Μετάβαση σε περιεχόμενο

ο πελαργος ξανα χτυπα την πορτα του σπιτιου μας!!!!

Recommended Posts

μετα απο εννια μηνες ο πελαργος ξανα ηρθε στο σπιτι μας κ φερνει ενα αδερφακι στην πριγκιπισσα μας!!!!!!

η χαρα μας ειναι μεγαλη!!!!

ευχομε να ερθει σε ολες τις κοπελες που επυθημουν το θαυματακι τους γρηγορα ο πελαργος!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σουλίτσα μου????????

Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!!!!!!!!

Τα θερμά μου συγχαρητήριαααααααααα!!!!!!!!!!!!

Με το καλό κορίτσι μου!!!!!!!

Φίλησέ μου την κουκλίτσα σου!!!!!!!!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΏ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΠΑΊΝΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΊΔΑ ΚΑΙ ΛΈΩ ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΜΟΥ: ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΉ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΟΎΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΠΡΆΓΜΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΌ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΌ ΜΩΡΆΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΊΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΊΤΣΑ ΣΟΥ!!! :D:D:D:D:D

ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΕΙΣ :D:D:D:D

πλακα κανεις........χιλια μπραβο....ειναι να μην παθει σοκ ο ανθρωπος :lol::lol::lol: τοσο γρηγορα...αντε με το καλο το νεο μελος της οικογενειας!!!!

μπραβο κοριτσακι μου!!!!!! να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα μωρακι τοσο ομορφο οσο και η κορουλα σου!!!! φιλακια πολλα!!!

Πώς να μην πάθει σοκ ο άντρας σου καλέέέέέέέέ???????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Με καισαρική είχες γεννήσει τη μικρή σου Σουλίτσα??????

Μιά χαρούλα διαφορά θα έχουνε τα μικρά σου!!!!!!!

Σαν διδυμάκια θα είναι!!!!! Τυχερούλα!!!!!!!

Μπράβο και πάλι κοριτσάκι μου!!!!!!!!!

σαμανθα μου δεν μπορουσα να σε αφησω μονη!!!!ηθελα να σου κανω παρεουλα αργησα λιγο αλλα δεν πειραζει!!!! :lol::lol::lol:

σπιρτουλι μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!αντε κ ακομη ενα κ σε εσενα :-*:-*:x

σισακι μου ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!!!να χαιρεσε τα ζουζουνια σου!!!!!

πιπιτσα μου με καισαρικη γεννησα καλα θυμασαι!!!η αληθεια ειναι οτι τωρα που ξερω ανχωνομαι λιγο περισσοτερο φοβαμαι τον καθετηρα απαισια αισθηση!!!!

μαρακι να χαιρεσε κ εσυ το αγγελουδι σου!!!μεγαλωνουν τοσο γρηγορα!!!

παναγιωτα μου κ εσενα ευχομε οτι καλυτερο να δεις τα παιδακια σου οπως επιθυμεις!!!!

Με το καλό κουκλίτσα!!! Σου εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κι ένα υγιέστατο μωράκι! Να χαίρεσαι και την κορούλα σου!!! Μια χαρούλα θα μεγαλώσουν παρεϊτσα.......και τα δικά μου 23 μήνες διαφορά έχουν (η μεγάλη 25 μηνών και η μπέμπα 2μιση μηνών).

Παρθενάκι ε????? Ζόρικο ζωδιάκι (έχω ωροσκόπο).......γερό να είναι μόνο!!!!

Φιλάκια

αχ ασε νασια!!!η κορη μου ειναι κριος το σπορι θα βγει παρθενος αντε να τα βγαλω περα μαζι τους :lol::lol::lol: να τα χαιρεσε τα κοριτσακια σου!!!

μωρουδενια μου κ εσυ με το καλο να ξεφουσκωσεις κ να κρατησεις γερο στα χερια σου το μωρακι σου!!!αγορακι η κοριτσακι ειναι???

Happy μου (υποψιάζομαι ότι είμαστε και συνονόματες, Αθανασία κι εσύ?) αν σου βγεί και κοριτσάκι το Παρθενάκι άστο να κάνει δουλειές μεσ'το σπίτι (όταν μεγαλώσει).....λαμπίκο θα στο κάνει τόσο τελειομανείς που είναι οι Παρθένοι :lol: (μιλάω από προσωπική πείρα!!!!!Κι εμείς στο δικό μας σπίτι έχουμε Θανατηφόρο συνδυασμό......εγώ Δίδυμος (με Παρθένο όπως σου είπα), η μεγάλη κόρη Τοξότης και η μπέμπα (ακόμα χειρότερα) Σκορπιός!!!!!!!!!!!! Είπα στον άντρα μου (Κριάρι) πάρε τη βαλίτσα σου και φύγε.....δεν την βγάζεις καθαρή με τέτοιο συνδυασμό =))

Γερά να είναι μόνο.............

