Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ


sophie_3601

Recommended Posts

Λοιπόν, γέννησε μια φίλη μου πριν 1 βδομάδα στο μητέρα της είπαν ότι το μωρό γεννήθηκε με έλλειψη ασβεστίου και επειδή κόλλησε το χεράκι του την ώρα της εξώθησης της είπαν ότι έχει και πρόβλημα στο χεράκι του. Την επόμενη μέρα της ειπαν ότι όλα οκ με το χεράκι και το ασβέστιο και ότι το κράταγαν στην θερμοκοιτίδα για σίτιση. Περιτό να πω ότι για να το δεί πήγαινε εκείνη στην θερμοκοιτίδα και ότι δεν της πήγαν καθόλου το μωρό της. Του δώσανε και ξένο γάλα και όταν πήγε να το θηλάσει την άφησαν να του δώσει λίγο και μετά της είπαν φτάνει για να μην "βαρυστομαχιάσει" το μωρό.........

Και ρωτώ εγώ τώρα γίνεται να γεννηθηκε το μωρό χωρίς ασβέστιο? Και την επόμενη να ήταν όλα οκ?

Και αφού ήταν όλα οκ γιατί δεν της το πήγαιναν και το κράταγαν για σίτιση? Και γιατί να το κρατήσουν για σίτιση, η μάνα του δεν μπορούσε να το θηλάσει? Και τι? Να μην "βαρυστομαχιάσει" το μωρό? Εδώ δεν ισχυέι ο κανόνας του θηλασμού "να φάει όποτε θέλει όση ώρα θέλει"? Τι να πω βρε παιδιά μου φάνηκε άθλιο μετά από όλα αυτά το μητέρα σαν νοσοκομείο και μόνο κοροιδία μου φαίνονται εμένα όλα αυτά.

Και ξέχασα να πω ότι βγήκε η φίλη μου από το νοσοκομείο χωρίς το μωρό της το οποίο κρατήσανε 3 μερες ακόμα μέσα για "σίτιση" τάχα.

Είχατε εσείς καμμιά παρόμοια εμπειρία από αυτό το νοσοκομείο?

Είναι αλήθεια οι φήμες που το θέλουν να κλείνει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα σου πω την δική μου εμπειρία, εγω γεννησα δυο μωράκια προωράκια, μου τα κρατήσανε και εμένα μεσα 3μερες παραπάνω το ενα και 7ημερες το αλλο, τα εβαλαν σε θερμοκοιτίδα μονο και μονο για να παρουν το απαιτουμενο βαρος(δηλαδή 2κιλα),οχι γιατι είχαν καποιο προβλημα. μηπως αυτο εννοουσαν και στη φιλη σου οσον αφορα το θεμα της σιτισης. επισης επειδη ηταν σε θερμοκοιτιδα υπηρχαν συγκεκριμενες ωρες που μπορουσα να παω να τα δω, δηλαδή 1 ή μιαμιση ωρα το πρωί και αντιστοιχα το ιδιο το απογευμα, ωστοσο αν ηθελα μπορουσα να βγαζω με το θηλαστρο το γαλα μου και να τους το δινω για τις υπολοιπες ωρες να τους το δίνουν. εντάξει κατα τ αλλα δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα, και απο την αποψη της παραμονης μου εκεί. Γενικα ήμουν "ψιλοδιαβασμενη" και ηξερα οτι αν θελω κατι να το ζηταω,ειδάλλως μπορεί και να μην μου εδιναν την απαιτουμενη προσοχή, και να μην κολλαω ουτε να ντρεπομαι, και ό,τι θελω να ρωταω να το ρωτάω.τι να σου πω βρε κοριτσάκι, ας πει και καμια αλλη μανουλα την εμπειρία της, εγω αν επρεπε να το βαθμολογήσω με αριστα το δεκα, θα εδινα ενα 6,5με 7.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω γεννησα στο Μητερα πριν 1 χρονο και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη ...απο το προσωπικο και τους γιατρους!!!

Αλλα ο λογος που γραφω ειναι το οτι δε της πηγαν το μωρο και οτι της ειπαν μη φαει πολυ κ βαριστομαχιασει...ειναι υπερβολικα .

