Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κανε υπομονη, κα8ε γυναικα ειναι διαφορετικη. Αλλες δεν εχουν κα8ολου, αλλες εχουν 3 μηνες και αλλες πολυ περισσοτερο. . Να σκεφτεσαι πως οτι σου συμβαινει ειναι για καλο...και 8α περασει ..

Να εχεις μια τελεια εςγκυμοσυνη κ με το καλο να υποδεχτεις το σπορακι σοιυ :D

Δημοσίευση

elena23 ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΝΕ ΠΑΡΕΑ!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΙ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΚΟΜΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΕΜΕΤΟΥΛΙ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ.

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα γλυκα μου κοριτσακια. Ευχομαι να γεννηθουν τα μωρακια σας γερα και συντομα εσεις να αρχισετε να απολαμβανετε αυτην την γλυκια προσμονη....

Ποσο σας καταλαβαινω..... Οι δικοι μου εμετοι ειχαν ξεκινησει σχεδον στην 6η εβδομαδα και κρατησαν σχεδον μεχρι να γεννησω. Βεβαια απο την 16 εβδομαδα και μετα βελτιωθηκαν, δεν εκανα 10 φορες τη μερα αλλα 2-3 και στο τελευταιο 3μηνο μπορει και μονο μια φορα τη μερα.... Στο πρωτο τριμηνο ειδικα η κατασταση ηταν χαλια. Εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου με 58 κιλα και ειχα χασει τα 7 απο τους εμετους. Δεν κρατουσε το στομαχι μου τιποτα, δεν μπορουσα να πιω καθολου νερο και ετρωγα η κακομοιρα με το ζορι για να μπορεσει το μπεμπακι μου να παρει λιγα θρεπτικα στοιχεια απο τις τροφες.

Το μωρακι μου μεγαλωνε κανονικα οπως και τα δικα σας. Εμεις ταλαιπωρουμαστε, αυτα οτι ειναι να παρουν τα παιρνουν απο τον δικο μας οργανισμο.

Δεν θελω να σας απογοητευσω με το μυνημα μου απλα να σας πω οτι αυτα που περνατε τα περασαν και αλλες εγκυουλες και ολα πηγαν καλα.

Ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα καντε υπομονη. Τα δυσκολα περασαν. Σιγα σιγα θα σταματησουν και οι αναγουλες και θα μπορειτε να απολαυσετε το θειο δωρο που κρυβει η ομορφη κοιλιτσα σας.

ΥΓ. Και εγω ελεγα "γιατι θεουλη μου να ειμαι τοσο χαλια........ γιατι να μη μπορω να παω μια βολτιτσα με τον αντρουλη μου χωρις να φοβαμαι οτι θα τα βγαλω στη μεση του δρομου.... το καλο ειναι οτι οταν ξεκινησα να κυκλοφορω ειχα ηδη κοιλιτσα και ολοι με προσεχαν και ελεγαν "πω πω θα γινεις μανουλα", ενω αν εβγαινα νωριτερα δεν θα ελεγαν τιποτα, γιατι δεν φαινοταν τιποτα!!!!!

Δημοσίευση

ελενακι μου,αχ τι μου θυμιζεις κ εμενα...ειχα φτασει τους 18 εμετους μεσα σε μια μερα.σταματησαν τελειως τον 8ο μηνα κ στον 9ο ειχα παλι..ο γιατρος μου ελεγε πως κανοντας εμετους ειναι σημαδι πως ολα πανε καλα(οχι πως αν δεν κανεις κατι δεν παει καλα,προς θεου).παρηγορια στον αρρωστο του ελεγα εγω,αλλα τι να κανουμε.δουλευα μεχρι 20 μερες πριν γεννησω(κ γεννησα στις 41 εβδομαδες κ 1 μερα!),ορθοστασια κ καθε τοσο ετρεχα στην τουαλετα.χαλια μαυρα...

