Εντάξει γενικά πάντα ο χειμώνας είναι πιο βαρύς και δύσκολος, η αλήθεια είναι ότι τελείωνε η σύμβαση μου Παρασκευή 10 Ιανουάριου, την ημέρα ακριβώς της ετ μου, και εγώ πήρα αναρρωτική μούφα από τη γυναικολόγο γιατί δεν είχα άλλες μέρες αδείας, τις πήρα αναγκαστικά νωρίτερα για την ωοληψία. Ότι και καλά κρύωσα και εγώ ήμουν Θεσσαλονίκη στο Fivi.. Οπότε απλά ήμουν τυχερή γιατί μεσολαβούσε ΣΚ και κάθισα.. Την Δευτέρα δεν είχα πάει στη δουλειά γιατί η νέα σύμβαση ξεκινούσε από Τρίτη και έτσι τη βόλεψα.
Τώρα όμως έχω μέρες αδείας, η σύμβαση λήγει Ιούλιο οπότε μέσα στον Ιούνιο που θα χρειαστώ εγώ μια βδομαδούλα θα μπορέσω να την πάρω με άνεση, χωρίς να προσποιούμε την άρρωστη και τέτοια.. Θα είμαι πιο χαλαρή.. θα βάλω και δύο εμβρυάκια για περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.. όλα θα πάνε καλά..!!!
Ποπό ρε συ χθες το βράδυ 3 τα ξημερώματα βασικά γαρίδα το μάτι και να μην μπορώ να κοιμηθώ μετά!
Αλλά ναι κορίτσι μου γίνεται δουλίτσα εκεί σε σένα για αυτό και η αυπνια!!
Ισως να ζοριστηκες και με την δουλεια εκεινο το διάστημα.. δεν είχες το περιθωριο να κάτσεις να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.. το καλοκαίρι θα εισαι πιο ανεμελη ολα θα πανε καλά.. αν μπορεις να πάρεις και αδεια το διαστημα εκεινο ωστε να μην εχεις και το αγχος της δουλειας και της καθημερινοτητας γενικοτερα ακομη καλυτερα
Recommended Posts