HAPPY SYGXARITIRIA NA EXEIS MIA TELEIOMENI EGKIMOSINI !!!! ME TO KALO NA TO KRATISIS K AYTO STIN AGALITSA SOU K NA TA XERESTE K TA DYO !!!! MIA XARA 8A MEGALOSOUNE ISA ISA MIA K KALH K TA DYO K META 8A EISAI K ESI K AFTA MAI XAROULA !!!!

K PALI SIGXARITIRIA !!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!!!!

Περιττό νασου πώ οτι μόλις διάβασα τον τίτλο σε σκέφτηκα!!!!Αχ ρε Σουλάκι μπράβο βρε κοριτσάρα!!!

Εύχομαι ολόψυχα μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!! Μη ξεχάσεις, στείλε λίγη μπεμπεδόσκονη απο εδώ μπάς κ μου έρθει σύντομα το 2ο σπορί..όχι τίποτα άλλο να σου κάνω παρέα!!χαχα!! Σε φιλώ γλυκά στη κοιλίτσα! μουτσς!

Soulaki mou na sou euxi8w k apo edw..

Mia teleionini egkimosini, na tin apolauseis oso mporeis k na prosexeis..Xarika paaaaara poli k opws eipe k to Elenaki steile mpempedoskoni na mas ertei to 2o to sintomotero dinato..Elenaki mou arxisate eleu8era? Sou euxomai poli poli sintoma na fwliasei ena sporaki stin koilitsa sou..

ναι ξεκινήσαμε Άντρια μου..και αγχώνομαι για το πότε θα έρθει..ας μην το πολυσκεφτόμαστε..Μακάρι σύντομα όμως!! :D:D Κ σε σένα κοριτσάκι μου γρήγορα ένα αδερφάκι για τη Βικτωριούλα!!!!

βρε νασια =))=))=))=))=))=))=)) με ψοφισες απο το γελιο τρελοκομειο!!!!!

αν ειναι αγορακι κ το βαζω να μου καθαριζει το σπιτι θα ειμαι ελεηνη???? :lol::lol::lol:κ εγω αθανασια ειμαι!!!!

συμπεθερουλα μου κ αντρια ηδη η μπεμπεδοσκονη ειναι στην πορτα σας!!!!!

μην απορησεις συμπεθερουλα αν αυτο τον μηνα δεν ερθει η κοκκινη κυριουλα αφου ειχαμε πει κ το δευτερο μαζι θα το κανουμε :-*:-*:-*

μυριαμ σε ευχαριστο καλη μου!!!!!

μινα μου ναι!!!θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη αλλα μετα θα ειμαστε...φεεεεεεεεεεεεεετααα :lol::lol::lol: σε ευχαριστω πολυ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ κοριτσακι μου ! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ !!!!! καλα λεει κ η Ελενακος...στειλε σποροσκονη !! θελω κ γω δευτερο συντομααααααα (α κ κατα προτιμηση αγοροσκονη σποροσκονη...χιχι )

Σουλιτσα μου ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και το σπορακι που κουβαλας μεσα σου!!!!!

Αντε οι επομενες ανακοινωσεις να ειναι της Ελενας και της Ανδριας!!! Η δικια μου καλυτερα να ειναι πιο μετα, ισως με την Αναστασια!!!!

Οπως καταλαβες αυτη τη φορα η χαρα σου ηταν και δικια μας!!!

Emeis opou k na'se 3ekiname Elenaki mou, ekana k mia sizitisi me ton andra mou gia auto to 8ema k agxwnete paaaara poli gia to oti den exw douleia k ton katalavenw apolita alla 4axnw edw k 4-4,5 mines k den vriskw :( an den vrw pote 8a meinw me tin Victoria mono? :twisted: Skeftika na arxisw na 4axnw gia part time toulaxisto se kanena supermarket pou den poli desmevese gia kanena 6 mino gia na mporw na 3ana graftw gia anergeiako k vlepoume pali..

Ftanei ekana kataxrisi sto 8ema sou Soulaki xilia signwmi :?

Euxomai se OLES pou epi8imoun ena sporaki na er8ei xwris kamia ka8isterisi..

Gewrgianna se euxaristoume gia tin euxi!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...