Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


Recommended Posts

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλες!

Να ευχηθώ αρχικά το 2011 να είναι καλύτερο από το 2012 και να μας φέρει αυτό που τόσο ποθούμε.

Τώρα, η ερώτηση μου αφορά τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχών Υπηρεσιών Υγείας και τις αλλαγές που φέρνει στο θέμα της εξωσωματικής. Αυτό που διάβασα στο ΦΕΚ είναι ότι καλύπτονται 4 προσπάθειες, κάτι για τις δοσολογίες φαρμάκων αλλά τίποτα σχετικά με τη διαδικασία, αν καλύπτουν τη φαρμακευτική αγωγή και μέχρι τι ποσού, και φυσικά το ποσό που δικαιολογείται για εξωσωματική προσπάθεια.

Κάτι έχω ακούσει ότι τα φάρμακα τα παίρνουμε πλέον μόνο από τα πρώην φαρμακεία του ΙΚΑ (τα οποία ούτε που ήξερα ότι υπήρχαν).

Αν έχει ξεκινήσει κάποια κοπέλα τη διαδικασία πρόσφατα και είναι ενήμερη σχετικά, ας μας ενημερώσει και τις υπόλοιπες!!!

Ευχαριστώ

ΥΓ Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πουθενά αλλού κάτι σχετικό γιατί δυστυχώς τον τελευταίο καιρό μου έχουν τύχει διάφορα άσχημα και δεν παρακολουθώ τόσο τακτικά τις δημοσιεύσεις.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Babelicious ειμαι κι εγω υποψηφια για εξωσωματικη και εχω ακριβως την ιδια απορια γιατι θα αρχισω ενεσεις τον αλλο μηνα. Σ'ενα αλλο forum διαβασα καποια πραγματα, οτι θα παιρνουμε καποια φαρμακα απο τα φαρμακεια του ΙΚΑ δωρεαν και καποια αλλα θα τα πληρωνουμε με τη συμμετοχη που προβλεπει το ταμειο μας. Τιποτα δεν ξερω στα σιγουρα ομως.

Κατι αλλο που εμαθα προσφτα αλλα ουτε κι αυτο επιβεβαιωμενο ειναι οτι θα πληρρωνουμε συμμετοχη στις εξετασεις που κανουμε σε νοσοκομεια. Ρωταω γιατι θα κανω εξωσωματικη σε δημοσιο νοσοκομειο και προβλεπονται πολλες εξετασεις στη φαση της παρακολουθησης για ανταποκριση στα φαρμακα ως την ωοληψια-εμβρυομεταφορα, θα τις πληρωνω;Εστω και συμμετοχη; Αν ξερει καποια κοπελα ας απαντησει παρακαλω. '

Τα πραγματα ζοριζουν πολυ σχετικα με την περιθαλψη. Η υγεια θα ειναι προνομιο των ευκαταστατων σε λιγο, και τα παιδια το ιδιο!

Καλη χρονια σε ολους μας. Μακαρι να αποτησουμε τα μωρακια που επιθυμουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...