Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσια θα φτιαξω μόνη μου τις μπομπονιερες αλλα δεν εχω καλαθια μου λετε καμια ιδεα που να τις βαλω????επισης καμια ιδεα για στολισμο γιατι και αυτον θα τον κανω μονη μου.ευχαριστωω

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!!!

Μπορείς είτε από αποθήκη με είδη συσκευασίας να βρεις φτηνά καλάθια είτε αν έχεις κάποιο μεγάλο ψάθινο πανέρι να το ντύσεις με ύφασμα ή τούλι.

Επίσης μπορείς να πάρεις από τον μανάβη ξύλινα καφάσια-τελάρα (που μπαίνουν οι ντομάτες πχ) και να τα ντύσεις πάλι με ύφασμα ή τούλι ή οργάντζα ή όπως σου αρέσει.

Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ.

Όταν λες για το στολισμό εννοείς των μπομπονιερων ή και της εκκλησίας και του τραπεζιού;;;; Το μικρό σου είναι αγοράκι ή κοριτσάκι;

Δωσε μας στοιχεία και θα σου δώσουμε και ιδέες!!!

Με το καλό η βάφτιση!!! Να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!!

Δημοσίευση

εγω πηρα αυτα εδω τα καλαθια :http://www.idietero.gr/eshop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1128&category_id=95

ειναι απο σκληρο χαρτονι....κ θα κολλησω γυρω γυρω ροζ καρω κορδελα κ στοιχεια πεταλουδας που ειναι το θεμα της βαφτισης...τα κολλας πολυ ευκολα κ γρηγορα με πιστολι σιλικονης

Δημοσίευση

και γω σκεφτηκα να παρω απο το μαναβη αλλα πως να το διακοσμησω??????εχω και τουλι και γαζα αλλα θα ειναι ωραιο?????επισης εχει η μαμα μου ενα καλαθι θα το παρω και θα βαλω και εκει μεσα.το μωρακι ειναι κοριτσια θεμα δεν εχω αλλα πιο πολυ ειμαστε στην πριγκιπισα η λαμπαδα ειναι καστρο επισης παιζω και με τις πεταλουδες στα σχεδια

Δημοσίευση

Μια αλλη ιδεα αν δεν πετυχεις στα μαγαζια που σου ειπα ειναι να αγορασεις μερικα απο καβες ποτων.Εχουνε αποθεμα γιατι κανουν καλαθια με ποτα για δωρα.Αλλα αυτο θα στο ελεγα για τελευταια λυση γιατι μαλλον θα στα χρεωσουν πολυ ακριβα.

Δημοσίευση

Επισης, αν δεν βρεις στα τζαμπο, μπορεις αν εχεις να χρησιμοποιησεις μεγαλα κουτια απο παπουτσια που φυσικα θα τα ντυσεις με υφασμα και θα τα στολισεις με ο,τι θελεις.

οσον αφορα το στολισμο, για την εκκλησια θα μπορουσες απ' εξω να βαλεις ενα παιδικο ποδηλατο, στολισμενο με κορδελες και με μπαλονια δεμενα στο τιμονι και στη σελα. επισης ενα στρογγυλο τραπεζι μικρο, πλαστικο η ο,τι αλλο, καλυμμενο με υφασμα και στολισμενο με κορδελες, που πανω να βαλεις γυαλες με ζαχαρωτα, καραμελες κλπ για τα παιδακια. Αυτα τα δυο μπορεις να τα βαλεις και στην εισοδο του κεντρου για το τραπεζι, οπου θα εχεις και το βιβλιο ευχων της μπεμπας σου και ισως μερικα ρεσω κερακια σε ποτηρακια κρασιου γεματα με νερο.

πανω στα τραπεζια, μερικα ρεσω και σκορπια κουφετακια/ζαχαρωτα/σμαρτισ και απο τα τζαμπω μπορεις πολυ οικονομικα να παρεις μερικα λουτρινα στα χρωματα που θες, να βαλεις ενα στο κεντρο καθε τραπεζιου με μια κορδελιτσα στο λαιμο τους που στην ακρη να γραφει το ονομα της μπεμπας.

Πως σου φαινεται;

Δημοσίευση

Εχει στο τζαμπο να κανεις με μπαλονια κλοουν.η μπορεις να κανεις λουλουδια αν τα δενεις τεσσερα μαζι.Μπορεις να βαλεις γυαλες με χρωματιστο νερο.Πολλα κερακια μεσα σε μεταλλικα φαναρακια και μια κορδελιτσα απο πανω.