Αυτα δε γινονται ουτε στο Μητερα αλλα ουτε σε κανενα αλλο μαιευτηριο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!

Εγώ δεν γέννησα στο Μητέρα κ δεν μπορώ να έχω προσωπική άποψη….

Γέννησε όμως μία φίλη μου εκεί! Μπορεί να μην ήταν 100% ικανοποιημένη αλλά δεν δυσαρεστήθηκε κιόλας! Κ μένα υπερβολικά μου φαίνονται…. Κ δεν ρώτησε? Γιατί δεν είπε τίποτε η μητέρα για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ENDO1979 να σου πω ότι το μωράκι της γεννήθηκε 3550 οπότε δεν πιστεύω να είχε θέμα με το βάρος του και δεν ξέρω γιατί του δίνανε από την αρχή ξένο γάλα και δεν την άφηναν να θηλάσει παρά μόνο κάτι λίγες φορές.Δεν μου άρεσε που χώρισαν την μητέρα από το παιδί χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Ρώτησε η γιατί το κράταγαν και της είπαν για σίτιση και για προληπτικούς λόγους να το παρακολουθήσουν...και δεν μπορούσε να κάνει και κάτι αφού της είπαν ότι θα το κρατήσουν, έφυγε και ήταν όλη την ώρα με το άγχος στο σπίτι για το πότε θα βγει το μωρό της και μήπως της έκρυβαν κάτι.

Εμένα αυτό που με πείραξε πιο πολύ ήταν ότι την 1η μέρα της είπαν ότι έχει πρόβλημα το μωρό με το ασβέστιο του και με το χεράκι του και την 2η μέρα της είπαν ότι όλα είναι οκ και ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα το μωρό. Την άγχωσαν καλά καλά, την στεναχώρησαν και μετά της είπαν ότι όλα είναι οκ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ειναι ωραιο να επειρεαζεις τις κοπελες που επροκειται να γεννησουν στο Μητερα, αυτα που λες τα βγαζεις απο το μυαλο σου γιατι δεν γινονται αυτα τα πραματα να χωρισουν την μανα απο το παιδι. Δουλευει η αδελφη μου 15 χρονια στο Μητερα και δεν εχει ακουσει κατι τετοιο.

Αρα κοψε αυτο που αρχισες και μη το συνεχιζεις....

Σορρυ για τον τονο της φωνης μου αλλα εχω βγει απο τα ρουχα μου με αυτα που ακουω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω γεννησα στο μητερα κ ολα ηταν αψογα!ολες οι κοπελες με ειχαν στα οπα οπα και οτι κ να ζητουσα το εφερναν. εμενα ο γιατρος μου ειπε να δεχτω να δωσουν κ ξενο γαλα για να μην χασει βαρος κ οτι το ξενο εχει μια ουσια που δεν την εχει το μητρικο.μου ειπε μονο για οσο ειμαι στο νοσοκομειο και στο σπιτι μονο μητρικο.αλλα σε αυτο συμφωνησε κ η μαια αλλα κ η παιδιατρος εκτος μητερα.κ εγω ξερω μια που κατηγορει το μητερα γιατι απλα δεν θελει να δεχτει οτι το παιδι της ειχε προβλημα.

