Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Elli13 αγαπη μου γλυκιά σου έχουν πέσει όλα μαζί κ νιωθεις να έχεις κλαταρει. Αυτη τη στιγμή έχεις τις ορμονες της εγκυμοσύνης, που εδώ περιοδο περιμένουμε κ κλαιμε χωρίς λόγο κανα 2 μερες πριν. Δεύτερον έχεις ακόμα ενα μωρό κ καθολου βοήθεια, κουράζεσαι σωματικα και αυτό βγαίνει στην ψυχολογία σου. Και τρίτον ο ΎΠΝΟΣ! Όσο περίεργο και να σ φαίνεται ο ύπνος επηρεαζει παρα πολυ κ τη ρύθμιση των ορμονών μας κ την ψυχολογία μας κ την διάθεση μας. Είσαι αυπνη κορίτσι μου μηνες ολόκληρους τωρα. Ακόμα κ σε ένα καλό βράδυ, με λίγα ξύπνηματα, έναν καλό ύπνο σερι δεν έχεις κάνει. Θα τ καταλάβεις σε μερικά χρόνια, γτ τωρα παλι θα έχεις βρεφος με ξύπνηματα κτλ, όταν ξεπεταχτει και θα αρχίσεις να κοιμάσαι κ πάλι σαν άνθρωπος. Τωρα δ τ καταλάβαινεις ποσο σ στοιχίζει γτ είναι πλέον μια συνεχόμενη κ μόνιμη κατάσταση στα όρια της συνήθειας. Εμεις πχ ένα βράδυ καθεται στραβα κ την άλλη μέρα έχουμε τις μαύρες μας. Δεν ξεκουραζεσαι ποτε. Πως είναι δυνατόν να είσαι χαρούμενη? Βιώνεις μια δύσκολη κατάσταση από πολλές πλευρές. Ολα αυτά παίζουν τ ρόλο τους κ σ τρωνε την ενέργεια σου. Αν είχες ένα μωρό π κοιμοταν σερι η κάποιον να την κρατάει τ μεσημέρι να ξεκουραζεσαι λίγο ολα θα ήταν διαφορετικά. Θα έρθουν όμως κ καλύτερες μέρες στο υπόσχομαι. 
    • @ΜαρίαΔημήτρηςπαρα πολυ ωραίο! Και όπως φαίνεται θα τ χρησιμοποιήσετε κ μετα! Εγω καλά ειμαι. Γεμάτες οι μέρες αυτές από συναντήσεις με φίλους κτλ. Τουλ τ πρωι πηγαίνουν τ κορίτσια στο κδαπ και κάνω τις δουλειές μ με άνεση.  Δ θυμαμαι αμα σας είχα πει ότι έχω χαμηλό αιματοκρίτη κ αιμοσφαιρινη. Μ είχε αυξήσει σε 2 χάπια τη μερα τον τελευταίο μήνα π επεσε αρκετα, ενώ πριν τον κρατουσα σε σταθερό σημείο, αλλά ένα μήνα με 2 χάπια κ ανεβηκε ελαχιστα. Οπότε μου πρότεινε ένα σκεύασμα σπρέι, τ ψεκάζεις κατω από τη γλώσσα, πρωί βραδυ. Δ πάει στο στομάχι οπότε δ υπάρχει περιορισμός να πρέπει να έχω άδειο στομάχι η αποχή από γαλάκτοκομικα. Το ξεκινησα σήμερα κ βλέπουμε... σε 3 βδομαδες π θα ξανά κάνω εξετάσεις αίματος.
    • Ναι το γνωρίζω, έχω γράψει κ γω την εμπειρία μου. Όμως εδώ δεν μιλάω για επιλοχειο, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε? Πήγα να δω για κούνια σήμερα και τελικά πήρα λικνο το οποίο μετατρέπεται μετά σε κούνια μέχρι 2-2.5 χρονών.  Μου άρεσε πάρα πολύ. Το φτιάξαμε κιόλας και το βάλαμε στην μικρή έκδοση στο δωμάτιο μας και ταιριάζει τέλεια.  Το παρακάτω είναι.Πηρα βέβαια και επιπλέον στρώμα για το λικνο γιατί είχε ένα λεπτό και έχει και το στρώμα για μόλις το ανοίξεις στην μεγάλη διάσταση. Νομίζω θα με βολέψει πολύ. https://www.kiddo.gr/belletti-dream-grower-6in1-likno-cloud?gad_source=1&gbraid=0AAAAADj0Gn5ohUIearP1Kv8n0jqnHUBan&gclid=CjwKCAjw5PK_BhBBEiwAL7GTPd6ASZGhlI3xNdLjB9fHHdoT4TPvee-hIfl10uXLMZaoqLMv2nhxPhoChrgQAvD_BwE
    • Άλλο η εποιλοχιος κατάθλιψη και άλλο η εποιλοχιος θλίψη. Έχω ανοίξει ένα θέμα παρόμοιο και έχουν γράψει αρκετά κορίτσια εκεί μέσα.     
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...