Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,αύριο το πρωί έχω ραντεβού για σαλπιγκογραφία, μου είπαν να πάρω απο σήμερα και για 4 μέρες vibramycin 100,απο παυσίπονα δεν μου είπαν να πάρω. ξέρω ότι πονάει η εξέταση εκεί ρώτησα και μου είπαν όχι. τι να κάνω? φοβάμαι πολύ!έχει κάνει καμιά σας πρόσφατα?

Δημοσίευση

G.KKRIS Εγώ έκανα λίγο πριν μείνω έγκυος στον γιό μου!

Εγώ είχα πάρει νομίζω πονσταν κάποια ώρα πριν την κάνω από παυσίπονα…

Από τις 7 κοπέλες που την κάναμε εκείνη την μέρα μόνο εγώ κ μία άλλη πονέσαμε οι άλλες δεν κατάλαβαν τίποτα απολύτως….. οπότε μην είσαι σίγουρη πως θα πονέσεις το πιο πιθανό είναι όχι!! Όμως κρατάει τόσο λίγο που κ να νιώσεις κάτι το αντέχεις πραγματικά!!! Χαλάρωσε, μην φοβάσαι κ όλα καλά θα πάνε….. στο λέω εγγυημένα πως δεν είναι τίποτε!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

Δημοσίευση

καλησπερα εγω εκανα το καλοκαιρι μου ειπαν να παιρνω αμοξιλ για να μην παρω κανενα μικροβιο ειναι αρκετα επιπονη εξετασει κ χρονοβορα στο να επουλοθουν οι πληγες κ να επιστρεψεις στην σεξουαλικη σου ζωη φανταζομαι οτι σου ειπαν αποχη περιπου μια βδομαδα πριν την εξετασει; κ αλλο τοσο για μετα καλο κουραγιο

Δημοσίευση

μπαμπαλού 24 :την έκανα η αλήθεια είναι ότι περισσότερο πόνεσα στην περίοδο αυτό το μήνα παρά στην εξέταση.πήρα 2 buscopan πριν χωρίς να το πω...χαχα

για αποχή δεν μας είχαν πει και κάναμε 2 μέρες πριν,τώρα μας είπαν όσο έχω αίμα να μην κάνουμε και να μην μείνω έγκυος για κανα μηνα λόγω του φαρμάκου.

έτσι κι αλλίως όμως κάνω άλλη θεραπεία και για 4 μήνες δεν μας επιτρέπεται..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...