Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δεύτερο παιδακι μετά απο εξωσωματική


Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θεματακι για να παρουμε θαρρος και ελπίδα οσες μανούλες εχουμε ένα παιδάκι απο εξωσωματικη αλλα θα θέλαμε και ένα δεύτερο χωρίς εξωσωματικη.Το σίγουρο ειναι οτι η λαχταρα να αποκτησεις ενα παιδακι ειναι η ιδια ειτε ειναι το πρωτο ειτε το δευτερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Ινα και χρόνια πολλά,

ανήκω σ'αυτή την κατηγορία αλλά δυστυχώς δεν παίζει το ενδεχόμενο "χωρίς" εξωσωματική. Γύρω στο Πάσχα λέμε να κάνουμε την επόμενη προσπάθεια εσείς;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω μετα τις δυο εξωσωματικες και αφου ειχα αποκτησει ενα κοριτσακι εμεινα ξανα εγκυος αλλα ηταν κενος σακος.Δεν θελω να ξαναμπω στη διαδικασια εξωσωματικης γιατι οταν ξεκινας κατι τετοιο πρεπει να εισαι σε θεση να μεγαλωσεις απο ενα μεχρι τρια παιδακια, και γω δεν εχω την δυνατοτητα αυτη.Θα ηθελα ομως πολυ ενα δευτερο παιδακι οποτε θελω να ελπιζω.

Καλη δυναμη για τη δευτερη προσπαθεια σας!Να ειναι μια και τυχερη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΙΝΑ μου γεια σου κοριτσακι μου!!!!θα σου πω μια ιστοριουλα μηπως και σου ανεβασω λιγο το ηθικο.παντρευτηκαμε το 2004 μαζι με την συνυφαδα μου σχεδον,με 3 μηνες διαφορα!εμεις στα 25 κι αυτοι στα 31.βαλανε μπρος για παιδακι αλλα τιποτα.εγω εμεινα εγκυος πριν καλα καλα το αποφασισουμε.αυτοι προσπαθουσανε!γεννησα εγω κι εκεινη ελιωνε χωρις να το δειχνει ομως!τα χρονια περνουσανε αλλα τιποτα.εκαναν θεραπειες,επεμβασεις και τελικη απαντηση των γιατρων οτι πολυ πολυ δυσκολο να μεινει εγκυος χωρις εξωσωματικη.κανουν την πρωτη,τιποτα.κανουν την δευτερη και τσουπ μαθαινουμε τα ευχαριστα!πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη.μεχρι την ημερα που γεννησε εκανε εμετους και δεν μπορουσε να κουνηθει απο το κρεβατι.εβαζε ενεσεις στην κοιλιτσα της κι αλλα τετοια!!εκανε υπομονη ομως!ετσι γεννηθηκε ο γιαννακης μας το νοεμβριο του 2010.πριν καλα καλα χρονισει,τον σεπτεμβριο του 11 κλεισαν ραντεβου για την δευτερη εξωσωματικη.επρεπε να γινει σχετικα κοντα γιατι δεν τους επαιρνε και πολυ η ηλικια!τον ιουλιο μαθαμε τα ευχαριστα ομως και δεν χρειαστηκε.τον μαρτη γενναει τον δευτερο ανηψακι μας!!!εχει μια ΤΕΛΕΙΑ εγκυμοσυνη και ειναι πανευτυχης!!!!οσο για μενα γλυκια μου,που εμεινα εγκυος τοοοσο ευκολα στην κορη μου,προσπαθω εδω και 3 χρονια για ενα αδερφακι αλλα...τιποτα!η κορη μου ειναι ηδη 6,5 και δεν ξερω αν θα μπορεσω να κανω αλλο παιδακι,κι ας μην εχω τιποτα παθολογικο!μην απελπιζεσαι λοιπον!!!!ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι δεδομενο!δες εμενα και δες και την συνυφαδα μου!!!ποια ειναι σε καλυτερη θεση τωρα?οπως τα καταφεραν αυτοι που το ειχαν ξεγραμμενο,ετσι μπορει να τα καταφερει καθε κοπελα!!

ευχομαι μεσα απο τα βαθη της ψυχης μου το ιδιο να συμβει και σε σενα,αλλα και σε ολα τα κοριτσια που ταλαιπωρηθηκατε λιγο ή και πολυ περισσοτερο,να φερεται στον κοσμο τα αγγελουδια σας!

σε φιλω και σου ευχομαι τα καλυτεροτερα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε φιλω και σου ευχομαι τα καλυτεροτερα!!!!!!

Το μυνημα σου ηταν πολυ ομορφο.Ευχαριστω πολυ

Το θεματακι το ανοιξα για να παρουμε κουραγιο πολλες και οχι μονο εγω.Μην χανεις την ελπιδα ομως ολοι για το ιδιο παλευουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και γω έχω τα πρώτα μου παιδάκια από εξωσωματική δίδυμα κοριτσάκια 16 μηνών και θα ήθελα και μια δεύτερη εγκυμοσύνη.Χλωμό όμως χωρίς εξωσωματική.Δε με τρομάζει η ιδέα να ξαναμπώ στη διαδικασία δε μου φάνηκε κάι δύσκολο αφού πέτυχε με τη πρώτη και δε ταλαιπωρήθηκα.Ίσως όταν κοντεύουν τα 3 έτη το επιχειρήσουμε ξανά.Μακάρι όμως να ερχόταν φυσιολογικά θα ήταν ένα θαύμα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ! ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΩ ΕΝΑ Η Κ 2 ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ Κ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ....ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.. ΕΧΩ 4 ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Κ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΕΥΤΥΧΩΣ. ΙΝΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 32 Κ ΙΣΩΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ 3 ΕΜΒΡΥΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ 2. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΗ ΤΥΧΕΙ Κ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΔΙΔΥΜΑ? ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ...ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!MARDIO ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοιτσακια...μαλλον γεια σας πλεον μανουλες!!!!!

Ειμαι κ γω μια μανουλα μετα απο εξωσωματικη..παρολο που δεν πετυχα με την πρωτη κ ειχα ενα αγωνα τα καταφερα κ γω να αποκτησω τον μπουλουκο μου!!Τωρα ειναι 5,5 μηνων κ μολις γινει 1 ετους θα ξεκινησουμε προσπαθειες για αδερφακι..φυσιολογικα μιας κδεν μας το χουν αποκλεισει..αν στο 6μηνο δεν ερθει τοτε θ αμπω ξανα στην διαδικασια της εξωσωματικης κ ευχομαι αυτη τη φορα να πετυχουμε πιο ευκολα τον στοχο μας!!!!

Φιλια σε ολες!!!!!!!Κ να μα ςζησουν τα αγγελουδια μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σου ευχομαι οτι καλυτερο.Εγω προσπαθω να μην μετραω τον χρονο γιατι μετα νιωθω οτι με κυνηγαει.Οπως και να ερθουν ειναι πολυτιμα μωρα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...