Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Μας έχει βάλει αντί για γάλα γιαούρτι πρόβειο, κατσικίσιο ή αγελαδινό. Για το ψάρι εγώ το καθυστέρησα να το δώσω, γιατί φοβήθηκα με τη βάφτιση μη βγάλει καμία αλλεργία κ μετά έκανε το εμβόλιο και σήμερα του το έδωσα. Το έφαγε μια χαρά!! Όχι, ότι υπήρχε περίπτωση να μη το φάει 🤣🤣. Γενικά μη δει φαγητό... ορμάει να αρπάξει μέχρι και το δικό μας φαγητό.  Παιδοδιατροφολο στην Κοζάνη δεν έχουμε. Κ Θεσσαλονίκη σε αυτή τη φάση είναι δύσκολο να έρθουμε, λόγω κάποιων θεμάτων υγείας του συζύγου. Τα σκληρά φρούτα της τα δίνεις κομμάτια;;;
    • Εγώ με στεναχωρεί που είμαι λες κ είναι άρρωστη..κάθε μέρα αναγουλες..ο μεσημεριανός ύπνος Μ έγινε απαρετητος γτ μετά είμαι πίτα.. προσπαθώ να μην αγχονομαι..3 χρόνια προσπαθειών με 2 βιοχημικές, με 2 πολύποδες που αφερεθηκαν..τώρα που κυλάνε όλα καλά δεν σκέφτομαι αρνητικά...είχα πάει για να ξεκινήσω εξωσωματική κ τελικά έμεινα φυσιολογικα.. όλα καλά θα πάνεεε σε όλες μας think positive
    • Ψυχολογία μηδέν ,δεν είμαι ευχαριστημένη με τίποτα μέσα στο άγχος όλη μέρα με πιάνουν και οι πόνοι συνέχεια και χειροτερεύει ακόμα περισσότερα η ψυχολογία μου ! Οι ορμόνες κάνουν πάρτυ ! Υπομονή κοριτσάρα και σε όλες μας !!
    • Δυστυχώς όσες έχουμε βιώσει αποβολή(ές) δεν είναι ευκολο να βιώνουμε την εγκυμοσύνη με ανεμελιά. Ούτε εγώ νιώθω ανέμελη. Δεν ξέρω αν ποτε θα νιώσω έτσι. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά δεν το πετυχαίνω πάντα. Είναι πολλά μαζι, τα συμπτώματα, οι ορμόνες, οι σκέψεις. Αλλά θα τα καταφέρουμε 💪🏼
    • Εγώ νιώθω υπερβολικά αγχωμένη,έχω χάσει όλη μ την ανεμελιά (αυτό να είμαι ειλικρινής από την πρώτη αποβολή) και δεν κάνω φυσιολογικά την ζωή προσπαθώ να προσέχω τα πάντα. Το μυαλό μ είναι μόνο η ημέρα π θα πάω γιατρό..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...