Αν εχεις καποιον να κανει το κουβαλητη καλη ιδεα ειναι να παρεις γλαστρες με λεμονοκυπαρισα σε μπαλες και να τα στολισεις με λουλουδακια και κορδελες ειναι τελεια, και θα τα βαλεις σπιτι σου μετα ή να κανεις ενα δωρο στο κουμπαρο. Πανω στο τραπεζι εξω μπορεις να βαλεις πολλα υφασματα ακανονιστα.Καλη ειναι η σατεν φοδρα εχει 2€ το μετρο.Στο τραπεζι και την κολυμπιθρα μπορεις να παραγγειλεις απο ανθοπωλειο ενα στεφανι απο γιψοφυλλη.Δες και σε φυτωρια εχουν διαφορα μεταλλικα που κανουν για μπουμπουνιερες.

Στην εκκλησια αφηνουν στολισμο?Στη δικη μας οχι ουτε μεσα ουτε εξω, στολισα λιγο το πεζοδρομιο.ωραια ε?

Δημοσίευση

Στολισμος τελαρου.Το βαφεις με ροζ μπογια απο μεσα βαζεις σατεν φοδρα και απεξω μια φαρδια κορδελα.Υπαρχουν κατι μεγαλα συραπτικα που πιανει υφασμα και ξυλο αυτο θα σε βοηθησει στο στολισμο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλό μήνα κορίτσια, με υγεία κι ευτυχία!!! Αγαπημένος μήνας ο Ιούνιος μιας κ έχω γενέθλια κ εγώ και η αδερφή μου κ ο άντρας μου ( δίδυμοι του κόσμου ενωθείτε 😈😈😂😂)!!  Σας εύχομαι ολόψυχα σε όσα κορίτσια προσπαθούν αυτόν τον μήνα να τα καταφέρουν!!! Κι όσες είστε εγκυουλες να έχετε ομαλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!❤️❤️ Υ. Γ. Μην χάνετε την πίστη σας!! Όλες θα τα καταφέρετε όπως τα καταφέραμε κι εμείς!!😍
    • Και μας τα πονακια δεν έχουν συγκεκριμένο μοτίβο αλλά όταν τα χει ζορίζεται το καημένο το βλέπεις, σφίγγει όλο το κορμακι του  Μήπως να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό για το πως να αυξήσεις την παραγωγη ;  Αχ αυτά τα σκάγια τα έχω δεχθεί ουκ ολίγες φορές 😆 δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα τόσο δα κωλιό τα κάνει όλα αυτα🤔 Όσο για τα κιλά τι να σου πω; 55 κιλά ήμουν στην έκτη δημοτικού κορίτσι μου 🫣 ο άνδρας μου με γνωρισε 62 και έφτασα 78 τόσα ξεκίνησα και την εγκυμοσύνη τόσα είμαι και τώρα,  αλλά καλά θα ήταν να κατέβω σιγά σιγά 
    • Καλό μήνα κορίτσια!!!! Εύχομαι να έρθουν πολύ σύντομα με καλοκαιρινό αέρα τα μωρουδακια 🧿  Μην χάνετε την ελπίδα σας και μη τα παρατάτε, τα μωράκια γνωρίζουν ακριβώς πότε να έρθουν στην ζωή σας ❣️
    • Καλημέρα κορίτσια,εμείς 2 μέρες έχουμε πιο έντονα πονακια αλλά δεν την πιάνουν συγκεκριμένες ώρες. Χθες έπιασε και στήθος ευτυχώς αλλά νομίζω ότι κόβεται το γάλα μου,με το θηλαστρο πλέον δεν βγάζω, βγάζω ουτε 10 ml.  Χθες είχαμε και το πρώτο πατόκορφο χάσιμο προς την μαμά. Της έκανα μασαζακι στην κοιλιτσα και μετά από λίγο της άλλαξα πάνα γιατί είχε πολλά τσισα και με το που της άνοιξα την πάνα έκανε ένα πραφ και με πήραν τα σκάγια παντού 🤣.  Από κιλά εγώ ξεκίνησα 46 έφτασα 60 ,βγήκα από το μαιευτήριο 56 και μετά από 15 μέρες ήμουν 52 και προχθές ζυγιστηκα και είμαι 54,3. Δεν με ενοχλούν αδύνατη είμαι και μακάρι να μου μείνουν. Το σωσίβιο με ενοχλεί στην κοιλιά και η κυτταρίτιδα που έχει φτάσει μέχρι το γόνατο. Στον γιο μου στον μήνα πάνω η κοιλιά είχε γίνει επίπεδη μόνο η λεκάνη είχε μείνει ανοιχτή για πολλούς μήνες. Τώρα έχω και κοιλιτσα και μπουταρες. 
    • Εντωμεταξύ εμάς εχθές ήταν ήσυχη όλα καλά, γνώρισα και μια άλλη κοπέλα που θηλαζει, θηλαζαμε μαζί εκεί στην εκκλησία σε μια ακρουλα,  ένιωσα καλά μέσα στον κόσμο ευτυχώς! Κατά τ'αλλα μόλις φθάσαμε σπίτι το μάτι της γαρίδα έως τις 12 , ευτυχώς μετά κοιμηθηκε και κοιμήθηκα και γω 😆
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...