Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ;; SOS!!!


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 23 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΟΥ ΤΗΣ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!! ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩ!! ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΠΙΠΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ. ΜΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΟ ΚΟΨΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ 2ΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΙΚ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΦΗΣΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;;;;;;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορω να σου πω οτι εγω προσωπικα εκοψα να βαζω το δακτυλο στο στομα μου οταν ημουν γυρω στα οκτω και δεν επαθα τιποτα.Εχω μεγαλυτερη ανω γναθω αλλα ενας γιατρος που με πηγαν για σιδερακια μου ειπε δεν σου βαζω γιατι θα χαλασει το χαμογελο σου.Η πιπιλα μπορει να χαλασει πιο ευκολα τα δοντια και μην την πιεζεις να τη παρει τωρα.Δε νομιζω να μπορει να το κοψει τωρα γιατι δεν καταλαβαινει οτι κανει κατι κακο γιατι αυτο εκανε και μεσα στην κοιλια σου.Εγω το εκοψα γιατι με το δακτυλο κρατουσα και μια κουβερτα και μου την πηρε η μαμα μου.Ειμαι 35 και ακομη το θυμαμαι θες να περασει το ιδιο το παιδακι σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα βρέφη γεννιούνται με το ένστικτο του θηλασμού, το οποίο αφενός ικανοποιεί την ανάγκη της διατροφής αφετέρου αποκαθιστά τη σύνδεσή τους με τη μητέρα και ως εκ τούτου τους προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Πολλές φορές ο χρόνος που χρειάζονται τα παιδιά για να ικανοποιήσουν το ένστικτο του θηλασμού, ξεπερνάει το χρόνο που διατρέφονται και τότε οδηγούνται στο μη τροφικό θηλασμό. Δηλ στο θηλασμό του δαχτύλου ή της πιπίλας. Ο κανόνας είναι οτι η χρηση της πιπίλας πρέπει να διακόπτεται πριν τα 4 τους χρόνια προς αποφυγή ορθοδοντικών προβλημάτων που ενδέχεται να μείνουν μόνιμα και να απαιτούν θεραπεία. Ανάλογη είναι και η οδηγία για το πιπίλισμα του δαχτύλου. Προσπάθησε να αντικαταστήσεις το πιπίλισμα του δακτύλου με την πιπίλα. Ωστόσο αυτό δε θα συμβεί αν το μωρό δε ξεπεράσει το ηλικιακό αυτό στάδιο, αρχίσει να καταλαβαίνει αυτά που της λέτε και συμμορφωθεί με τις υποδείξεις σας. Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας για να καταφερετε να διακόψετε αυτή της τη συνήθεια. Εσείς που ξερετε την ιδιοσυγκρασία και το χαρακτήρα της μικρής σας, θα ανακαλύψετε τους τρόπους προσέγγισης αυτού του θέματος. Με υπομονή και επανάληψη!! σχετικα με τα δόντια της καλό θα ήταν να την πάτε σε παιδοδοντίατρο για να αξιολογήσει την οδοντοφυία της και θα σας κάνει ανάλογες συστάσεις!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο μικροτερος γιος μου ειναι 25 μηνων και απο βρεφος πιπιληζε το δαχτυλο του και συνεχιζει και τωρα,να σου πω την αληθεια δεν αγχωνομαι και τοσο ουτε τον πιεζω αφου οσο το κανω αυτος λειτουργει αντιθετα,θα ερθει η ωρα που θα το κοψει δεν θα κατσω να σκασω κιολας,το να λενε οι αλλοι προσπαθησε να το κοψεις ειναι το μονο ευκολο στην πραξη ομως ολα αλλαζουν και γινονται πιο δυσκολα.Τωρα για τα δοντια μας δεν ξερω τι θα γινει ο Θεος βοηθος λοιπον και βλεπουμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ... ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΗΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΗΣ!!

ΑΛΕΞΙΤΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!! ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ....

ΚΑ1 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΑΓΧΩΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ!! Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!

Εγω πιπιλουσα το δαχτυλο μου μεχρι την εφηβεια μου. Οκ, τα δοντια μου βγηκαν λιγο θεοστραβα, αλλα νομιζω οτι ειναι και γονιδιακο γιατι και η αδερφη μου που ποτε δεν το πιπιλισε χρειαστηκε ορθοδοντικο και ο πατερας μου εχει στραβα δοντια, κατα τα αλλα δεν επαθα και τιποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...