Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

1)PEEP-TOE, νουμερο 39, 2φορές φορεμένα, αγορασμένα 60ευρω, δίνονται 26ευρώ

P7281842.jpg

P7281843.jpg

2)Μποτούλες καφε, με χαμηλο τακουνακι σε καλη κατασταση,νουμερο 38, 7ευρώ

P6141787.jpg

P6141786.jpg

3)Μπλουζα sprider xl με το ταμπελάκι, 5ευρώ

P4291856.jpg

4)μπλουζα xl σπριντερ, 5ευρώ

P4291859.jpg

5)μπλουζακι σπριντερ medium,αφόρετη, 7ευρώ ΔΟΘΗΚΕ

P4291857.jpg

6)πουκάμισο xl σπριντερ, 5ευρώ

P4291851.jpg

7)αμπιγιέ φορεμα νουμερο 54, με εσάρπα, αφορετο, 70ευρώ

P4281849.jpg

8)φουστα ζαρα νουμερο 38,medium, 5ευρώ,

P8161846.jpg

9)φουστα ζαρα, νουμερο 36,small, 5ευρώ

P4301863.jpg

10)medium φορεμα με ενισχυση στο στηθος,αφορετο, 10ευρώ

PC191616.jpg

11)μπουφανάκι δερματίνη medium gianni rodini, 14ευρώ,ΔΟΘΗΚΕ

P5011851.jpg

12)Παλτό με ζώνη,εντελώς αφόρετο, γραφει xxl, αλλα εγω θα ελεγα ανετο xl), 17ευρώ ΔΟΘΗΚΕ

P7221812.jpg

P7221813.jpg

13)τζιν μπουφανάκι medium, 5ευρώ

P7271843.jpg

14)σπριντερ small με το ταμπελάκι του, 5ευρώ

P3071692.jpg

15)φουστα μακρυα small, 4ευρώ

P9261554.jpg

16)Γοβες σε πολύ καλή κατάσταση με αναγλυφα σχεδια, νουμερο 37,5, 4ευρώ

P73118422.jpg

17)παντελόνι if ganas small, 4ευρώ ΔΟΘΗΚΕ

P4031680.jpg

18)γοβες νουμερο 38, 5ευρώ

P9271618.jpg

19)πουκαμισάκι xl, 5ευρώ

P4291860.jpg

20)γουνάκι για τον λαιμό με το ταμπελάκι του, 4ευρώ

P72518442.jpg

21)σεσουάρ rowentα για ισιωμα μαλλιων,αχρησιμοποιητο στο κουτί του, 13ευρώ

http://www.amazon.de/Rowenta-Lissima-Ha ... B0000W2TWA

P7261846.jpg

P7261845.jpg

22)κορνίζα slevori στο κουτί της ασημι 925, 5ευρώ

P6161786.jpg

Δημοσίευση

23)ταψάκι με πυρέξ εντελώς αχρησιμοποιητο(το καπάκι εχει ζωγραφιά δεν ειναι γρατζουνισμένο), 14ευρώ

P52417742.jpg

P52417713.jpg

24)κουβέρτα (οι λεγομενες ισπανικές), πολύ απαλή στην υφή,αχρησιμοποιητη στο βαλιτσάκι της(την εστρωσα μονο για την φωτο),35ευρώ

