Μετάβαση σε περιεχόμενο

pali ta idia

μπαμπαλου 24

Recommended Posts

geia sas koritsia tha sas po me liga logia tin istoria mou persi ton maio xekinhsa na kano exetaseis giati hmoun pano apo 3 xronia me ton antra moy k paidi den eixa piasei to mono poy eixa einai xamiles times progesteronhs apo ton iouliou xekinisa na pairno ntoufaston k ton aygousto seprafar k ntoufaston auton ton mina einai o protos minas xoris xapia gia na xekouraso ton organismo mou shmera exo eidi 3 meres kathisterisei k katholou ponakia ekana loipon test egkumosinis k bghke arnitikotato k stenaxorithika polu para polu ti allo pia na kano;;;; agorasa k test owrixias na xekiniso apo auton ton mina ti allo na po pia;;; k to 2007 eixa xekinhsh exetaseis alla apogohteytika k ta parathsa oute ekei kaname tipota sugnomi gia to keimeno auta

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου μην απογοητευεσαι...το θες τοσο πολυ και θα σου ρθει το μωρακι σου..θαχεις ακουσει πολλες φορες να μην το σκεφτεσαι γιατι οσο το σκεφτεσαι αγχωνεσαι αλλα ειναι η αληθεια...

ο γυναικολογος σου δεν εχει κατι αλλο να σου προτεινει?αν ειναι ολα φυσιολογικα σε σενα και τον αντρα σου ασε τον εαυτο σου ελευθερο και χαλαρο να σαι ηρεμη και ολα θα πανε καλα!

ευχομαι γρηγορα να μας εχεις ευχαριστα νεα.οι κακες σκεψεις μακρια......

ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΙΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ Κ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΤΣΙ ΑΝΧΩΝΟΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΕΓΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Κ ΟΤΑΝ ΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΕΙΠΑ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΝΧΟΣ Κ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΤΕΣΤ Κ ΤΑ 2 ΑΡΝΗΤΙΚΑ Κ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ.ΤΑ ΤΕΣΤ ΟΩΡΗΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Κ ΕΓΩ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!!!

ναι βρε κοριτσάκι, θα συμφωνησω κι εγω με τις υπολοιπες κοπελες, μην αγχωνεσαι, εχω ακουσει περιπτωσεισ που απο το αγχος και μονο εκαναν παρα πολυ καιρο να μεινουν εγκυες, πρεπει να το παρεις χαλαρα, αφου εκανες την αγωγη σου απο κει και περα σιγουρα καποια στιγμή θα ερθει, εσυ κοιτα να το "απολαμβανεις" και ασε τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους.

euxaristo polu koritsia alla den niotho na anxonome k toso polu de to skeftomai k sunexeia edo k 6 mhnes kano oti moy aresei gia na eimai xalarh exo kopsi epafes me polu kosmo gia na mhn me anxonoun bgano boltes sth thalassa k genikos paroti zoume polu dyskola oikonomika giati o antras moy douleuei akoma k simera k pairnei kato apo ton basiko mistho alla ola auta den afino na me epireasoun apla koitao na pairnao kala

Mπαμπαλου μου καλησπερα!καλα τα λενε τα κοριτσια πρεπει να μην το σκεφτομασται καθολου εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα...οπως λες κοιτα να περνας καλα να εισαι χαλαρη οσο μπορεις κ,θα γινει εφοσον το επιθυμεις,θα ερθει το μωρακι σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα σε ολες κοριτσια Παραμονη σημερα,μερα ελπιδας. Ηλπιζα και Πιστευα κ γω μαζι με ολες σας οτι ισως θα με εβρισκαν κ αυτα τα χριστουγεννα με ενα σπορι π θα με φωναζει μαμα  ,πιστευα πως δεν θα εχω αλλα δακρυα να χυσω προσμενοντας το για μια ακομη χρονια!  Αλλα εδω επιμονη και αντοχη....Ευχομαι ΟΛΕΣ τΟυ χρονου τετοια μερα να εχουμε ενα μωρακι στην αγκαλια μας,να ειναι διαφορετικα τα χριστουγεννα μας του χρονου,με ενα πλασματακι που θα κολλησει ολα μας τα σπασμενα. Οι εχουσες μωρακια να τα καμαρωσετε και συντομα να εχετε οσα ακομη θελετε,οι εγκυουλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσυνη απο καρδιας!!!! Δυναμη και πιστη και υγεια...τα 3 αγαθα για τη ζωη μας. Αγκαλιαστε τους ανθρωπους διπλα σας ,χαμογελαστε κ πιστεψε στο θαυμα ...αλλωστε η πιστη μας δε πεθαινει ποτε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️με φως στις ζωες μας!!!!!
    • Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..
    • Σωστά τα λέει η @Lisaki 80 ❤️ με ξηρό πάγο διατηρούνται όπως πρέπει τα φάρμακα. Η DHL υποστηρίζει την υπηρεσία που στην ουσία είναι για μεταφορά φαρμάκων.   
    • Κορίτσια μου Ελπίζω να είστε ολες καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! @Katiana1987 ελπίζω να ήσασταν οκ το βράδυ!! @Barbiee πραγματικά!!το καλύτερο δώρο 
    • Καλημέρα! πάντως μέχρι και έμβρυα μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, ή από κέντρο σε κέντρο. Το να μεταφερθούν φ΄αρμακα δεν είναι καθόλου δύσκολο, χρησιμοποιείται ξηρός πάγος  και όχι παγοκυψέλες.. Οι εταιρίες courier είναι πολύ εξοικειωμ΄ένες με τη διαδικασία.  Θυμάμαι πως όσο ήμουνα στην προσπάθεια, σχεδόν 3-4 χρόνια, ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν χ΄άριζε κάποιος φάρμακα.. Κάποτε η αγαπημένη μου @peacock μου είχε στείλει από Αθήνα φάρμακα με ξηρό πάγο.. Περίμενα το πακετάκι της πως και πως!  Στο λέω για να μην είσαι ποτέ τελείως απόλυτη, αν δεν βρεθεί κάποιος εκεί γύρω, μία άλλη γυναίκα, πιο μακριά μπορεί να το έχει ανάγκη.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...