Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μια ερώτηση


Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας. Ήθελα να σας ρώτησω, σε όποια έχει συμβεί κάτι παρόμοιο θα με βοηθούσε πολύ.Παραμονές της περιόδου μου, παρατηρώ κάποιες φορές αν όχι όλες ένα κιτρινωπό,ή ίσως ωχρού χρώματος κολπικό υγρό, που σε σχέση με τα άλλα έχει την εξής διαφοροποίηση, μοιάζει περισσότερο με γέλη κάτι σαν ζελέ ανανά φανταστείτε. Το έχω συνδυάσει με επικείμενο ερχομό περιόδου. Υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς αυτή την μορφή υγρού και ωστόσο να εγκυμονεί ή να είναι στις αρχές μιας κύηση.Το έχει μήπως προσέξει καμιά από εσάς; Είναι άοσμο και δεν συνοδεύετε από φαγούρα ή κάτι άλλο, απλά είναι αυτό που σας περιέγραψα. Ειλικρινά θα με βοηθούσατε, ξέρω ότι εμείς με τα όσα έχουμε περάσει, παρατηρούμε τα πάντα. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ όταν έμεινα εγκυος θυμάμαι είχα τελείως διάφανα υγρά ..... αλλά πολλά!!!! Πιο μετά όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη είχα κάτι τέτοιο όπως εσύ. Κάθε γυναίκα είναι βέβαια διαφορετική .... Αν έχεις καθυστέρηση κάνε μια β' χοριακή για να βεβαιωθείς :D Σου εύχομαι ότι καλύτερο !!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι εγω κ πριν μεινω εγκυος ειχα υγρα αλλα κ τωρα κ ειναι οπως το περιγραφεις απλα τωρα μου ειναι ακομα πιο εντονο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατάσσα κ Νάνσυ από ότι καταλαβαίνω αυτό το είδος έκκρισης παίζει κ σε εγκυμοσύνη, ευχαριστώ για τη βοήθεια. Μαράκι μου το ξέρω ότι υπάρχουν πριν από την περίοδο για αυτό δεν ανησυχώ αν ισχύει σε εγκυμοσύνη με προβληματίζει ή αν είναι καθοριστικά ερχομός περιόδου. Σε ευχαριστώ πάντως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...