Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αντιπατρικα εμβολια


Μερη

Recommended Posts

κοριτσια γεια σας ανοιγω ενα θεμα για κεθ'εξιν αποβολες ιστορικο κυησης πολυ μεγαλο αποβολες στης 23εβδομαδες 2 και μια στης 26 εχω βαιβεα θρομβοφιλια ετεροζυγη leiden αλλα και της αντιπικτηκες που εχω κανει δεν με βοηθισαν αρκετα τωρα ειμαι παλι εγκυος πρωτη φορα στη ζωη μου δεν θελω να ειμαι εγκυος με ολα αυτα που εχω περασει δεν εχω τη δηναμη πλεον να περασω τα ιδια .οι γιατροι πλεον με στελνουν σε ανοσολογο μηπως και η μητρα δεν δεχεται το εμβρυο δηλ το θεωρη ξενο σωμα και το αποβαλη αν και με το πακετο της θρομβλιας εχω κανει ανοσολογικες εξετασεις ειναι καλες .η ερωτηση μου ειναι αν εχει κανει καμια κοπελα αυτα τα εμβολια ποσο κοστιζουν και αν εχουν αποτελεσμα ..ακουσα και για παρενεργιες θα χαρω πολυ να μαθω νεα σας.

ΥΣ ο αιματολογος μου δεν μου τα συστηνη ειναι επηφυλακτικος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιατι είναι επιφυλακτικός δε ρώτησες? Ίσως κι εγω χρειαστεί να τα κάνω αυτά, δεν έχω ιδέα ακόμα...έχω κάνει μια αποβολή απο εξωσωματική και μου είπε ο γιατρός οτι η μήτρα θεώρησε το έμβρυο ξένο σώμα επειδή δε δημιουργήθηκε στο σώμα μου και οτι έχω θεμα με το ανοσοποιητικό...θρομβοφιλία και κάτι άλλα...φυτικοί φονιάδες, αντιπατρικά αντισώματα και δε συμμαζεύεται! Βέβαια ακόμα δεν έκανα εξετάσεις για να δουμε...!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητή Μερη,

Καλώς σε παραπέμπουν σε ειδικό για να αξιολογηθεί η περίπτωσή σου ανοσολογικά. Το ότι οι εξετάσεις είναι "καλές" θα το κρίνει εκείνος. Κι εμένα όταν έκανα για θρομβοφιλία κλπ, καλές ήταν (ενώ δεν ήταν) κι ενώ έπρεπε να κάνω αντιπηκτικές από την αρχή της θεραπείας με ορμόνες σε υπερδιπλάσια δόση, από την εξωσωματική μου είπαν από την εμβρυομεταφορά και μετά. Για να μην πω για ΝΚ κλπ!!!!

Ψάξε το και κυνήγησέ το, κανείς δεν τα ξέρει όλα, οι περιπτώσεις αυτές είναι ιδιαίτερες (εγώ έχω 4 εξωσωματικές χωρίς επιτυχία & η 5η έφερε εγκυμοσύνη διδύμων - αφού προσέτρεξα σε ειδικό - που παλλινδρόμησαν ταυτόχρονα την 9η εβδομάδα...).

Για τα αντιπατρικά αυτό που έχω ακούσει είναι ότι παίζουν ρόλο στην αρχή της κύησης...

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία αυτή τη φορά!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε ευχαριστω Μαρινα μου πηγα σημερα στον ανασολογο δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι πολυυυυυυυυυ παρα πολλες εξετεσεις μου εγραψε αυριο ξεκιναω να της κανω και ο θεος βοηθως τουλαχιστον θα πω πρωσπαθησα τι να πω πρεπει να το ψαξουμε απο ολες τους παραγοντες εσυ δεν μου εγραψες τι εχεις ?θρομβοφιλια εχεις?ανοσολογικο ?γιατι τοσες αποτηχιες αχ τι να πω και η εξωσωματικες ειναι ενας μικρος θανατ#ς καταλαβαινω ...ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα και υπομονη και δυναμη ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ, και θρομβοφιλία και αρρύθμιστο ανοσοποιητικό (υψηλά ΝΚ ΚΑΙ υψηλής τοξικότητας) και ανεπάρκεια ανοσοποιητικού στην πύελο (παίρνω μικρόβια πιο εύκολα). Ακριβώς τι και πως, τα αφήνω στον ειδικό που με παρακολουθεί - εκείνος ξέρει καλύτερα άλλωστε. Οι αποτυχίες συνέβησαν για να βρω επιτέλους και τα προβλήματα που έχω και πριν δεν γνώριζα ώστε να μπορέσω να τα αντιμετωπίσω την ερχόμενη φορά!!!

Συνέρχομαι από επεμβατική υστεροσκόπηση, καθώς έπρεπε να αφαιρεθούν οι συμφύσεις που μας προέκυψαν μετά την απόξεση :oops: - πέρασε κι αυτό! Ε, θα έχει κατέβει και η προλακτίνη... Όταν αδιαθετήσω με το καλό, θα κλείσω ραντεβού για επόμενη υστεροσκόπηση (διαγνωστική) θα κάνω και τον έλεγχο της προλακτίνης κι ελπίζω να έχω το οκ να προχωρήσω στην 6η!

Τώρα για τα φάρμακα τι να πω;;;; Να σκεφτείτε ότι δεν ήθελα ΚΑΝ να κάνω εξωσωματική και στην 1η ήμουν βέβαιη ότι θα ήταν και επιτυχής παρακαλώ!!!! Μετά απ' όλα αυτά, έχω μεν αφυπνιστεί κι έχω βάλει και πολύ νερό στο κρασί μου... Δεν είναι όλα εύκολα για όλους... Και αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που με παρακολουθεί ένας άνθρωπος εξειδικευμένος στα προβλήματα αυτά και που μπορεί να με βοηθήσει στην (πολύ το ελπίζω!) τελευταία και τυχερή, μαζί με τον γιατρό της εξωσωματικής που είναι και εκείνος ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!

Μια ομοιοποαθούσα και μανούλα μου είπε και το μοιράζομαι μαζί σας: όποιος επιμένει πετυχαίνει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...