Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

gia sas koritsakia mou . pos iste simera ? ego k xthes xapakothika mias k me epiasan pali psiloponakia oxi toso entona bebea opos tis proalles . mou perase to bradi i kilia k pano pou leo orea tha kimitho mati den eklisa . strifogirnousa sinexia , den bolebomoun me tipota , mou moudiase k to xeri den 3ero giati , sikonomouna kathe tris k ligo gia toualeta kai me epiase k fagoura!!!! o kaimenos o antras mou den kimithike oute aftos ixe to nou tou se mena . elpizo na min ine etsi ta bradia mas apo edo k pera .

oso gia tis serbietes pira ena kouti serbietes loxias k ena kouti always night analoga me tin roi tha do pies tha xrisimopiiso . pantos aftes oi serbietes loxias poli me fobizoun pou den exoun ftera k den stirizonte pouthena . elpizo na min lerothoume k ginoume rezili sto meeftirio .

vasia mou perastikoulia na ine k na niosis sintoma kalitera .

me ta blastokitara kanate kamia diadikasia ? ego simera simplirosa ena idiko entipo gia dimosia trapeza . elege oti apo tin 32 ebdomada prepi na simplirothi gia na exoun k ton aparetito xrono na stiloun to katalilo kouti fila3is sto meeftirio ,episis anefere pos aitisis pou ginonte ekprothesma den tha ginonte apodektes .

filiaa

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Έγραφα πριν μια ώρα και με πέταξε οπότε τσατίστηκα! και το κλεισα!!!

Ξαναρχίζω από την αρχή τώρα!

Βάσια μου περαστικά, θετική σκέψη, πολλήηηηηηη ξεκούραση και υπομονή...έφτασες στο τέλος πια!!Λίγο θέλει ακόμη!!!

Αργυρώ μου σε καταλαβαίνω που λες είσαι μόνη σου και περνάνε όλες οι δουλειές από εσένα, αλλά με μέτρο!Κάποια πράγματα απλά απαγορεύεται να τα κάνουμε εμείς!!!!

sotkou το καμάρι σου μου θυμίζει μερικά παλιότερα δικά μου και με συγχίζει και αυτό και η μάνα του...Άστον να κόψει τον λαιμό του, είπαμε!!!Για το ΙΚΑ δεν έχω ιδέα για να μαι ειλικρινής...!

Σερβιέτες εγώ θα πάρω τις κανονικές που φοράμε και στην περίοδο, είχα ανέκαθεν μεγάλη ροή, πόσο χειρότερα θα είναι τώρα τα πράγματα;; Αυτές τις τεράστιες, μόνο στο μαιευτήριο υποχρεωτικά θα τις φορέσω!!!

Ερώτηση προς τις δευτερομανούλες, έχω 8 εσωρουχάκια (φορμάκια) χρειάζομαι κι άλλα ή με καλύπτουν αυτά;

Δημοσίευση

Αργυρω 27 πονακια ειχα και στη πρωτη μου εγκυμοσυνη και τωρα αλλα ολα καλα... μπορει να σου δοσει μαγνησιο για να περιορισει τους πονους.. παντως στο πρωτο ειχα απο τον 6 μηνα πονους και πηγα με μαγνησιο μεχρι το τελος!!

sotkou με γεια τα ρουχαλακια! Να σταματησεις τη δουλεια οποτε σου πει ο γιατρος! εγω με βαση νομο σταματαω μονο την 38 εβδομαδα.. :(

expectingmummy προσοχη με τις δουλειες!! μονο μαγειρεμα να κανεις :lol:

Vasiachp αν εννοεις τι ωρα της ημερας περνω το ασβεστιο εγω το περνω πρωι μετα το γαλα μου.

X+M τυροπιττα απο πεθερα??χαχαχχ :lol: και δε το ελεγες πιο νωρις?? :lol::lol: καλα βαψιματα!!

mwroudenia με γεια τα πραγματακια! πρεπει να ξεκινησω και εγω σιγα σιγα!!

παω να φτιαξω γαλα του μεγαλου μου γιου!

Καλεεε αλλαξα τη φωτο πειτε κατι!! ;)

Δημοσίευση

ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? :D:D

ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ..ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ!!!ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ..

ΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΟ..

EXPECTING ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ( ΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!) ΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!!ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΦΤΑΝΟΥΝ..ΠΑΡΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ;);)

ΒΕΛΟΥΔΕΝΙΑ ΓΙΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΟΧΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ ΝΕΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ 1ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΜΟΥ.

ΦΙΛΚΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσίευση

sotkou το παιδακι που του κανεις μαθημα να βρει αλλο δασκαλο πες του εδω εμεις εχουμε πιο σοβαρα πραγματα!!!

Veloudenia και εσυ με πονακια?? νομιζω πρεπει να χαλαρωσουμε ομαδικος.

mwroudenia2 μου πονακια απο κατω τσιμπιματα στη κοιλια και σφιξιμο τα ειχα και στη πρωτη μου εγκυμοσυνη κια τωρα δε πολυαγχωνουν. Απλα θελει χαλαρωση και ηρεμια.

παω να διαβασω την επομενη σελιδα...

Δημοσίευση

xouanitaki μου υγρα εχω απο την αρχη παρα πολλα.. ειναι φυσιολογικο. Οσο για τη διαθεση ελπιζω να εισαι καλυτερα! ;)

expectingmummy με γεια το καροτσι. Φροντισε να παρεις μεγαλη και ανετη τσαντα για να χωρανε πολλα πραγματακια μεσα. Εκανα το λαθος και για αρχη πηρα μια οχι και τοσο μεγαλη και μετα ανγκαστηκα να ξοδεψω αλλα για πιο μεγαλη.

elenac σιγα σιγα με το σπιτι ολα θα γινουν!

sotkou μου συμφωνω καλυτερα να τα βρησκουν μονοι μανα και γιος καλα κανεις και δεν ανακατευεσαι. Τωρα στη ερωτηση σου αν ετοιμασα βαλιτσα... η απαντηση ειναι ΟΧΙ!! 8-)

Αργυρω 27 καλα εκανες και πηρες γυναικα για τις δουλειες.. καλε επαθες μυτηκιαση?

expectingmummy οι αντρες ειναι πολλες φορες πιο μωρα και απο τα μωρα.. :lol::lol:

Veloudenia μπραβο στο συζυγο που σε βοηθα με τις δουλειες! Οσο για το κορσε καλα εκανες και πηρες απο Νταμαρτ θα παω και εγω να παρω απο εκει αυτη τη φορα! Ποσο το πηρες?? Για τις σερβιετες... εγω τις φοραγα 40 μερες :o:o:o ναι ναι πηρα χαπια για να σταματησει το αιμα μετα τη γεννα :|

Δημοσίευση

mwroudenia2 μου ολα αυτα που περιγραφεις περι αγωνιας τα ειχα και τα εχω και εγω. Την ωρα της γεννας ομως δε θα εχεις αγχος θα σκεφτεσαι μονο το μωρακι που ερχεται!! :)

Kat6 εκτως απο το πως θα γεννησουμε τα θηριακια μας θα πρεπει να αποφασισουμε ποτε θα βαλουμε και πληντυριο :lol::lol::lol: Ωχχχχχχχχ κραμπες... εχω μπολικες και πονανε πολυυυυυυυυ ιδιως αυτες που με πιανουν μες τη νυχτα!

Vasiachp μου περαστηκα!! τι σου ειπε δηλαδη ο παιδιατρος και σε φοβησε?? ελεος αντι να δινουν κουραγιο...

mwroudenia2 οντως πολυυ ζεστη... δηλαδη μονο εγω ζεστενομαι.. τι πραγμα και τουτο.. ολοι στο γραφειο με σακκακια και εγω σε λιγο θα πηγαινω με μαγιο :lol:8-)

Δημοσίευση

Άρα θα πεταχτώ να πάρω κι άλλο ένα πακέτο εσωρουχάκια και μετά βάζω το τελευταίο πλυντήριο για τον μπεμπάκο!!! Επιτέλους, να ξεμπερδεύω με τα πλυσίματα σιδερώματα!!!

Κορσέ πρέπει να πάρω κι εγώ και το αμέλησα, αλλά εντάξει έχω ακόμη περιθώριο ευτυχώς!!!

Για βλαστοκύτταρα εμείς θα τα φυλάξουμε στην τράπεζα του ΙΑΣΩ οπότε δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, απευθείας στην γέννα θα γίνει η συλλογή και η φύλαξη και αχρείαστα να ναι!!!!

