Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αλήθεια? Το έχεις απ την αρχή της εγκυμοσύνης ή τώρα? εγώ είχα φουλ συχνοουρία μέχρι να μπω στον 4ο, μετά χαλάρωσε το πράγμα.
    • Εγώ είμαι +3 ζυγίστηκα χθες, αλλά επειδή ξεκίνησα ήδη με κάποια παραπανίσια, ήλπιζα τουλάχιστον να παραμένω σταθερή μέχρι τον 6ο, αλλά μπαα 😅
    • Έχεις δίκιο κορίτσι μου, εγώ πρώτη αγχώνομαι με το παραμικρό, πόσο μάλλον να δεις κάτι τετοιο. Ευτυχώς έχουμε την ομάδα εδώ και δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη! Ή αγχωνόμαστε μαζί 😆
    • Καλημέρα σας κορίτσια! Και πολύ καλά θα κάνετε!! Τα πιο όμορφα ψ΄ώνια!!😍😍
    • Καλημερα κοριτσια μου ομορφα. Χαχαχαα κανονιστε να τα ματιασουμε παλι τα μωρα και να περασουμε δυσκολο ΣΚ. Και μεις καλα ειμαστε μετα απο μια δυσκολη μερα που σας ειχε πει προχθες. Προσπαθω να προλαβαινω την εντονη πεινα του πια οποτε ειναι ολα πιο ηπια. @Diwni μου μια απο τα ιδια οπου παμε το κοιτανε λες και ειναι μικρο alien και μενα με πιανουν τα προληπτικα μου και δαγκωνομαι απο μεσα μου ξερετε. @ΜαρίαΔημήτρης αυτο με το βραδινο υπνο μεγαλο κατορθωμα, εμεις κοιμομαστε 00:00 με 5:00 συνηθως. Αλλα Όσο περνούν οι μέρες τον βλέπω θελει γαλατάκι στο τρίωρο μπαμ. @Katerinioo μου το στρωσες το μπεμπινι σου ηρεμησε και αυτο και χαιρομαι π συνερχεσαι σιγα σιγα. Η βολτα τα ηρεμει πολυ τελικα δεν ξερω πως το καταλαβαινουν. @Kn1 αστα μιλαμε για πολυ φαι και εχει βαρυνει μ χει πεσει η μεση και πονανε και τα γονατα μου. Καλο εμβολιο ν εχετε τελεια θ παει μη σε προβληματιζει η ορεξη τ αυτορρυθμιζονται τα μωρουλια. Εσεις π ειστε πιο μεγαλοι, αραγε εχετε παει για μπανιο στη θαλασσα; Μπορειτε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...