εκεί γέννησα τον Ιούνιο του 2008... Τι θέλεις να μάθεις;

Σαν κλινική είναι πολύ φιλική, σε κάνουν να νιώθεις σαν το σπίτι σου...

Έμεινα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ από το προσωπικό. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Εάν ξαναέμενα έγκυος, δεν το συζητώ εκεί θα ξαναπήγαινα...

Με το καλό...

Καλημέρα κούκλα....

Εκεί γέννησα τον Ιούνιο του 2008... Τι θέλεις να μάθεις;

Σαν κλινική είναι πολύ φιλική, σε κάνουν να νιώθεις σαν το σπίτι σου...

Έμεινα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ από το προσωπικό. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Εάν ξαναέμενα έγκυος, δεν το συζητώ εκεί θα ξαναπήγαινα...

Με το καλό...

Το πιο σημαντικό που ηθελα να μάθω είναι σχετικά με το περιβάλλον αν είναι ευχάριστο και αν σε βοηθούν.

Οι υπολοιπές απορίες είναι:

Τι χρειαζεται να έχω μαζίμου γιατί δεν είμαι από την Πάτρα και δεν θα ήθελα να παραλείψω κάτι.

Οικονομικά πόσο θα κοστίσει και τις κρυφές χρεώσεις (προκειται να γεννήσω με καισαρική)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:)

Το πιο σημαντικό που ηθελα να μάθω είναι σχετικά με το περιβάλλον αν είναι ευχάριστο και αν σε βοηθούν.

Οι υπολοιπές απορίες είναι:

Τι χρειαζεται να έχω μαζίμου γιατί δεν είμαι από την Πάτρα και δεν θα ήθελα να παραλείψω κάτι.

Οικονομικά πόσο θα κοστίσει και τις κρυφές χρεώσεις (προκειται να γεννήσω με καισαρική)

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια:)

Γεια σου Ειρήνη και με το καλό το μωράκι σου!

Εκεί γέννησα κι εγώ τον Αύγουστο. Έμεινα ΠΟΛΥ ικανοποιημένη. Το περιβάλλον είναι πολύ καλό και οι μαιες πολύ εξυπηρετικές. Και το δευτερο εκει θελω να το γεννησω. Είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική στην Πελοπόννησο και είναι πολυκλινική. Πράγμα που σημαινει ότι αν (κουφια ώρα) συμβεί κάτι υπάρχουν και άλλες ειδικότητες να το καλύψουν.

Οι τιμές εν τω μεταξυ πολύ προσιτές (σε σχέση με Αθήνα). Για μονόκλινο και καισαρική με επισκληρίδιο πλήρωσα 2000 ευρώ.

Τώρα τι θα πάρεις μαζί σου... Για το μωρό μόνο τα ρουχαλάκια του, σεντονάκια, πανάκια για το ρεψιμο, κουβερτουλες και πετσέτα για το μπάνιο του. Τα υπόλοιπα τα δινουν αυτοι. Για εσένα παρέχουν σερβιετες, εσώρουχα μιας χρήσης και πετσέτες για το μπάνιο. Αν ξεχασα κατι πειτε.

Φιλια!

Γεια σου Ειρήνη και με το καλό το μωράκι σου!

Εκεί γέννησα κι εγώ τον Αύγουστο. Έμεινα ΠΟΛΥ ικανοποιημένη. Το περιβάλλον είναι πολύ καλό και οι μαιες πολύ εξυπηρετικές. Και το δευτερο εκει θελω να το γεννησω. Είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική στην Πελοπόννησο και είναι πολυκλινική. Πράγμα που σημαινει ότι αν (κουφια ώρα) συμβεί κάτι υπάρχουν και άλλες ειδικότητες να το καλύψουν.

Οι τιμές εν τω μεταξυ πολύ προσιτές (σε σχέση με Αθήνα). Για μονόκλινο και καισαρική με επισκληρίδιο πλήρωσα 2000 ευρώ.

Τώρα τι θα πάρεις μαζί σου... Για το μωρό μόνο τα ρουχαλάκια του, σεντονάκια, πανάκια για το ρεψιμο, κουβερτουλες και πετσέτα για το μπάνιο του. Τα υπόλοιπα τα δινουν αυτοι. Για εσένα παρέχουν σερβιετες, εσώρουχα μιας χρήσης και πετσέτες για το μπάνιο. Αν ξεχασα κατι πειτε.

Φιλια!

Σ' ευχαριστώ πολύ Happyland.

