Μετάβαση σε περιεχόμενο

1η-2η-3η εγκυμοσυνη>ιδια ή διαφορετικά συμπτωματα;;;

Recommended Posts

καλησπέρα !

για πείτε μου εσείς οι πολυμανούλες ( :lol: ) της παρέας, στην αρχή αρχή καθε εγκυμοσύνης είχατε ίδια ή διαφορετικά συμπτώματα που "μαρτυρούσαν" εγκυμοσύνη ;

στην δεύτερη εγκυμοσύνη το "καταλαβατε" νωρίτερα απο την πρώτη ;;

:roll::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι ρωτας μαρακι :D

λοιπον εγω ειχα ακριβως τα ιδια με την προηγουμενη εγκυμοσυνη!!!!

δηλαδη εντονους πονους περιοδου κ αφθονα υγρα!!!!

για μενα εντονος πονος = νινι ποτε δεν πονουσα στην περιοδο δυο φορες εσκουξα στον πονο δυο φορες νινι :lol::lol::lol:

κ ναι το καταλαβα πιο νωρις απο την πρωτη φορα...στην ελενα εκανα τεστ στις 5 μερες σε αυτο στις 3 μερες καθυστερησης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΠΟΝΑΓΕ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΕΙΧΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΕΛΕΓΑ ΑΝΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΤΣΙΜΠΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.Κ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΡΩΤΑΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΧΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΦΑΓΗΤΑ Κ ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!ΠΑΡΟΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ UTROGESTAN Κ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΟΡΘΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΝΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΤΩΡΑ.ΧΑΧΑ

Καθε εγκυμοσυνη και διαφορετικη,τουλαχιστον για μενα.Συμπτωματα περιοδου στην αρχη και μετα μια εγκυμοσυνη που ουτε καλα-καλα τα πονακια (οταν μεγαλωνε η μητρα)δεν καταλαβαινα.Σ'αυτην την εγκυμοσυνη μου (δευτερη) ειχα αιμα στην αρχη και νομιζα οτι ειχα περιοδο και πολλες αναγουλες και τωρα τα πονακια της μητρας τα παρακαταλαβαινω.

Ευχομαι αν εισαι εγκυος να εχεις καλη εγκυμοσυνη χωρις πολλα συμπτωματα!!!!

jTBrp2.png

IEkup2.png

χαχα Μαριουλα μου το ευχομαι αλλα μαλλον λιγο απιθανο (αν ειμαι παντως θα παρω κ 1 λαχείο ;) )

Νανσυ με το καλο !!! εχεις δίκιο παντως για την υπνηλία κ την "ησυχη" εγκυμοσύνη !! κ γω στον μικρο μας πολλες φορες επιανα την κοιλια μου (ακομα κ τον 8ο μηνα) για να "βεβαιωθώ" οτι ειμαι εγκυος! τοσο ηρεμη περιοδος !!!! κ απο υπνο αλλο τιποτα ! τρελούς υπνους κ δεν ειμαι καθολου φιλος του υπνου στα κανονικά μου !!!!!!

Happaκι μου με το καλό ! μωρε δεν εχω ακομα περιοδο αλλα επειδη αποθηλαζουμε σιγα σιγα (εδω κ κανα διμηνο) κ ψαχνομαι για ωορρηξια κλπ ειπα να ανοιξω αυτο το θεματακι να ενημερώνομαι :roll:

παντως οτι το θελω συντομα ενα δευτερο μωρακι, αυτο ειναι αλήθεια :mrgreen::x:x:x

-ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!-

ευχομε τοτε να ερθει πολυ γρηγορα το δευτερο νινακι σου!!!!!να εχω κ παρεουλα ντε!!!!

παντως μετα την γεννα πιανοντε τα σπορια πολυ γρηγορα ειναι η αληθεια...να φανταστεις το δευτερο ηρθε με μονο 4 επαφες κ σε ασχετες μερες πραγματικα ελεγα το ιδιο οτι αν εγινε τοσο γρηγορα θα νοιωσω σαν να κερδισα το λαχειο κ οντως το κερδισα :lol::lol::lol:

αντε ελα γρηγορα ξανα στο κλαμπ!!!!!

ευχαριστώ πολύπολύπολύ happaki μου !!! αλλα ακομα θηλαζουμε (περιπου 6 φορες το 24ωρο) και δεν εχω περιοδο καθολου :( γι αυτο λεω δυσκολο... δυσκολο...

αυτο το μηνα ομως ειχα κατι σημαδακια σαν ωορρηξιας κ λεω "μηπως" ;; :roll:

Μαράκι εμένα ο γυναικολόγος μου, μου είπε ότι μπορώ άνετα να μείνω έγγυος και τώρα που θηλάζω και δεν έχω και περίοδο, και να μην ακούω αυτό που έλεγαν οι παλιές ότι δε γίνεται.....άλλωστε το έχω ακούσει και από άλλες που έμειναν ενώ θήλαζαν και δεν είχαν περίοδο και δε το πίστευαν!!!!!! ;)

Εύχομαι να είσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! ;);)

Gprip3.png

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...