το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι λιγο ακριβο κ μ την κριση θα επρεπε να ριξει τιμες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνώμη που ξαναγράφω ενώ όπως είπα δεν γέννησα στο Μητέρα κ ίσως να μη μου πέφτει λόγος αλλά η επιλογή για το που θα γεννήσει η καθεμία είναι δική της κ είναι άσχημο να επηρεάζεται από άσχημες ιστορίες που πιθανότατα να είναι υπερβολές ή κ ψέματα…. Κ λέω ψέματα ή υπερβολές γιατί κ εσύ εκτός από τα κακά σχόλια που κάνεις για το συγκεκριμένο μαιευτήριο, αποθεώνεις την μαία που ανήκει σε άλλο μαιευτήριο κ ενδιαφέρεσαι να μάθεις εντυπώσεις γιατρού που ανήκει στον ίδιο χώρο, ενώ έχεις γεννήσει ήδη κ όλα αυτά την ίδια μέρα!!! Μπορεί να σε έχω παρεξηγήσει κ συγνώμη αλλά κ εσύ δίνεις τροφή για κακές εντυπώσεις ρε κορίτσι μου!! Κ πάλι συγνώμη… δεν έχω κανένα όφελος δεν έχω γεννήσει καν σε ιδιωτικό!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα απαντήσω σε όλες και νομίζω με παρεξηγήσατε...penny1979 δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου αυτά συνέβησαν πριν 2 βδομάδες που γέννησε η φίλη μου. Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω κακιά φήμη για το μητέρα γιατί στο κάτω κάτω δεν συνέβησαν αυτά σε εμένα (εγώ θα τους έκανα σκηνή σε κάτι τέτοιο σε όποιο νοσοκομείο και αν ήμουν). Τα λέω όπως ακριβώς μου τα είπε και εμένα η φίλη μου που πήγα και την είδα και μου φάνηκαν και εμένα υπερβολικά και αδιανόητα. Ο λόγος που άνοιξα το θέμα ήταν για να δω εαν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ή αν έγιναν μόνο στην φίλη μου. Ίσως εαν μίλαγε και η ίδια και τους έκανε σκηνή να μην της τα έκαναν αυτά αλλά επειδή την είχε πατήσει με το πρώτο παιδάκι της και φοβόταν δέχτηκε ότι της είπαν. Να πω εδώ πως κάθε γέννα είναι διαφορετική και πως η εμπειρία κάθε γυναίκας σε αυτή την στιγμή είναι επίσης διαφορετική και όπως και να είναι είναι μοναδική που φέρνει στον κόσμο το μωράκι της. Spa μου θα απαντήσω και σε σένα αν ψάξεις στα θέματα θα βρεις και αλλα από άλλες κοπέλες να κατηγορούν νοσοκομεία και μάλιστα και το Ιασώ που γέννησα εγώ. Πολλά ακούγονται για νοσοκομεία δεν πρέπει να τα λέμε όμως για να πηγαίνουμε να γεννήσουμε και να είμαστε και λίγο ψαγμένες? Ναι άνοιξα πολλά θέματα την ίδια μέρα γιατί έκατσα περισσότερο στον υ/η και είχα διάθεση να μιλήσω και να ανταλάξω εμπειρίες αλλά είμαι ένοχη και γι'αυτό? Αποθέωσα την μαία γιατί έκανε καλή δουλειά δεν ήταν όμως μαία του νοσοκομείου, δεν αποθέωσα και το νοσοκομείο, το νοσοκομείο είχε τα καλά και τα κακά του και αν με ρωτήσεις σίγουρα θα προτιμούσα να είχα γεννήσει κάπου αλλού απ' το να δώσω ένα σκασμό λεφτά που σου χρεώνουν ακόμα και τα depon στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Ζητώ και εγώ συγνώμη αν είπα κάτι που σας πείραξε αλλά πραγματικά συνέβησαν αυτά που γράφω και σαν μανούλες θα πρέπει να καταλαβαίνετε την έκπληξή μου όταν άκουσα αυτά τα πράγματα γιατί εγώ δεν θα άντεχα ούτε λεπτό χωρίς να δω το αγγελουδάκι μου! Μπορεί το μητέρα να είναι και το καλύτερο νοσοκομείο από όλα και απλά η φίλη μου να έτυχε στην περίπτωση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφη εγω γεννησα 2 παιδια στο μητερα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη,οσο αφορα το θηλασμο το γαλα στην μαμα δεν κατεβαινει γρηγορα κ μπορει να το ειπαν επειδη ειχαν ταισει το μωρακι προσφατα,οταν τα παιδακια τα εχουν υποελενχο ισα-ισα πρεπει να χαιρεστε γιατι δεν αδιαφορουν να πεταξουν το μωρο στο δωματιο κ προσεχουν καλυτερα το μωρακι εκει.

Η ελλειψη ασβεστιου θα το εδειξε καποια εξεταση,δεν νομιζω να το ειπαν ετσι,θα ειχαν κανει ελενχο,οπως κ στα παιδια μου.

