Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!

πολλές από εσάς με γνωρίζετε και ξέρετε ότι έχω έναν υπέροχο γιο 28 μηνών.

αποφασίσαμε να του χαρίσουμε ένα αδερφάκι και μετά από κάποιες προσπάθειες ήρθε το πολυπόθητο θετικό τεστ!!!

έκανα εξετάσεις για τη χοριακή και δημιουργήθηκε η υποψία για δίδυμα...

το Σάββατο πήγαμε στη γιατρό και επιβεβαιώσαμε τη χοριακή.

τα διδυμάκια μου είναι μονοζυγωτικά και μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα και το ίδιο αμνιακό υγρό.

η γιατρός με ενημέρωσε ότι πρόκειται για την δυσκολότερη περίπτωση δίδυμης κύησης και μου ανέφερε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

ομολογώ ότι είμαι πολλή αγχωμένη και μου δημιουργούνται συνεχώς ερωτήματα...

υπάρχει καμιά κοπέλα με παρόμοια εμπειρία;

Δημοσίευση

Νανούκα καλησπέρα!Αχ τι καλά διδυμάκια και μάλιστα όμοια διδυμάκια!Τελικά θα του χαρίσετε μεγάλη παρέα του γιόκα σας.Τα δικά μου ήταν διζυγωτικά σε διαφορετικούς σάκους και διαφορετικούς πλακούντες.Δε ξέρω τι συμβαίνει στα μονοζυγωτικά.Εντάξει η εγκυμοσύνη θέλει προσοχή και όχι κούραση ειδικά για σενα που έχεις και ένα πιο μεγάλο ζουζουνι να προσέχεις.Δε νομίζω ότι χρειάζεται να υπάρχει πανικός, η γιατρός απλά ήθελε να σου επιστήσει τη προσοχή πιστεύω όχι να σε φοβήσει.Καλή εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά μέχρι το τέλος.

Δημοσίευση

http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=367

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει αυτό.Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και τα μωράκια σου.Ο γιατρός σου είναι υποχρεωμένος να σου πει όλα τα ενδεχόμενα αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα συμβεί κάτι άσχημο.Απλώς έχει περισσότερους κινδύνους απο οτι μία εγκυμοσύνη με διζυγωτικά δίδυμα.

Δημοσίευση

ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

το site που μου έδωσες το είχα βρει κι εγώ.

σε κάποιο άλλο σημείο έλεγε ότι οι κυήσεις όπως η δική μου έχουν 50- 75% αρνητική κατάληξη...

Δημοσίευση

κοριτσακι μην ανχωνεσαι εμενα ειναι σε διαφορετικο σακο κ γενικως οι διδυμες κυησεις ειναι υψηλου κινδυνου κ περισσοτερο στην περιπτωση τη δικη σου.απλα θελει πολυ ξεκουραση κοινως να μην κανεις τιποτα κ τον γιο σου να μην τον σηκωνεις καθολου!!εχω κ εγω μια κορουλα 25 μηνων κ επειδη τησ εκανα γενεθλια στο σπιτι κ κουραστηκα επαθα μια μικρη αποκοληση.σωστη διατροφη ξεκουραση υπνο κ οχι ανχος κ ολα θα πανε καλα!εμενα ο γιατρος μου μου ειπε να μην διαβαζω τιποτα στο ιντερνετ γιατι ανχωνομαι κ δεν υπαρχει λογως

Δημοσίευση
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

το site που μου έδωσες το είχα βρει κι εγώ.

σε κάποιο άλλο σημείο έλεγε ότι οι κυήσεις όπως η δική μου έχουν 50- 75% αρνητική κατάληξη...

Ο γιατρός τι σου είπε;Τι φοβάται περισσότερο οτι μπορεί να συμβεί;Λογικά θα σου ζητήσει να σε βλέπει και συχνά.Μη αγχώνεσαι πάντως γιατί σίγουρα καλό δεν σου κάνει.

Όσο για τα ποσοστά όλα αυτά είναι απλά ενδεικτικά, πιθανότητες.Δεν σημαίνει οτι θα συμβεί κάτι κακό απαραίτητα.

Δημοσίευση

στη θεωρία το ξέρω ότι δεν πρέπει να αγχώνομαι.

η πράξη είναι δύσκολη...

στη γιατρό μου θα πηγαίνω κάθε βδομάδα.

μου είπε ότι είναι δύσκολη εγκυμοσύνη από όλες τις απόψεις...

παίρνω και προγεστερώνη γιατί είχα καφέ υγρά.

κάνω υπομονή και προσεύχομαι για το καλύτερο!!!

Δημοσίευση

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ.

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο.Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους.Έχω ακούσει απο γνωστή μου όμως με ίδια περίπτωση οτι τελικά έκανε διαχωρισμό πλακούντα με επέμβαση.Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες να σου πω.Τον γιατρό σου να ακούς μόνο που τον εμπιστεύεσαι και όλα καλά θα πάνε. :YMHUG:

Δημοσίευση

ελα βρε Νανουκα!!!!!

ομοζυγωτικα!!!!

σιγουρα ειναι πιο δυσκολη φαση απο τον γιόκα σου αλλα δε σε φοβαμαι!

και ο αντρουλης σου θα ειναι χαλι να τον πατησεις!

μην πω για την πεθερουλα!!!

λοιπον.... καφε υγρα ειχα και εγω στην αρχη για 12 περιπου μερες. επαιρνα ουτως ή αλλως προγεστερωνη λογω της εξωσωματικης και δεν πηρα κατι παραπανω.

μου ειχε πει ο γιατρος οτι τα καφε δεν τα φοβομαστε. ειναι παλιο αιμα απο τη διαδικασια προσκολησης των εμβρυων στον πλακουντα.

αντε βρε.... καλως να μας ερθεις στο κλαμπ!!!!!!

και μια συναδελφος ειναι σε ιδια περιπτωση ηδη στον 3ο μηνα, νομιζω, ομοζυγωτικα αγορια στον ιδιο σακο και ο αντρας της, συναδελφος επισης λεει οτι ολα πανε καλα. πηγαινουν καθε 15μερες για υπερηχο.

α.. και σταματα να διαβαζεις αρνητικα πραγματα στο ιντερνετ!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...