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν μπορεί να μείνει συνοδός την διάρκεια της νύχτας και αν το μώρο το έχουμε μαζί συνέχεια ή το φέρνουν ορισμένες ώρες μόνο. Φιλάκια.

Σ' ευχαριστώ πολύ Happyland.

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν μπορεί να μείνει συνοδός την διάρκεια της νύχτας και αν το μώρο το έχουμε μαζί συνέχεια ή το φέρνουν ορισμένες ώρες μόνο. Φιλάκια.

ΣΤο μονόκλινο μπορείς να έχεις 24 ώρες το 24ωρο κόσμο. Έχει και μία πολυθρόνα που γινεται ντιβάνι για να κοιμηθεί ο συνοδός. Το μωράκι το έχεις συνέχεια μαζί σου, εκτός αν θέλεις μπορείς να το δώσεις στις μαίες. Τώρα σε άλλα δωματια (2κλινα κλπ) δεν ξέρω αν τηρούνται ώρες επισκεπτηρίου...

ΣΤο μονόκλινο μπορείς να έχεις 24 ώρες το 24ωρο κόσμο. Έχει και μία πολυθρόνα που γινεται ντιβάνι για να κοιμηθεί ο συνοδός. Το μωράκι το έχεις συνέχεια μαζί σου, εκτός αν θέλεις μπορείς να το δώσεις στις μαίες. Τώρα σε άλλα δωματια (2κλινα κλπ) δεν ξέρω αν τηρούνται ώρες επισκεπτηρίου...

Εγω αν και ηθελα πολυ να γεννησω στο Ολυμπιον,τελικα γεννησα στην κλινικη στην Ρηγα Φερραιου..

Εχω ακουσει τα καλυτερα ομως!!

Εγω αν και ηθελα πολυ να γεννησω στο Ολυμπιον,τελικα γεννησα στην κλινικη στην Ρηγα Φερραιου..

Εχω ακουσει τα καλυτερα ομως!!

• 1 year later...

Καλησπέρα κι από μένα. Κι εγώ εκεί σκέφτομαι να πάω για να γεννήσω. Ακούγεται πολύ καλό και νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό, σε σ΄χεση με αυτά της Αθήνας. Βέβαια ακόμα δεν έχω συζητήσει με το γυναικολόγο μου για την αμοιβή του...εκεί φοβάμαι πως μια ταραχή θα μου έρθει...τέλοσπαντων, τέλειες οι πληροφορίες σας, αν έχει καμία άλλη ανάλογη εμπειρία με το Ολύμπιον ας τη μοιραστεί. Φιλιά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια,εγώ θα πάω πάλι 17/12 στον γιατρό εκτός απροόπτου γιατί μπορεί να με πιάσει καμία βλακεια στον εγκέφαλο πάλι και να θέλω να πάω νωρίτερα. Εκεί θα κανονίσουμε και την β επιπέδου.   Εγώ δεν έχω ανυπομονησία για το φύλο, γερό να είναι και δεν με νοιάζει, ο μικρός μου έχει λυσσάξει και θέλει να μάθει.  Αν και πιστεύω πως είναι κορίτσι και έχω αρχίσει ήδη να τπτ λέω πως τα κοριτσάκια έχουν αδυναμία στα αγόρια αδέρφια και θα τον αγαπάει πιο πολύ από ότι θα αγαπάει εμάς και τέτοια. Όπως καταλάβατε ο γιος μου θέλει αδελφό.
    • Εγώ σαν αύριο 25/11/2023 (ανήμερα της γιορτής μου) έφευγα για Ολλανδία μόνη μου... και γύρισα στις 2/12/2023 +1 χωρίς να το γνωρίζω ακόμα! Είσαι πολύ μπροστά... Εγώ σκέψου 17/11/2023 είχα ΤΕΡ (επετειακή ήταν η περσινή!!!)😂😂😂
    • Εγώ θα τη βάλω στο βρεφονηπιακό κι από εκεί και μετά υπάρχουν πολλές υποψήφιες "γιαγιάδες" εδώ που έχουν ξετρελαθεί με την Ισμήνη-Μαρία και θέλουν να με βοηθήσουν!!!  Την Τρίτη πάμε πάλι για εμβόλιο! Ελπίζω κι εμένα να έχει πάρει κοντά στα 500-600γρ. όπως την προηγούμενη φορά. (Θυμίζω 17/10 4500γρ. και 8/11 5050γρ.)...
    • μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...