P62217882.jpg

25)βάζο στο κουτί του, 8ευρώ

P5311774.jpg

• 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πραγματικά όπως το πε η @Diwni, πότε γεννησαμε πότε τα μωράκια μας έχουν μεγαλώσει τοοοσο , περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι τη μπουμπού που ήταν μια μπουκιά και τώρα είναι τόσο διαφορετική ❤️ έρωτας η σκατουλιτσα ❤️
    • @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μου τι είναι αυτό που περάσατε με τη μικρούλα πωπω,  εύχομαι να μεινει ως μια κακή ανάμνηση όλο αυτό 
    • Εμείς δοντάκι ακόμα δεν έχουμε βγάλει αν και φαίνονται, δε ξέρω πότε θα μας κάνουν την τιμή να φανούν  Τώρα σιγά σιγά καθόμαστε στο πωπω μας και προσπαθούμε λίγο να κινηθούμε προς τα μπροστά όταν είναι μπρούμυτα  Παίζει μοναχούλα αλλά θέλει και την παρουσία μου  Κορίτσια έχει χρειαστεί πολλές φορές να την αφήσω στη πεθερά μου επειδή βοηθάω τον άνδρα μου και τα πάνε σούπερ τις περισσότερες φορές, μόνο όταν εμφανίζομαι εγώ αλλάζει κατευθείαν συμπεριφορά χιχι , ίσως επειδή έχουμε και τον θηλασμό ακόμα 
    • Γειά σας κορίτσια μου εδώ είμαστε κι εμείς!  Χαθήκαμε ειχα τοοοοσο καιρό να γράψω, πολύ τρέξιμο και τώρα σαν να εχουμε βρει ξανά τις ισορροπίες μας !!! Είμαστε κι εμείς καλά, η μπεμπούλα είναι πολύ καλό μωράκι φτου φτου  Ευτυχώς τα παμε πολύ καλά με το φαγητό,  δεν την έχω ζορίσει καθόλου,  τρώει μια χαρά και πάντα αφήνουμε λίγο στο μπολακι μας! Λαχανικά έχουμε εισάγει μπόλικα και φρούτα έχω δοκιμάσει διάφορα, κρεας έχουμε βάλει κοτόπουλο μοσχάρι και βάλαμε και ψαράκι  Απογευματινό γιαουρτακι κατσικίσιο της βάζω με λίγη κανέλα και λίγο τριμα από καρύδι σιγά σιγά ή κάνα μπισκοτακι μέσα για να σπάει την ξινιλα αν και τώρα το συνήθισε, δοκιμάσαμε και τραχανά, νομίζω την ενοχλει λίγο η υφή του  Επίσης βάλαμε και το ζυμαρικά και το αυγό  Προσπαθώ όταν βρίσκω ευκαιρία και είναι στις καλές της η μικρούλα να της δίνω και στο χέρι φαγώσιμα να ανακαλύπτει και να ξεκινήσει να μασάει 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο ραντεβού!! Είμαι τόσο ανακουφισμένη!! 35+2 σήμερα κάναμε τον υπέρηχο στην εμβρυολογο, τα βρήκε όλα σούπερ και την μικρή 2.800. Είπε πως έφταιγε η θέση του μωρού και ήταν έτσι η μέτρηση του γιατρού και ότι γενικά συμβαίνει αυτό. Απο ετοιμασίες είμαστε πολύ καλά, αύριο θα κάνω την βαλίτσα για να νιώθω σιγουριά και λίκνο κλπ θα τα κάνει ο άντρας μου όσο θα είμαι στο μαιευτήριο. Προφανώς και εγώ κλαίω συνέχεια όταν σκέφτομαι ότι θα αφήσω το μεγάλο μου κοριτσάκι που δεν το έχω αφήσει κ ποτέ. Σήμερα 2 ώρες λείψαμε στο ραντεβού, και πέρασε σούπερ με τους δικούς μου και μόλις μπήκα με φιλούσε, με αγκάλιαζε και φώναζε ήρθε η μαμάκα μου! 🥹  Ας είμαστε καλά και θα περάσει κ αυτό. Ούτε που θα το θυμούνται τα παιδάκια μας, εμείς πάλι σίγουρα… Απο καθημερινότητα εγώ περνάω πολύ δύσκολα με καούρες παλινδρόμηση..παίρνω μέσα στην νύχτα σχεδόν κάθε βράδυ μαλοξ. Οτιδήποτε και να φάω με πειράζει, είτε ελαφρύ είτε βαρύ, ακόμη και μια μπουκιά ψωμί που θα μου βάλει στο στόμα η μικρή, μετά θα με τυραννάει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...