Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια..εχω ενα θεματακι και εχω φοβηθει...ο γιος μου ειναι 10 μηνων περιπου!σηκωθηκαμε τωρα το πρωι και ηταν κατα κοκκινος..βαλαμε θερμομετρο και ελεγε 39.7 ..τα μαγουλα του κοκκινα φωτια,το κορμακι του καιει αλλα παρολα αυτα ειναι ευδιαθετος........παιζει ,τρωει,γελαει....τι μπορει να ειναι?του εδωσα ντεπονακι για να δω αν πεσει ο πυρετος!!αλλιως θα παρω κατευθειαν την παιδιατρο.......τι μπορει να ειναι απο δικια σας πειρα??ειναι η πρωτη φορα με πυρετο ειδικα τοσο μεγαλο.........

Δημοσίευση

Εμενα φλωρα το καλοκαιρι οταν ηταν 17 μηνων το κοριτσακι ανεβασε ψηλο πυρετο 39 και κατι αλλα δεν ειχε χασει το κεφι της, μονο γαλα δεν επινε ολο. Οταν την πηγαμε γιατρο, ηταν οκ, ουτε λαιμος ερεθισμενος, μας ειπε calpol η υποθετα για να πεσει ο πυρετος. Μας ειπε πολυ πιθανο να ηταν τα δοντια ,αν ηταν κατι αλλο θα επεφτε και μετα παλι θα ειχε πυρετο. Απο το βραδυ της ιδιας μερας ειπε πεσει αισθητα ο πυρετος . Μετα απο λιγες μερες εκαναν την εμφανιση τους ι κυνοδοντες!Εχει πολλους που δεν πιστευουν τη συνδεση πυρετου και δοντιου , εγω πιστευω . Για σενα δεν ξερω καλυτερα μιλα με την ποαιδιατρο και θα σου πει,

Περαστικα στο μικρουλι οσυ!

Δημοσίευση

Εμενα 5 μερες και τα 2 στο 39,5. Ο γιατρος μου ειπε εναλλαξ ντεπον-πονσταν ανα 3 ωρες. Το ντεπον δεν τους εκανε τιποτα. Τους εκανα χλιαρο μπανακι και επεφτε. Τελικα ηταν βροχιτιδα. Καλυτερα ρωτα το γιατρο σου γιατι πολλες ιωσεις κυκλοφορουν. Περαστικα σας!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...