Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλή ζωή 😍😍 η γλυκούλα το παίζει άνετη! Σιγά σιγά θα αρχίσει να δένεται και να θέλει να συμμετέχει στην αλλαγή πάνας κλπ. Αυτό για το ότι σου φαίνεται μεγάλη, το έχω διαβάσει από όλες όσες έχουν δεύτερο μικρο παιδάκι! Η αλήθεια είναι πως με συγκινεί κάθε φορά που το σκέφτομαι… το ίδιο είχα πάθει με τον γάτο μου όταν γύρισα απ το μαιευτήριο στην πρώτη γέννα 😂😂 μου φαινόταν τεράστιος, αλλά μετά συνήθισα. Εσύ πως είσαι με την ανάρρωση;;  Εγώ είμαι στην ίδια ησυχία. Κλασικά πολυυυ πίεση και βάρος χαμηλά , γιατί το μωρό είναι πολύ κάτω, αλλά κατά τα άλλα τίποτα. Λίγες συσπάσεις, έφυγαν και οι σουβλιες… μάλλον κάνει οπισθοχώρηση η μπέμπα 😂 Σωματικά και ψυχολογικά ωστόσο, είμαι ένα κουρέλι. Θέλω μόνο να ξαπλώνω να κοιμάμαι, πράγμα αδύνατο με την μικρή.  Δευτέρα που θα είμαι 40+1 έχω πάλι μαία και γιατρό και βλέπουμε…
    • Καλησπέρα κορίτσια και απο μας! Εμένα 14/1 γινεται ακριβως 8 μηνων. Ξεπεταχτηκε παρα πολυ μεσα στις γιορτές. Μπούσουλαει, σηκωνεται απο ξαπλα καθιστή μονη της, στον καναπε σηκωνεται μονη της ορθια εντελως και γενικά προσπαθει να πιάστει κ να σηκωθει. Πατάει συνεχεια στα πόδια της και τεντωνεται. Εβγαλε τ δύο κατω δοντια. Ειναι ενα ζουμερό χαμογελαστο μωρο. Εχει χαλάσει τ ύπνο της τ βραδυ κ με τεντώνει. Ελπίζω να ξανα στρωσει κάποια στιγμή.
    • Ω ρε συ περαστικά σε όλους κ καλή ευκολία! Η μετακόμιση μόνο θα με αγχωνε εμένα γτ αυτό το πράγμα να είναι να γεννήσεις κ να μην ξέρεις που να κάνεις την προετοιμασία είναι μια τρέλα! Εσένα ακόμα τόσο πολύ προσοχή σου λένε ή το έχεις πάρει από φόβο; Αυτό με την καούρα όταν ξαπλώνεις, γάμησε τα! Κ γω νομίζω θα πίνω κάθε βράδυ μαλοξ ή γκαβισκον γτ δεν παλεύεται.  Για τα κιλά μη σκας αγάπη θα έρθει η ώρα που θα τα χάσεις! Όταν θα μπορείς θα κάνεις την προσπάθεια σου κ θα φύγουν μπαμ!
    • Εγώ Αργώ ακόμα για τη β επιπέδου..σε έναν μήνα...
    • Ναι,πήγαμε...όλα.πολυ καλά...αλλά ήταν σαν να κάναμε δεύτερη αυχενική με περισσότερες μετρήσεις..δεν ξέρω αν έχω αναφέρει ότι ο εμβρυολογος μας είναι τέρμα λεπτομερής....170 γραμ το μικρά κι...μια χαρά..την Παρασκευή τώρα έχω τον γιατρό μου....
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...