Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια θα ηθελα τη γνωμη σας γιαυτα τα χρωματα. εχω φτιαξει μονη μονη μου τις μπομπονιερες ειναι ασπρο κουτακι με φουξ δερματακι και ροζ καρδια και γενικα τα χρωματα μου θα εχουν παρα πολυ ροζ εχω ομως πορτοκαλι γαζες απο το γαμο μου πιστευεται οτι κολλαει καπου αυτο το χρωμα???για να χρησιμοποιησω στο στολισμο και τις πορτοκαλι γαζες και τουλια που εχω???

Δημοσίευση

Γεια σου Μαρια....Αν ειναι να κιριαρχισει καπιο απο τα δυο χρωματα και με το αλο να εχεις απλα καπιες λεπτομεριες ισως να κολισουν αλλα σε γενικες γραμμες δεν νομιζω πως μου αρεσει αυτος ο σινδιαζμος..

Εμεις κλισαμε στολιζμο απο εδω http://politimogamos.blogspot.com/ Εχει πολλες φωτογραφιες ριξε μια ματια αν θελεις να παρεις ιδεες..

Εμεις βαφτισαμε περιση το καλοκαιρι....

Δημοσίευση

εγω παλι τον βρισκω δροσερο συνδιασμο...εξαρτατε ομως τι αποχρωση εχουν!!!!!εγω συνδιασα φουξια με λαχανι...

βασικα εσενα πως σου φαινετε???αν σου αρεσει οπτικα τοτε κανε το!!!!

εγω οπως σου ειπα θα τα ταιριαζα αν ταιριαζαν οι αποχρωσεις...δηλαδη

αν ηταν κ τα δυοεντονα ναι!!!!!!

αν ηταν ενα απαλο κ ενα εντονο οχι...

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας. και γω πιστευω οτι δεν πολυταιριαζουν καλυτερα να το κανω ροζ ασπρο δηλαδη να παρω ροζ γαζα η φουξ και να το συνδιασω με το ασπρο, αχ πλησιαζουν οι μερες και ακομη δεν εχω κανει τιποτα. και δεν προλαβαινω να κανω!!! αχχχναγχωνομαι και για το καιρο.ευχομαι ολα να πανε καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...