Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Υπάρχουν αρκετοί τύποι ανθρώπων που σε εξαντλούν και σε βγάζουν από το δρόμο της εξαιρετικής φροντίδας του εαυτού σου: O επικριτής, ο παραπονιάρης, ο ρουφήχτρας, ο εξευτελιστής, ο γκρινιάρης, ο κουτσομπόλης, και πάει λέγοντας. Ωρα να τους παραμερίσεις και να δημιουργήσεις σχέσεις που σε τροφοδοτούν με πνευματικά καύσιμα πρώτης ποιότητας. Λεπτομέρειες εδώ:

http://wp.me/pS7gV-1kg

Δημοσίευση

επειδη ειμαι παθουσα (οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι) θα σου προτεινα το βιβλιο "να κινεις τα δικα σου νηματα"ειναι του Γουεην Ντυερ.παλιοτερα το ειχα διαβασει και μου φανηκε σκληρο,αλλα ξαναδιαβαζοντας το τωρα το βρισκω πολυ σωστο.

τωρα ειμαι στη φαση που το τελιωνω και εχω αρχισει τη προκτικη στις μεθοδους που λεει!δεν ειναι ευκολο θελει δουλιτσα!αλλα νομιζω αξιζει το κοπο.θα δειξει!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @το χοντρό μπιζέλι και εγώ δεν πήγα στη δουλειά από τον 4ο και μετά.. είχα την επαπειλούμενη, αλλά λόγο της αποκόλλησης δεν περπατούσα και καθόλου οπότε η μόνη μου έξοδος στο γιατρό. Μετά χειμώνας, είχε και το φόβο ο σύζυγος να μην κολλήσω καμιά αρρώστια οπότε δεν είχα και επαφές με φιλές γιατί έχουν παιδάκια όλες.. οπότε ήμουν σε καραντίνα, covid εποχή.. 🥴 Τώρα μου είπε περπάτημα οπότε από βδομάδα που θα φύγω από το χωριό και θα πάω στην πόλη στο σπίτι μου θα βγαίνω έξω βολτούλα όσο γίνεται.. Καλά για τον ύπνο δεν το συζητώ, εννοείται ότι νυστάζω και θέλω να κοιμάμαι από νωρίς, αλλά έλα που δεν μπορώ γιατί έχω τρελή καούρα που τώρα λίγες μέρες μου φέρνει και εμετό τα ξημερώματα.. ότι δεν είχα στην αρχή της εγκυμοσύνης δηλαδή τα έχω στο τέλος.!!! 🤪
    • Ούτε και γω το κατάλαβα. Ίσως φταίει αυτό, ότι ήμασταν μέσα. Εγώ ας πούμε δεν δούλεψα καθόλου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οπότε οι έξοδοί μου ήταν το να πηγαίνω τον μικρό στον παιδικό (ευκαιρία να περπατώ), να βλέπω τις κολλητές κάποια πρωινά, να κάνω μερικά ψώνια, λίγες βόλτες οικογενειακές. Χαλαρά πράγματα δηλαδή. Και γω, μη νομίζεις, όλο με κολάν ήμουν και πολύ κάζουαλ γενικώς. Το φχαριστήθηκα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν μου έχει λείψει και ο άλλος "πιο δημόσιος" εαυτός μου. Θα αργήσω να τον δω μου φαίνεται! Όσο για την κοιλιά... όλο έλεγα πως θα τη βγάζω φωτό κάθε βδομάδα... ούτε αυτό δεν έκανα!  Εγώ έχω μπει στην τελική ευθεία πια... Στις 25 μπαίνω για προγραμματισμένη καισαρική καλώς εχόντων των πραγμάτων. Οπότε... μία βδομαδούλα έμεινε!  Τα βράδια πέφτω ΞΕΡΗ. Είτε είμαι στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, πέφτω ΞΕΡΗ. Αν με πάρει ο ύπνος στον καναπέ κάνει αμάν ο άντρας μου για να με ξυπνήσει και να με πείσει να σηκωθώ να πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ σαν άνθρωπος!! Έχει πολλή φάση αυτό!!  Κάποιες φορές και γω τρώω κάποιες φλασιές και νομίζω πως έχω πολλή ώρα να την ακούσω τη ζουζούνα. Πλέον όμως, έχω την εντύπωση ότι ακούει τη φωνή μου και καταλαβαίνει που χαϊδεύω την κοιλιά και μου δίνει σήμα ότι 'Ψιτ, εδώ είμαι, αραχτή!" 
    • Πω πω τι ταλαιπωρία περνάς βρε κορίτσι μου; Είναι τόσο κρίμα που τους εμπιστευόμαστε κ μερικοί δεν είναι άνθρωποι.. μα φυσικά ποια ξέρει τι είναι σωστό κ τι λάθος? Στην πορεία μαθαίνουμε κάποια πράγματα αλλά κ πάλι γιατροί δεν είμαστε να καταλαβαίνουμε τα πάντα.. να πάρεις όσες γνώμες νιώθεις οτι χρειάζεται για να είσαι σίγουρη.. κ αφού βρήκες ήδη κάποιον να εμπιστευτείς θα μπείτε σιγά σιγά σε μια σειρά..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...