Εμενα οι κοπελες μεχρι κ τουαλετα με πηγαιναν ,μου εβαζαν κρεμα απο κατω γιατι πονουσα ,,κομπρεσες με χαμομηλι να μην με τραβανε τα ραμματα,ερχοντουσαν συνεχεια στο δωματιο,με βοηθησαν πολυ στι θηλασμα καθοντουσαν 20 κ 40 λεπτα απο πανω μου κ οτι ηθελα ηταν καταπληκτικες,κ μια μαια που δεν πληρωσα ηταν διπλα μου μου μιλουσε,με βοηθησε πολυ κ τον γιατρο στο τοκετο κ μετα με επλινε πριν βγω απο το χειρουργειο,ολα πολυ καλα.Εγω γεννησα πριν 50 ημερες για αυτο κ τα θυμαμαι δηλαδη!! :lol:

Το μητερα δεν κλεινει εχει 250 γεννες ημερησιωςκ τωρα με 200 ευρω με τα ταμεια που εγιναν ΕΟΠΥ γινεται χαμος κ ειναι η καλυτερη παιδιατρικη κλινικη,πηγα τον γιο μου εκει για τον ικτερο κ ειχα πολυ καλη αντιμετωπιση απο το προσωπικο.πληροφορικα το λεω το ΡΕΑ κλεινει.(τεταιο θεματα φερνουν τον χαμο στο μαμμυ!!χαχα!!) :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια, 2 γαιδαροι μαλωνουν σε ξενο αχυρωνα....επιχειρησεις ειναι και κοιτανε το συμφερον τους, μην μπαινετε στο τρυπακι να υποστηριζετε τις τσεπες αλλων....ουτε αγγελοι ειναι, ουτε διαβολοι, τη δουλεια τους κανουν και οπου τους παιρνει αρμεγουν παραπανω τους γονεις.....πρωτα ειναι επιχειρηματιες και μετα επιστημονες!!!!μην το ξεχνατε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΑ;ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;Η ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ Κ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΚΕΙ(ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΑΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ Κ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΚΡΙΜΑ ΟΜΩς ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΩ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΘΑ ΕΙΧΑ 30% ΕΚΠΤΩΣΗ..

ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΕΒΑΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάνσυ μου γιατί δεν ρωτάς τον γιατρό σου για τις τιμές στο μητέρα? Από αρχές του χρόνου έχουν αλλάξει τα πράγματα εκεί και πληρώνονται μέσω ΙΚΑ εσύ δίνεις νομίζω 200 - 300 ευρώ. Άν θες να ρωτήσω την φίλη μου να μου πει ακριβώς πόσα πλήρωσε να σου πω...

Τώρα όσο για το Ρέα πολλές φήμες ακούγονται αλλά τι ισχύει δεν ξέρει κανένας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ;Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΔΙΚΛΙΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ Κ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΧΡΕΩΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝ.ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ.ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ Κ ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΣΤΑ 30 ΕΥΡΩ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΔΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΓΑΜΕ;

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΤΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΠΑΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΑΝΕΙ ΑΨΟΓΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπορεί να σου είπαν παραπάνω λόγω της καισαρικής. Όσο γι' αυτό που λες για το τιμολόγιο παντού τα κάνουν αυτά πχ στο Ιασώ χρέωναν τα βλαστοκύτταρα 300 ευρώ όσο λέγανε ότι η λήψη τους είναι δωρεάν και όποιος το έβλεπε και έκανε σκηνή του τα αφαιρούσαν και αφού είδαν ότι την πάτησαν αρκετές φορές τελικά αποφάσισαν να γράψουν στον κατάλογο ότι τα χρεώνουν 300 ευρώ και όχι δωρεάν όπως ήταν πριν...

Μπορείς να ζητήσεις να σου δείξουν το τιμολόγιο πριν το τυπώσουν και να τσεκάρεις... κι άλλοι το έχουν κάνει.

Με το καλό εύχομαι και το τρίτο μωράκι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με το καλό λοιπόν τα δίδυμα!!!

Είχα και εγώ μια παλλίνδρομη πριν τον μπέμπη μου και ήταν δίδυμα :(

Μου ήρθε όμως τώρα ο μπέμπης μου που είναι 5 μηνών και είναι ένα παλουκάκι που κάνει για δύο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...