Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου.

Ο γιατρος μου ειπε να κανω μια επαναληψη της χοριακης 2-3 μερες μετα την πρωτη χοριακη.

Περα απο το οτι στο πρωτο εργαστηριο που πηγα μου πηραν 28 ευρω!!!!!! ενω σε αλλα παιρνουν 15 ευρω, αυτο το εργαστηριο λειτουργει μονο πρωι και εγω μπορω να παω απογευμα.

Πειραζει να παω σε αλλο εργαστηριο? Θα υπαρξει προβλημα στο να τα συγκρινουμε με τα αποτελεσματα του 1ου εργαστηριου?

Επισης ζητησα να μου γραψει και μια εξεταση προγεστερονης, γιατι στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα απο πολυ νωρις αιματακι που κρατησε σχεδον 2 μηνες και επαιρνα για 1 μηνα περιπου ουτροτζεσταν.... ζητησα με δικη μου προτροπη. Μηπως ειμαι υπερβολικη στο να ψαχνω την προγεστερονη μου?

Να περιμενω πρωτα αν θα υπαρξει αιματακι και μετα να την ελεγξω?

Φιλια σε ολες σας.

Δημοσίευση

ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! :D ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΑ....ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.ΤΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΣΟΥ ΜΗ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΚΑΝΕ!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! :P:P:P

Δημοσίευση

Λοιπον, τη επανελαβα την χοριακη σημερα 2 μερες και μετα (Τριτη 11.00 π.μ.-Πεμπτη 7.00 μ.μ.) και ηταν 101 απο 26,26.

Την εκανα σε αλλο εργαστηριο και ο μικροβιολογος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα οσον αφορα το οτι γινεται σε διαφορετικα εργαστηρια......

Το θετικο ειναι οτι αυξηθηκε οποτε για την ωρα χαιρομαι!!!!!!!!!!!

Ραπουνζελ μου ετσι αποφασισα να κανω οσον αφορα την προγεστερονη μου, οπως ειπες και εσυ δεν θα την "ψαξω". Ευχομαι να μην χρειαστει, η Παναγιτσα θα με βοηθησει και δεν θα εχω αιματακι αυτη τη φορα.

Να σαι καλα για τις ευχες σου. ΚΑι εσυ οτι επιθυμεις γλυκουλα μου.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!Κ ΓΩ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΧΑ ΑΙΜΑΤΑΚΙ Κ ΜΕ ΤΑ ΟΥΤΡΟΖΕΣΤΑΝ ΟΛΑ ΟΚ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΝ ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΓΩ ΤΙΝ ΕΚΑΝΑ 4 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ Κ ΤΙΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΑΚΗ ΤΙΝ ΠΛΗΡΩΝΑ 20 ΕΥΡΩ.

ΚΑΛΗ Κ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Είσαι πολύ μικρή και το πιθανότερο είναι ότι έχεις πολλά υγιή ωάρια! Είναι κρίμα να πας σε εξωσωματική σε τέτοια ηλικία, αλλά αφού υπάρχει θέμα καρυοτυπου ίσως είναι το καλύτερο. Απ' την άλλη πιστεύω ότι αν πας θα πετυχετε εύκολα και θα αυξήσεις και τις πιθανότητες για απόθεμα. Σπερμοδιάγραμμα έχετε κανει; Και γενικά τον αντρικό παράγοντα, σε ανδρολόγο- ουρολόγο, τον έχετε ελέγξει;  Γιατρό ναι, εννοείται ότι μπορώ να σου προτείνω, κι εγώ και άλλα κορίτσια, για να κάνετε την έρευνά σας. Αθήνα βέβαια, αν ενδιαφέρεσαι. Ο δικός μου ήταν στο Ιασώ, όμως υπάρχουν κι άλλα κέντρα. Δες αν θα κατασταλάξετε στην απόφαση και θα σου πω, ευχαρίστως. Για τις εξετάσεις μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει τι να κάνεις. Συνήθως πριν την εξωσωματική σου κάνουν πολλά, ακόμη κι εξετάσεις που διαφορετικά θα έκανες στην αρχή της εγκυμοσύνης. Μην τρομάζεις, οι περισσότερες είναι αίματος, απλά αρκετές δεν συνταγογραφούνται και κοστίζουν. Η σαλπιγγογραφία δεν είναι απαραίτητη για να κάνεις εξωσωματική, γιατί υποτίθεται ότι παρακάμπτει τις σάλπιγγες. Όμως την χρειάζεσαι αν περάσεις από Επιτροπή για τα ακριβά φάρμακα. Η υστεροσκόπηση γίνεται αν κρίνει ο γιατρός ότι πρέπει να καθαρίσει την μήτρα από πολυποδάκια, κυστούλες, συμφύσεις... ό,τι μπορεί να εμποδίσει την εμφύτευση. Γίνεται με μέθη, το ξέρεις πιστεύω. Εφόσον είχατε δύο συλλήψεις και προσπαθείτε ήδη για παιδάκι, πιστεύω ότι θα το είχε δει ο γιατρός σου, αν υπήρχε κάτι. Ό,τι άλλο θέλεις, ρώτα με.
    • @Sotiria_94 και γω μονη μ τ εκανα με ξυράφι όπως μπορούσα, κυριως με την αφη χαχα. Τις 2 προηγ φορες π οηγα να γεννησω κάνεις δ ασχολήθηκε, ήμουν ξυρισμένη αλλά φαντάζομαι όχι τέλεια. 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!! Αντε να φεύγει ο Μάρτης σιγά σιγά γιατι ενω μας μπηκε καλα με θετικα τεστακια μετα τις υπόλοιπες μας εγδαρε κανονικά!! 🤣 Σάββατο που λέτε 25η μερα περιόδου, ξημερώματα είχα κάτι πονακια, και λίγο καφέ- ροζ μεσα στην μερα και μεχρι το μεσημεράκι....και όχι δεν παίρνουμε θάρρος δεν ήταν εμφύτευσης!! 🤣 Χθες το βράδυ παλι παλι τα ίδια, μέχρι που σήμερα το πρωί μ ηρθε κανονικά! 27η μέρα σημερα δεν το λες και νωρίς αλλά και πάλι τι ήταν αυτά το Σκ !! ?? Προετοιμασία για το τι θα ακολουθήσει? 🤔🤔
    • Μην τρελεναισε με την ευαίσθητη περιοχή, σε ξυρίζουν και στο μαιευτήριο. Εγω στον γιο μου είχα πάει ξυρισμένη και με ξαναέκαναν.  Τώρα ξυρίζομαι ανά τακτά διαστήματα αλλά κόβομαι οπότε μου είπε η μαία μου πως θα με κάνει αυτή. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...