Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Διατήρηση-Αποθήκευση Μητρικού Γάλακτος – Περιληπτικός Πίνακας

Φρεσκοαντλημένο γάλα

Σε ζεστό δωμάτιο 25°C 4-6 ώρες

Θερμοκρασία χώρου 19 έως 22°C 10 ώρες

Σε θερμονωτικό τσαντάκι με παγοκύστες 15°C 24 ώρες

Στο ψυγείο (στο πίσω μέρος, μακριά από την πόρτα)

Στο ψυγείο που δουλεύει στο μέγιστο (φρέσκο γάλα) 0 έως 4°C 8 μέρες

Στο ψυγείο (αποψυγμένο) 0 έως 4°C 24 ώρες

Στο ψυγείο που δουλεύει μέτρια και ανοιγοκλείνει συχνά η πόρτα, αποθήκευση στην πόρτα (η χειρότερη θέση) 4 έως 10°C 2-4 μέρες

Στην κατάψυξη (Μην ξανακαταψύχετε, αποθηκεύετε

στο πίσω μέρος, μακριά από την πόρτα)

Κατάψυξη μέσα στο ψυγείο Ποικίλει 2 εβδομάδες

Κατάψυξη με ξεχωριστή πόρτα Ποικίλει 3-6 months

Καταψύκτης -19°C έως -32°C 6-12 months

Οι οδηγίες αυτές είναι για γάλα που αντλείται για ένα υγιές τελειόμηνο νεογνό.

Αν το νεογνό είναι σοβαρά άρρωστο και/ή νοσηλεύεται, συζητήστε τις οδηγίες διατήρησης με το γιατρό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...