Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλο μηνα κοριτσια θα ηθελα σας παρακαλω πολυ αν υπαρχει καποια μανουλα που το παιδακι της να πηγαινει στον παιδικο του Κωστεα Γειτονα Παλληνη η στην Ελληνογερμανική Αγωγή θα με διευκολυνε πολυ γιατι θα ηθελα καποιες πληροφοριες και για συνεχεια τις μικρης μελλοντικα!!!Σας ευχαριστω!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να μην πεφτεις καθολου. Θα το εχεις σιγουρα ακουσει ξανα αλλα πολλες γυναικες που δεν ειχαν κανενα συμπτωμα ειχαν τελικα θετικη χοριακη. Κι εγω δεν ενιωθα τιποτα το εχω γραψει ξανα ημουν σιγουρη οτι θα ειναι αρνητικο το αποτελεσμα και τους ειχα πει οτι θα παω την αλλη μερα να τα παρω και μου εστειλαν στο μειλ την χοριακη καθως ηταν θετικη τελικα!! Θετικη ψυχολογια να εχεις καο ευχομαι να πανε ολα καλα!!
    • Καλημέρα κορίτσια μου ,την Πέμπτη 29 -5 έκανα ετ 2 βλαστοκυστες με 8 ενδομήτριο ,είναι η πεμπτη ετ ,τρεις αποτυχημένες και μια παλινδρόμηση . Δεν νιώθω τίποτα βρε κορίτσια σαν να μην έκανα τίποτα ένα ελαφρύ κάψιμο που και που τίποτα άλλο ,ενώ στις άλλες κάτι υπήρχε στον ορίζοντα.... Άρχισα ήδη να πέφτω ψυχολογικά ,σκέφτομαι ότι δεν έπρεπε να βάλω δυο μήπως επιβάρυναν τον οργανισμό τι να πω 
    • Καλημέρα κορίτσια μου ,την Πέμπτη 29 -5 έκανα ετ 2 βλαστοκυστες με 8 ενδομήτριο ,είναι η πεμπτη ετ ,τρεις αποτυχημένες και μια παλινδρόμηση . Δεν νιώθω τίποτα βρε κορίτσια σαν να μην έκανα τίποτα ένα ελαφρύ κάψιμο που και που τίποτα άλλο ,ενώ στις άλλες κάτι υπήρχε στον ορίζοντα.... Άρχισα ήδη να πέφτω ψυχολογικά ,σκέφτομαι ότι δεν έπρεπε να βάλω δυο μήπως επιβάρυναν τον οργανισμό τι να πω 
    • Καλημερα σε ολες!!Κοριτσια ενταξει πραγματικα νομιζα οτι μονο εγω τετοιο αγχος,οταν δεν εχω συμπτωματα πεφτω σε μαυρη καταθλιψη,λιγο να τσαντιστω/κουραστω κ νομιζω πως εχω κανει κακο στο μωρο,τωρα με εχει πιασει κ το αν θα ειμαι καλη μανα εν τελη🙄Μιλαμε για τρελα!Μιλαω στο μωρο,δευτερα εχω ραντεβου για υπερηχο κ λεω εαν ειναι να μην πηγαινει κατι καλα θελω καποιο σημαδι πριν παω στον γιατρο..φοβαμαι τι θα δουμε στο ραντεβου πραγματικα σε σημειο που δεν θελω να παω(ετσι ανακαλυψα στον δευτερο υπερηχο μια παλλινδρομη που ειχα πριν 5 χρονια).Οπως καταλαβαινετε φοβαμαι κ να κατουρησω για το μην δω αιμα😏Η κοιλια φαινεται ηδη κ ας ειμαι στην 9η βδομαδα οποτε το εμαθε μανα κ πεθερα κ ειναι μες την καλη χαρα,το αντιθετο απο εμενα🫩 Ευχομαι καλα αποτελεσματα σε ολες οσες εχουμε ραντεβου αυτες τις μερες🥰 Κ ναι το δευτερο τριμηνο θα ηρεμισουμε..ελπιζω😅οχι ενταξει τα συμπωματα ειναι παρελθον τις περισσοτερες φορες,νιωθουμε πλεον τα μπεμπε κ δεν εχουμε παρει πολυ βαρος,η ενεργεια επιστρεφει!Ανυπομωνω!!
    • Είμαστε πολλές κορίτσι μου σε αυτή την φάση (της τρέλας )  Δευτέρα έχεις αυχενική; Άντε με το καλό όλα να πάνε καλά ! Να μας πεις νέα σου τη Δευτέρα ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...