Τσάντα ναι θα πάρω μια μεγάλη γιατί αυτή είναι μια σταλίτσα, την υιοθέτησε ήδη ο άντρας μου και βάζει δικά του πράγματα μέσα για τη δουλειά, ό,τι πρέπει είναι γι αυτό τον σκοπό πάντως!!! :)

Ο αντράκος σου είναι μια γλύκα!!να τον χαίρεσαι Τόμα μου!!!

Δημοσίευση

Α ξέχασα, ξεκίνησα να φοράω τους διαμορφωτές και απ ότι βλέπω, κάνουν δουλειά!!!Οι θηλές μου έχουν αρχίσει να πετάγονται προς τα έξω και πολύ χαίρομαι!! Και το γαλατάκι κάνει αισθητή την παρουσία του μονίμως, το πύαρ μάλλον θα έλεγα καλύτερα!

Δημοσίευση

Veloudenia το μουδιασμα το ειχα και εγω...ρωτησα και μου ειπαν τι μαλλον ειναι επειδη τα ρουχα μας ειναι πλεον πολυ σφικτα ιδιος τα σουτιεν..

expectingmummy η ποσοτητα των ρουχων που εχεις εξαρτατε απο ποσο θα λερωνετε το νινι σου και το ποσο συχνα θα βαζεις πλυντηριο. Καλο θα ηταν να παρεις αλλα 2-3. Χαιρομαι που εκανα δουλεια οι διαμορφωτες. Θα τους παρω και εγω.

expectingmummy Kat6 και Βασια σας ευχαριστω για τα κομπλιμεντα του γιου!!

Την Τριτη εχουμε γιατρο και πρεπει να αρχισω να ετοιμαζομαι σιγα σιγα. Ποσες φορες σας το εχω πει? :lol: Κοριτσια εχουν φουσκωσει τα ποδια σας????..νομιζα οτι ειχαν φουσκωσει μονο τα χερια αλλα σημερα παρατηρησα οτι εχουν φουσκωσει και τα ποδια μου.

Αυτα καληνυχτα!!! :)

Δημοσίευση
Sotkou nai Gia to prwto epidoma pas 56 meres prin thn PHT Kai Gia ta alla duo meta,opou einai to epidoma Toketou Kai h Adeia loxeias 63 meres.Otan genhseis pas me leixiarxikh gennhsh to vivliario sou Kai kaneis ta xartia.Epishs an asfaliseis Esu to paidi exeis Kai Mia prosauxhsh.Afou douleueis dikaiouse lefta Kai apo ton oaed Gia 6 mhnes meta thn genna. :)

Vasia mou sthn periptwsh pou arghsw na paw sto prwto epidoma to xanw? pws eisai ?kalutera??? euxaristw!

Δημοσίευση
Α ξέχασα, ξεκίνησα να φοράω τους διαμορφωτές και απ ότι βλέπω, κάνουν δουλειά!!!Οι θηλές μου έχουν αρχίσει να πετάγονται προς τα έξω και πολύ χαίρομαι!! Και το γαλατάκι κάνει αισθητή την παρουσία του μονίμως, το πύαρ μάλλον θα έλεγα καλύτερα!

expecting mou mas eipan oi maies oti den xreiazontai ola auta oles mporoun na 8hlasoun arkei na einai 8etikes sthn skepsh...thn paraskeuh 8a sou pw perissotera mhn agxwnesai!

Δημοσίευση

Toma me to kalo na pas ston giatro! ola kala 8a pane!

shmera edina va8mous se kapoia fash erxetai enas mpampas , o opoios exei ena diaolo , parkarei to mhxanaki tou dipla sto mhxanaki tou antra mou pou gia kakh mou tuxei to eixe danistei o aderfos mou...kai thn wra pou kanw enhmerwsh paei to tsoglani kai sprwcnei to mhxanaki tou patera tou epanw stou antra mou...kai spaei ton ka8refth! vgainei o pateras tou kai leei me mia fwnoula paidi mou ti ekanes gt den ka8esai ligaki fronimos kai ksanampainei mesa...lew kurie Vasilh 8a mou kanete dhlwsh toulaxiston gt einai krima ! petagete o pateras mou den exei tpt mwre ...mh stenaxwrhsei ton pelath! pelaths...den exw asfaleia oute diplwma...emmmmmmaaaaaa tou gam...as to kerato ??????? arxiza kai ekana tilt kai ti na elega ston antra mou? apo to pou8ena me spasmeno ka8refth tou koutiou to mhxanaki...kai telika o kurios pelaths den plhrwse , o pateras mou den plhrwse kai etsi etrexa apogeumatiatika prin to ma8hma sth nea eru8raia na parw ka8refth na ton valw , na to pw ston antra mou na akousw thn katsada tou kai telika na ton plhrwsw kai apo thn tseph mou... re den pame kala! ! ! o pateras mou de leei oti eimaste upeu8unoi emeis gt htan to paidi sto frontisthrio...OXI EIXE SXOLASEI KAI TON EIXE PARALAVEI O PATERAS TOU O PA PA RAS sorry re koritsia alla aganakthsa makari na me malwne kai emena etsi o pateras mou milixia... tespa !

