Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

pappy

Recommended Posts

Καλημέρα το ΦΕΚ είναι το εξής: ΦΕΚ Β 1702 - 01.08.2011 (προσπάθησα να το επισυνάψω αλλά δεν με αφήνει) μπορείτε όμως να το κατεβασετε από εδώ http://www.et.gr/index.php?option=com_w ... 04〈=en

Αν κάνετε αναζήτηση στο κείμενο με τη λέξη τοκετός θα δείτε τις τιμές πχ Κολπικός τοκετός με επέμβαση στο χειρουργείο χωρίς καταστροφικές ή σοβαρές συνυπάρχουσες παθήσεις − επιπλοκές 1175€ (ως εμέμβαση νοείται το ότι σε κόβουν για να βγει το μωρό)

Από ότι είπε ο γιατρός μου τα λεφτά τα θέλουν προκαταβολή!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα τρελαθω.......απιστευω...πηρα τηλ στο λογιστηριο του αλεξανδρα για να ρωτησω για τις τιμες και ενω η πρωτη μου εκπληξη ηταν οτι σηκωσαν το τηλ μετα επεσα απο τα σηνεφα με αυτα που μου ειπε η τυπισα...οτι δεν θα πληρωσω τιποτα ολα θα τα καλυψει το ικα!!!!!συγκεκριμενα μου ειπε (τι σας νοιαζει ποσο αυξηθυηκαν τα νοσηλια εφοσον τα καλυπτει ολα το ικα?)........

Δεν γεννησα ΑΘηνα γεννησα Πατρα στο Ηω το οποιο εκτος απο την τιμη εμεινα και πααααρα πολυ ευχαριστημενη..ναι απο οσο ξερω μονο το ΙΚΑ τα καλυπτει ολα μιας και εχει το μεγαλυτερο ποσο επιδοματος αλλα οι υπολοιπες δηλαδη γυναικες που δεν εχουν ικα οπως εγω που εχω τεβε να χρυσοπληρωνουν και γιατι να μην σε νοιαζει ποσο αυξηθικε μπορει να θελεις να το πεις σε καμια φιλη σου ακους εκει...αλλα αυτο με την πρ.λη παρα παει ουτε σε ιδιωτικα δεν υπαρχει αυτο...ελεος

θα τρελαθω.......απιστευω...πηρα τηλ στο λογιστηριο του αλεξανδρα για να ρωτησω για τις τιμες και ενω η πρωτη μου εκπληξη ηταν οτι σηκωσαν το τηλ μετα επεσα απο τα σηνεφα με αυτα που μου ειπε η τυπισα...οτι δεν θα πληρωσω τιποτα ολα θα τα καλυψει το ικα!!!!!συγκεκριμενα μου ειπε (τι σας νοιαζει ποσο αυξηθυηκαν τα νοσηλια εφοσον τα καλυπτει ολα το ικα?)........

Νομίζω έκανες την καλύτερη κίνηση. Γενικά μάζεψε τις απορίες σου και πάρε τηλέφωνο τα μαιευτήρια που σε ενδιαφέρουν, δημόσια και ιδιωτικά, και ρώτησε να μάθεις αυτά που θες με λεπτομέρειες. Επίσης, πάρε και το ασφαλιστικό σου ταμείο και ρώτα τι καλύπτει. Ακόμα καλύτερα είναι να σου δώσουν γραπτώς τις καλύψεις γιατί μπορεί να είσαι "τυχερή" και να πέσεις πάνω σε άσχετο υπάλληλο.

Και εγώ ΙΚΑ έχω και τον Σεπτ του 2010 το μόνο που πλήρωσα στο δημόσιο ήταν το δωμάτιο (στη Ρόδο είναι 100€/ημέρα η οικονομική θέση και 150€/ημέρα η Α' θέση). Θεωρητικά αυτό το ποσό που πληρώνεις το παίρνεις πίσω από το ικα λίγες μέρες αργότερα ως "βοήθημα τοκετού" και είναι το ίδιο ποσό για όλες τις ασφαλισμένες.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.p ... opic=19861

αυτα που λενε για τις τιμες οτι εχουν πεσει ειναι μπουρδες κατσαρες....κανουν πολλες προσθετες χρεωσεις...τα εξτρα τους...

πραγματικα αν ξερετε καμμια κοπελα που εχει πληρωσει μονο 2000 στο ιασω θα ηθελα να μου απαντησει...

γεια σου pappy, με το καλό το μωράκι σου!!!

θα σου αναφέρω τη δική μου περίπτωση: γέννησα στο Ιασώ τον Φεβρουάριο του 2011, σε 3κλινο, εκτάκτως με καισαρική, συνεπώς και επισκληρίδιο και το ποσο για το μαιευτηριο ήταν 2.303 €. για το γιατρό έδωσα 1.700 €.

ίσως οι περιπτώσεις που ξέρεις να προτίμησαν 2κλινο.

και πάλι με το καλό κ μην ξεχάσεις να ελέγξεις τις τιμές των δημόσιων!!! άλλαξαν τα πράγματα απο τον Οκτώβριο κ φιλη μου που γέννησε με καισαρική έδωσε 1.900 € :shock: (μόνο για το μαιευτηριο) και χώρια του γιατρού!

τώρα διάβασα και τα υπόλοιπα! μακάρι να καλύπτει το ικα! ξαναρώτα οπωσδήποτε!!! 2 και 3 φορές και όσο χρειαστεί.

εγώ απο το ικα έλαβα περίπου 5.000€ (όλα τα επιδόματα μαζί, ως εργαζόμενη με 200 ένσημα, 2 χρόνια πριν απο τον τοκετό).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...