Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΒΑΡΟΣ ΜΩΡΩΝ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 2850 ΣΤΙΣ 41 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.

ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕς ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ Κ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΒΑΡΟΣ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ;

ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΟΙΝΩΣ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΑΥΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ..

ΑΚΟΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ!!ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ..ΧΑΧΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάνσυ μου εγω είμαι της άποψης ότι ότι είναι να πάρουν τα μωρά θα το πάρουν όσο και να τρως εσύ.Εγώ πεινούσα πολύ καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Θυμάμαι να ξυπνάω βράδια και να ψάχνω το ψυγείο.Κρατιόμουν όμως γιατί δεν ήθελα να βάλω πολλά κιλά.Τελικά πήρα 16 κιλά σύνολο τα μωρά γεννήθηκαν στις 36 εβδομάδες από 2,300 η καθεμία.Έχασαν μερικά γραμμάρια μέχρι να φύγουμε από το νοσοκομείο.Να τρως υγειινά όσο μπορείς,όχι πολλά γλυκά,να παίρνεις και τα συμπληρώματα σου που σου δωσε ο γιατρός συστηματικά και όλα καλά θα πάνε.Σίγουρα πάντως δε θα φτάσεις στις 41 εβδομάδες να γεννήσεις!!!Μπράβο βρε θηρίο αντοχή..μα 41!!!

Νάνσυ μου εγω είμαι της άποψης ότι ότι είναι να πάρουν τα μωρά θα το πάρουν όσο και να τρως εσύ.Εγώ πεινούσα πολύ καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.Θυμάμαι να ξυπνάω βράδια και να ψάχνω το ψυγείο.Κρατιόμουν όμως γιατί δεν ήθελα να βάλω πολλά κιλά.Τελικά πήρα 16 κιλά σύνολο τα μωρά γεννήθηκαν στις 36 εβδομάδες από 2,300 η καθεμία.Έχασαν μερικά γραμμάρια μέχρι να φύγουμε από το νοσοκομείο.Να τρως υγειινά όσο μπορείς,όχι πολλά γλυκά,να παίρνεις και τα συμπληρώματα σου που σου δωσε ο γιατρός συστηματικά και όλα καλά θα πάνε.Σίγουρα πάντως δε θα φτάσεις στις 41 εβδομάδες να γεννήσεις!!!Μπράβο βρε θηρίο αντοχή..μα 41!!!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΤΡΑΧΗΛΟ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ

Θυμαμαι απο την νυφη μου που ο γιατρς της δεν την αφηνε να παρει πολυ βαρος γιατι ηταν της αποψης πως οσα περισσοτερα περιτα κιλα παιρνει η εγκυος τοσο λιγοτερο βαρος παιρνει το μωρο.Της ελεγε να θρεφετε μονο με υγειινες τροφες και να βλεπει το αλατι και την ζαχαρη σαν τους μεγαλυτερους εχθρους της.Πιστευω πως ειναι σωστο αυτο..

Απο οσο ξερω τα διδυμα δεν παιρνουν πολυ βαρος οσο και να τρωει η μητερα.Ισως δεν υπαρχει και τοσο μεγαλος χωρος στην κοιλια για να αναπτυχθουν, ισως γιατι συνηθως ειναι λιγο προωρα.Γιατι σε εχει πιασει αγχος?Φυσιολογικο ειναι και να τα κρατησουν λιγες μερες μεχρι να παρουν βαρος.

Απο οσο ξερω τα διδυμα δεν παιρνουν πολυ βαρος οσο και να τρωει η μητερα.Ισως δεν υπαρχει και τοσο μεγαλος χωρος στην κοιλια για να αναπτυχθουν, ισως γιατι συνηθως ειναι λιγο προωρα.Γιατι σε εχει πιασει αγχος?Φυσιολογικο ειναι και να τα κρατησουν λιγες μερες μεχρι να παρουν βαρος.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Κ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΤΛ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΙΓΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΒΑΡΟΣ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ.

εχεις δικιο..μιλαω απο την δικη μου πλευρα που ακομα δεν εχω γεννησει και δεν εχω νιωσει την μητροτητα στην αληθινη της διασταση..Θα ελεγα απλα για να σε χαλαρωσω οτι σε διδυμη κυηση ειναι κατι συνηθισμενο και η καισαρικη και η θερμοκιυτιδα για να αποκτησουν βαρος τα μωρακια.Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου.

akrivws tis idies fovies exw k egw k as mnv exw gevvnsei to varos twn paidiwn einai kati pou skeftomai sunexeia kai oi mamades didumwn an mporoun na m poyn tn gvwmn tous k emena 29n evdomada emeis eimastan 1200 k 1300 pws mas vrisketai?mikroules??????????

με το καλο ! με το καλό !!!! --ωραια τα διδυμάκια :x:x:x --

εγω στον μικρο μας επειδή ειχα ήδη περιττα κιλα, η γιατρος μου ειχε ΛΥΣΑΞΕΙ στην κυριολεξία με διατροφή... μου εδωσε διαιτολογιο 1600 θερμιδων και ειχα φτιαξει κ ποστ με αυτο εδώ στο μαμυ!

Δε νομιζω οτι παιζει ρολο, σε μια υγιή με φυσιολογικά (οχι ελιποβαρή) κιλά μαμά, οτι αν δεν τρωει πολύ δεν θα παρουν κ τα μωρα βαρος...

ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να τρως σωστά κ υγιεινά (αυτο δε νομιζω οτι θα το αποφύγεις χιχι...) --οσο μπορεις φιλεναδα ;) οσο μπορείς :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...