Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ έγραψε:

Κορίτσια ευχαριστώ.Έχω ήδη μαξιλάρι κάτω από το στρώμα και αυτό γιατι φοβάμαι για παλινδρόμηση.

antriana nomizo oti oute ayto den kanei alla den eime sigouri gia ayto giati emeis exei kairo poy perasame ayto to stadio.kalitera rota tin paidiatro sou.

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ έγραψε:

Κορίτσια ευχαριστώ.Έχω ήδη μαξιλάρι κάτω από το στρώμα και αυτό γιατι φοβάμαι για παλινδρόμηση.

antriana nomizo oti oute ayto den kanei alla den eime sigouri gia ayto giati emeis exei kairo poy perasame ayto to stadio.kalitera rota tin paidiatro sou.

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ έγραψε:

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ έγραψε:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα στο team..και ενώ ένα χρόνο έχω συνηθίσει την ύπαρξη της περιόδου στην ώρα της..συνήθισα να μην κάνω τεστ πλέον, συνήθισα να μην έχω ελπίδα..περίμενα περίοδο χθες..είχα ροζ βλέννα και χθες και σήμερα στο σκούπισμα και ελάχιστα πονάκια διάσπαρτα μέσα στη μέρα..και προχθές είχα για μια μέρα διάρροια χωρις κάποιον λόγο..                                         γιατί δεν έρχεται να ησυχάσω και μου φέρνει αυτή τη μικρή ελπίδα ξανά; Καλά ήμασταν τόσο καιρό..
    • Και εμάς το ίδιο... πίνει γαλατάκι, παίρνει βάρος αλλά από ύπνο τπτ...ούτε στο λίκνο μόνο αγκαλιά.. και κάποιες φορές κλαίει χωρίς λόγο και δεν ξέρω τι να κάνω! Η όταν την αλλάζω όλο σκούζει... Πότε κοιμούνται μόνα τους;;;; Έχω να μου λένε μη την μάθεις αγκαλιά αλλά δεν μπορώ να την ακούω να κλαίει.. και όλο το βράδυ κοιμόμαστε πάνω μου 🫣
    • Καλησπέρα ❤️ Μπορώ να ρωτήσω τι μήκος τραχήλου σου βρήκαν στην β' επιπέδου που γράφεις οτι ήταν κοντός;  Επίσης τα χάπια που σου έδωσαν είναι τα glopir; Ο γιατρός πως καταλαβε ότι έκανες συσπασεις; Εμενα στην β επιπέδου ηταν 25mm οριακός εντελώς. Και κανω πετρώματα.
    • Καλησπέρα κορίτσια! Βρίσκομαι στην 22η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου. Στην β επιπέδου είδαμε μείωση στο μήκος του τραχήλου απο 31mm σε 25mm. Συσπάσεις τουλάχιστον μέχρι τότε δεν ένιωθα. Απο εκείνη την ημέρα και μετά που βρίσκομαι στο κρεβάτι άρχισα να νιώθω πετρώματα. Να σκληραίνει η κοιλιά μου για καποια δευτερόλεπτα και να νιώθω έντονη πίεση (οχι πόνους περιόδου). Φοβάμαι πολυ για πρόωρο τοκετό. Και μάλιστα τωρα που αν γίνει κατι τέτοιο θα χάσω το μωρο μου. Τρέμω... Ο γιατρός αρνείται να μου δώσει αγωγή (νιφεδιπινη) γιατί λεει πως οι πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει πως δεν προσφέρουν τίποτα. Πως αν μου χορηγούσε θα ηταν μονο για 48ωρες για να προλάβω να κάνω ενέσεις κορτιζόνης. Με λιγα λογια αν γίνει κατι τωρα , εμμέσως πλην σαφώς, εννοούσε πως θα με άφηνε έτσι... Ακομα και για την ενδοφλέβια τοκολυτικη αγωγή που τον ρώτησα (σε περίπτωση που ειχα δυνατές και πηγαινα όντως για τοκετό) μου ειπε πως και παλι είναι ΑΥΣΤΗΡΑ μέχρι 48ωρες. Του ειπα πως εχω ακούσει και διαβάσει για κορίτσια που ηταν μερες/βδομάδες/μήνες με ενδοφλέβια και μου ειπε πως ηταν λάθος με τα yutopar καθως και τωρα με τα τροκτοσιν και οποίος γιατρός το κάνει είναι λάθος. Φοβάμαι ρε κορίτσια... Δεν μου φτάνει το άγχος με τα πετρώματα τώρα έχω άγχος πως αν γίνει κάτι θα με αφήσει έτσι. Ας πούμε glopir , αν όντως στην επόμενη εξέταση τραχήλου δούμε οτι κονταινει κι άλλο, δεν θα έπρεπε να μου δώσει;;;  Προς το παρον με εχει με utrogestan, μαγνησιο και εξέταση τραχήλου ανα βδομάδα.   Υπάρχουν παρόμοιες εμπειρίες;
    • @Pinacolada Κοραλία, ωραίο όνομα!!! Και όχι συνηθισμένο. Να σας ζήσει η μπουμπού..  Εμείς πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά θα την πούμε Αρσενία, αν και ο άντρας μου ακόμα δεν το ξέρει.. 😅🤣😂 Να δούμε πότε θα μας κάνει την τιμή να ρθει και η δική μας.! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...