Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια....εχω ενα αντρακι 16 ημερων και επeiδη υπηρξε θεμα για παλινδρομηση που τελικα την αποφυγαμε μας εδωσε ο γιατρος το συγκεκριμενο γαλα μετα το almiron 1 αλλα βλέπω οτι αυτο ειναι πολυ πηχτο...τι κανω μεγαλωνω τις τρυπες???του βγαινει η γλωσσα του κακομοιρη γιατι παρολο το ζορι τρωει και 90 ml...

Δημοσίευση

evaki9 καλημέρα και γω στην κόρη μου που είχε παλινδρόμηση αυτό το γάλα της έδινα και φυσικά χρειάζεται να μεγαλώσεις τις τρύπες με μια αποστειρωμένη βελόνα, πρόσεξε βέβαια να μην τις κάνεις και τεράστιες και πνίγεται το μωρό!

Δημοσίευση

δεν ξερω ποια πιπιλα χρησιμοποιεις, αλλα κοιταξε στα τζαμπο ή σε αλλο μαγαζι μηπως υπαρχει η ιδια πιπιλα με ποιο μεγαλη τρυπα. Εγω χρησιμοποιω της Νουκ και την πατησα γτ πηρα μια πιπιλα με ποιο μεγαλη τρυπα ενα δεν ειχα αναγκη. στο πλαι γραφουν εαν ειναι M ή L.

Να σου ζησει!!!

Δημοσίευση

πω πω πω!!!!πολλες απαντησεις και λυσεις...ευχαριστω πολυ μανουλες...πηρα την παιδιατρο και μου ειπε να κανω μιξη στα γαλατα...στα 90 ml 2 κουταλιες s26gf και 1 s26 σκετο...θα βγαινει λεει πιο αραιο.το εχει δοκιμασει καμια σας???αν παλι ειναι πολυ πηχτο θα κανω τρυπες με το μηχανηματακι απο τα τζαμπο.δεν ηξερα οτι υπαρχει!!!ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...