Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας!καλη χρονια ευχομαι σε ολες :D !θελω να με βοηθησετε!ο κυκλος μου ειναι απο 26-31 ημερων.σπανια 31.τον προηγουμενο μηνα ηταν 26!ειχαμε κανει ελευθερα αλλα δεν ξερω αν ημουν σε γονιμες δεν εδωσα σημασια!εχει λιγες μερες που ποναει το στηθος,εχω δεκατα μεχρι κ 37.8 εφτασαν kai τωρα 37.4,πονουσ περιοδου συνηθως το πρωι kai πολλα υγρα που νομιζω οτι μου ηρθε.σημερα ειμαι στην 29η μερα κ ευτυχως τιποτα!βεβαια δε νομιζω γιατι δε πρεπει να ημουν στις γονιμες αλλα δεν ξερω και ποτε ηταν να σας πω την αληθεια :roll: λετε να υπαρχει περιπτωση;;βοηθειαααα :):););)

Δημοσίευση

και εγω λεω να κανεις για να σου φυγει το αγχος! εμενα το τεστ μου ειχε βγει θετικο 3 μερες πριν την περιοδο! με πολυ σταθερο κυκλο παντα! σου ευχομαι ενα θετικο τεστακι!!! :D περιμενουμε νεα σου!!!

Δημοσίευση

αχ κοριτσακια μου μακαρι να ηρθε και σε μας το σπορακι μας!λεω να περιμενω μεχρι το σαββατο που θα ειμαι στη 31η μερα και αν δεν ερθει που το ευχομαι,δευτερα θα παω για χοριακη γιατι τα τεστ δε τα πολυεμπιστευομαι με τοσα που εχω ακουσει!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου ποναει η κοιλια μου αρκετα κ φοβαμαι οτι θα μου ερθει :( πως θα περασουν αυτες οι 2 μερες..!αχ μακαρι να ηρθε το σπορακι μας!εχω κ αρκετα υγρα κ που κ που πονοκεφαλο εδω κ λιγες μερες!ουφ θα με σκασει αυτη η αναμονη.συγνωμη αν σας πριζω αλλα θελω καπου να τα πω ;)

Δημοσίευση

Καλησπερα κ καλη χρονια maimouditsa!Κ εγω πιστευω με τα συμπτωματα που λες οτι πρεπει να εισαι εγκυος,περιμενε οπως λες μεχρι κ το σαββατο κ πηγαινε κανε μια χωριακη κ εγω τη 33η μερα ειχα παει κ την ειχα κανει!σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα......στειλε να μας πεις θα περιμενουμε κ μην αγχωνεσαι ;);)

Δημοσίευση

καλημερα κ καλη χρονια και σε σενα ραπουνζελ μου!λες?μακαρι να ειμαι εγκυουλα!αυτο θα κανω θα περιμενω μεχρι αυριο κ αν δεν που το ευχομαι δευτερα θα παω για χοριακη!ευτυχως τπτ ακομα!προχθες ειχα για λιγο τσιμπιματακια κατω χαμηλα κ χθες βραδυ με επιασε καουρα!δε δινω κ πολυ σημασια γιατι αγχωνομαι πιο πολυ :ρρρ κ σημερα εναν περιεργο πονο χαμηλα.το στηθος ακομα ποναει!εσυ τι κυκλο ειχες κ τι συμπτωματα;απο την αλλη σκεφτομαι μηπως μεγαλωσε ο κυκλος κ πηγε απο 26 σε 30 31.αλλα πως??εχω κ δεκατα 37,5 :)

Δημοσίευση

μαιμουδίτσα και γω τα ίδια συμπτωματα είχα πριν 3 μήνες που το ανακαλυψα, δεν διαφέρουν πολύ από αυτά της περιόδου γι αυτό μας μπερδεύει, επίσης είπες κάτι για υγρά, εγώ είχα πάρα πολλά, τόσα που νομιζα πως ήρθε περίοδο και συνεχώς έτρεχα τουαλέτα για να δω.....μαρτύριο.

Πάντος σου εύχομαι τα καλύτερα και ο καινούριος χρόνος να σου έφερε σποράκι. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να κάνεις χωριακή για να έχεις σίγουρο αποτέλεσμα

Σε περιμένουμε την Δευτέρα

Δημοσίευση

Καλημερα maimouditsa!! :P εχεις κανενα νεο?περιμενουμε για αυριο τι θα μας πεις.......εγω εχω μεγαλο κυκλο σχετικα απο 30/36 μερες!τα συμπτωματα που ειχα ηταν πρηξιμο στο στηθος πολυ,ευαισθησια στις θηλες πρηξιμο στη κοιλια ,αρκετα υγρακ μου ειχε ανοιξει η ορεξη!κ παρολο που εχω μεγαλο κυκλο εκανα το τεστακι την 33η μερα!μακαρι να εισαι εγκυος στο ευχομαι με ολη μου τη καρδια!!! :P:P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...