Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΥΨΗΛΗ TSH


tsarli*

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Πέρασε 1,5 μήνας από τότε που έκανα απόξεση και ξεκίνησα κάποιες τυπικές εξετάσεις )θυρεοειδή, ερυθρά κλπ). Βρέθηκε υψηλή tsh=6,97.

Αύριο θα πάω τα αποτελέσματα στο γιατρό μου. Επίσης έκανα τεστ παπ και περιμένω και από κει τα αποτελέσματα. Σκέφτομαι να του πω να μου γράψει ακι 1 πλήρη προγεννητικό έλεγχο, μήπως και βρώ την αιτία της παλίνδρομης (αν βέβαια υπάρχει και δεν πρόκειται για τυχαίο γεγονός). Είχε καμία κοπέλα εμπειρία με την tsh?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σου. και εγω ειχα μια παλλινδρομη στο παρελθον που τοτε ο γυναικολογος μου ειχε πει οτι απλα ετυχε 6-7η βδομαδα (αν θυμαμαι καλα). οταν εκανα την αποξεση μου ειχε βαλει ο γιατρος να κανω τις πρωτες εξετασεις της εγκυμοσυνης (αιματος,στιγμα, θυρεοειδη και τετοια) και φανηκε οτι ηταν ανεβασμενο κατα πολυ το tsh. απο τη στεναχωρια μου δεν τις ειχα παει στο γιατρο αλλα τις θυμηθηκε αυτος και με ρωτησε και του τις πηγα και μου ειπε οτι υπηρχε περιπτωση να παλλινδρομησε επειδη ηταν ανεβασμενο το tsh και δεν το ειχα προσεξει τοσο καιρο και φυσικα δεν το ειχα ρυθμισει. στη δευτερη εγκυμοσυνη κατευθειαν μολις σιγουρεψα οτι ειμαι εγκυος μαζι με τη χοριακη εκανα και ft4 και tsh και πρωτα πηγα σε ενδοκρινολογο και μετα στο γυναικολογο και εχω μια κουκλαρα και ειμαι και εγκυος και περιμενω και δευτερο νινακι και παλι και σαυτο πρωτα ρυθμισα το χαπι και μετα γυναικολογο.

ειναι δεν ειναι απο το θυρεοειδη καλο ειναι να το κοιταξεις σε καποιο ενδοκρινολογο γιατι πρεπει να παιρνεις καθημερινα ενα χαπακι ωστε να ρυθμιζεται και αυτος ο αδενας.

σου ευχομαι ολοψυχα την επομενη φορα να μας πεις χαρμοσυνα νεα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aχ, μου έδωσες τόσο θάρρος!! Σήμερα θα πάω στο γιατρό να του δείξω την τιμή της ύπουλης αυτής ορμόνης για να δω τί θα μου πει και εννοείται ότι από δεω και πέρα πρώτα στον ενδοκρινολόγο και μετά στο γυναικολόγο!! Πόσο καιρό έκανες να το ρυθμίσεις από τη στιγμή που πήγες πρώτη φορά στον ενδοκρινολόγο? Γιατί έχω την εντύπωση ότι πρώτα πρέπει να ρυθμιστεί και μετά ξεκινάμε προσπάθεια για νέο νινί. Να σου ζήσει η μικρή σου και απ 'ότι βλέπω περιμένεις το "μπεμπουκινάκι" σου το καλοκαίρι. Με το καλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Τσάρλι,λοιπόν εγώ αφαίρεσα το θυρεοειδή 2/4/2011 τέλος Μαϊου η tsh ήταν 25

΄με χάπι 112 μετά μου έδωσε των 137 σε ένα μήνα ρυθμίστηκε είχα τέλος Ιουνίου 1,37.

4/10/2011 έκανα χοριακή 294 μονάδες και ταυτόχρονα και tsh 1,06 kai ft4 16.ήταν όλα καλά....

δεν νομίζω ...15/10/2011 απέβαλλα.....

14/10/11 η προγεστερόνη 1,6 σαν να μην ήμουν έγκυος...τι να πω ποιος ξέρει τι έφταιξε?

και εγώ τώρα κάνω εξετάσεις ...στείλε αν θες π.μ. για λεπτομέρειες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...