Vasia mou euxomai ola kala na pane!!!!!

suggnwmh gia thn parektroph mou!

Δημοσίευση

Toma Kai egw zestenomai polu!! :D:D:D

O paidiatros arxise na mou leei Gia egefelika provlhmata Kai tetoia Kai oti einai adunaton na ginei edw tetoia genna prepei na metaferthw se allh polh.. Vevaia auto to xerw.. Eutuxws to Iasw exei apo tis pio suxrwnes monades Gia neogna.. Ante na doume.. H giatros mou parakalaei Gia 2 vomadoules..

Δημοσίευση
Toma Kai egw zestenomai polu!! :D:D:D

O paidiatros arxise na mou leei Gia egefelika provlhmata Kai tetoia Kai oti einai adunaton na ginei edw tetoia genna prepei na metaferthw se allh polh.. Vevaia auto to xerw.. Eutuxws to Iasw exei apo tis pio suxrwnes monades Gia neogna.. Ante na doume.. H giatros mou parakalaei Gia 2 vomadoules..

Vasia mou an kaneis doppler vlepei o giatros an oksugwnonetai kala to mwro kai ta aggeia tou. elpizw ola na pane kala ! o giatros mou leei oti apo th stigmh pou pernas thn 34h ola kala 8a einai upomonh kai kouragio! euxomai to kalutero!

Δημοσίευση

Sotkou hpomonh me ta pitsirikia!

Nomizw oti den to xaneis alla tha xreiasteis dhlwsh apo ton ergodoth oti exeis stamathsei na douleueis stis 56 meres prin thn PHT.Epeishs prin pas na katatheseis ta xartia tha xreiasteis Kai vevaiwsh apo ton giatro tou ika Gia thn PHT sou.(apo to kentro prostasias manas Kai paidiou) :)

Δημοσίευση

kalmera kalimeraaaaaa, ti kanete koritsakia mou? kserw xathika alla eipa na ksekinhsw na kanw kamia douleia giati plaka plaka perase o kairos, hrthan ola ta pragmatakia tou mpemph, aaxxxxx to dwmatio tou egine super, den xortainw na to vlepw, eplina ola tou ta pragmata kai ta siderwsa kai ola exoun mpei sthn thesh tous, exw teleiwsei sxedon me oles tis agores alla kourasthka koritsia thn prohgoumenh evdomada den mporousa na kounhthw apo thn kourash, epitelous vghka kai sthn adeia tou IKA, poly treksimo kai ekei, gia na sou kanoun ta xartia sou vgazoun thn psyxh, eytyxws tha parw kala lefta kai etsi aksize ton kopo, den perimena na parw tosa, mpravo tous, kata ta alla kala o mpemphs mou megalwse ton eidame thn deytera, 2 kila eftase to poulaki mou...........kapoio koritsaki eipe pws epathe krampa ston ypno ths? xthes vrady to epatha kai egw kai tsirhksa mesa ston ypno mou, o antras mou petaxthke, eytyxws einai proponhths se mia podosfairikh omada kai kserei akrivws ti prepei na kanei, me to pou akoumphse to podi mou amesws ksepiasthke, alla simera mou ponaei akomh otan to pataw, ayta ta dika mou, sygnwmh an sas zalisaaaaa

aaaa koritsia ti mpimpero phrate? egw phra dr Brown, mou eipan pws einai ta kalytera, eseis ti lete?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κι από εμένα!!!