σου ευχομαι να μειωθουν αισθητα σιγα σιγα,αλλα κ να μη,δεν πειραζει τελικα,ολα για καλο!θα γεννησεις κ ουτε που θα το θυμασαι!με το καλο το μπεμπεκι σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι, αφού παει δημοτικό δε γίνεται να μην την στείλεις,  αλλα ετσι κι αλλιώς πιστεύω δε θα κολλάει κ τοσο. Αφού ήδη εχει περάσει απο νήπιο, προνηπιο κι εχει χτίσει κάπως το ανοσοποιητικο της. Οπότε πιστεύω με λίγη προσοχή μια χαρά θα είστε! Αλήθεια της το έχετε πει οτι θα εχει αδερφάκι ή οχι ακομα? 😁
    • Γεια σας κορίτσια, εγώ σήμερα έβαλα σίδηρο ενδοφλέβιο. Ελπίζω να πιάσει τόπο και να ανέβουν οι τιμές!  Κατά τ' αλλά πήγαμε και γυναικολόγο, η μικρή όλα καλά μεγαλώνει 🙏🏼 η κοιλιτσα της είναι λίγο πιο μικρή μας είπε από θέμα μετρησεων χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ανησυχητικό, συγκριτικά με κεφαλι και άκρα δηλαδη. Λογικά πώς κατανέμονται τα κιλά στο σώμα της. Παρασκευή πάω και εγώ για καμπύλη ζαχάρου, άντε να τελειώνει κι αυτό.    @annie! Μπράβο χαίρομαι που είναι όλα οκ και με την καμπύλη! 
    • Τι να πω βρε κορίτσι...Και εγω προσέχω την διατροφή μου. Γενικά απ' ότι κατάλαβα δεν θέλει λιπαρά. Ωστόσο, εγώ δεν τρώω από τα 20 μου κρέας, άλλα τώρα στην εγκυμοσύνη με έχει πιάσει και τρώω φουλ γαλακτοκομικά. Πάντως και εμένα με ξεκουράζει πολύ το ζεστό τοπικά στο σημείο είτε έχει να κάνει τελικά ο πόνος με θλάση στα πλευρά που μου είπε είτε έχει να κάνει με την χολή που δεν κενώνει γρήγορα! 🙏
    • Καλησπέρα κορίτσια... Καλώς ήρθατε όλες οι νέες κοπέλες!!! Να έχουμε όλες υγεία και όμορφες τελειομηνες εγκυμοσύνες!! Εγώ παίρνω από την αρχή σαλοσπιρ και ενέσεις innohep για αιμάτωση της μήτρας και λόγω παλαιότερης αποβολής,σαν πρωτόκολλο! Μπήκα στην 16η εβδομάδα! Έχω εδώ και λίγες μέρες κατά τόπους πόνους σαν περίοδο.. μου αύξησε το μαγνήσιο και ξαναξεκινησα utrogestan 🙄 αλλά με αγχωνει που στο ξαφνικό πάλι τα ίδια και είμαι και εκτός Αθήνας!
    • Κορίτσια σχετικά με τα σχολεία που λέγατε αν θα πάτε ή οχι τα πρώτα σας παιδάκια.. εμένα η δικιά μου είναι 6 χρονών θα πάει πρώτη δημοτικού είναι αδύνατον να την κρατήσω σπίτι, και λόγω απουσιών αλλά θεωρώ ότι σαν πρωτάκι δεν πρέπει να χάνει μαθήματα.. πρέπει να δημιουργηθούν οι βάσεις από τώρα.. αλλιώς θα τα εξηγεί η δασκάλα στο σχολείο και αλλιώς εγώ στο σπίτι.  Με το που γυρίζει από το σχολείο θα αλλάζει ρούχα θα πλένει χέρια, πρόσωπο και μετά αντισηπτικό. Αν έχει μυξούλες θα της έχω μασκούλα όσο είναι στον ίδιο χώρο με το μωρό και ο θεός βοηθός.. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...