Τι κάνετε;;

Skoorpina μου καλώς δεχτήκατε τα πραγματάκια του, με το καλό να γεμίσει η κούνια του :) :) Κράμπα έπαθα κι εγώ σήμερα τα ξημερώματα, δεν ήταν η πρώτη φορά αλλά με πέθανε κυριολεκτικά...ακόμη πονάω!!!Και είχε φύγει ήδη ο άντρας μου για δουλειά δεν είχα κανέναν να μου το τεντώσει, μέχρι να καταφέρω να το πατήσω πρέπει να με άκουσε όλη η πολυκατοικία!!! :oops::oops:

Νομίζω πως το νινί μου δεν θα έρθει με σύστημα αυτοκαθαρισμού οπότε μάλλον θα χρειαστώ κι άλλα εσωρουχάκια!! :lol::lol:

sotkou μου οι μαίες μπορεί να έχουν δίκιο αλλά γιατί να ταλαιπωρηθώ κι εγώ και ο μπέμπης όταν μπορώ να έχω κάνει μια προετοιμασία; Σίγουρα η θέληση μετράει σε αυτή την περίπτωση αλλά είμαι της άποψης να κάνω την ζωή μου πιο εύκολη όταν υπάρχει η δυνατότητα!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!! Ειμαι δουλεια :evil: και βαριεμαι.

sotkou :lol::lol::lol: με εκανες και γελασα με την ιστορια σου... υπομονη και μην πολυνευριαζεις αγχωνεις και το νινι!

Vasiachp τι ειναι αυτα που σου λεει ο παιδιατρος?? ελεος δηλαδη. Ολα καλα θα πανε.. αν εσυ νοιωθεις οτι ακομα δεν εχει ερθει η ωρα του τοκετου σημαινει οτι δεν εχει ερθει!!

skorpina82 με γεια τα πραγματακια σας!! Εγω θα παρω τα μπιμπερα B-FREE ειναι της ιδιας κατηγοριας με τα Dr.Brown, και θα παρω και 1-2της AVENT. Τα ειχα στο πρωτο μου ειναι πολυ καλα σαν μπιμπερο δεν σταζουν κτλ αλλα μου εκανε πολλους κολικους και ετσι αυτη τη φορα θα παρω κατι πιο ειδικο για τους κολικους.

expectingmummy και εγω μια απο τα ιδια με τις κραμπες. Δεν παιρνεις μαγνησιο?? Την Τριτη που θα παω θα ζητησω να μου δωσει διοτι σημερα με επιασαν εκτος απο κραμπες και λιγες συσπασεις. Το μαγνησιο βοηθαει σε αυτα το πηρα και στη πρωτη εγκυμοσυνη απο τον 6 μηνα!!

Σημερα ο αντρας μου εχει βαρδια στη δουλεια και θα ειμαι μονη μου με το γιο σπιτι και σκεφτοναι να φτιαξω κατι πολυ ευκολο και γρηγορο π.χ μακαρονια! :P

Δημοσίευση

Μαγνήσιο δεν παίρνω και προσπαθώ να το αποφύγω όσο γίνεται γιατί το στομάχι μου τα χει παίξει με τόσο σίδηρο και ασβέστιο. Συσπάσεις έχω κι εγώ και το είπα στον γιατρό μου την προηγούμενη φορά αλλά μου πε να μην ανησυχώ γιατί είναι προετοιμασίας και όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται εντονότερες αλλά δεν σημαίνει απολύτως τίποτε αυτό!!! Οπότε κάνω όσο μπορώ την πάπια με τις κράμπες γιατί το θέλω το στομάχι μου!!

Δημοσίευση

geia sas koritsakia!!!!!!!!!!!vrika servietes loxeias me fteraaaaaa!!!ooo nai!!!apo ta mothercare kai kanan 5,5 eurw kai eixe 24 temaxia h syskeuasia!pira 2 temaxia..!ante trexate apo ekei :lol:

TΌΜΑ Εγω ειχα τσιμπηματαα αρκετα δηλ συσπασεις απο ασβεστιο και μου το εκοψε ο γιατρος απο τον 4ο μηνα και απο τοτε παιρνω μαγνησιο και δεν εχω ουτε κραμπες ουτε τπτ!ενταξει τωρα τα τσιμπηματα ειναι απο την μητρα με ειπε!

εγω σημερα ψωνισα φορμακια και γαντακια για τον μπεμπη,και για μενα κοντομανικη μπλουζα και φορεματακι και μια ζακετουλα!

περιττο να σας πω οτι ολα αυτα τα ρουχα εγκυμοσυνης ειναι πανακριβαααα :evil: εδωσα 14ο ευρω για τα ρουχα μου :evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...