Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΤΟΝΟΙ ΕΜΕΤΟΙ......


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.....ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΕΤΟΙ ΕΛΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ....ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?????ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανε υπομονη, κα8ε γυναικα ειναι διαφορετικη. Αλλες δεν εχουν κα8ολου, αλλες εχουν 3 μηνες και αλλες πολυ περισσοτερο. . Να σκεφτεσαι πως οτι σου συμβαινει ειναι για καλο...και 8α περασει ..

Να εχεις μια τελεια εςγκυμοσυνη κ με το καλο να υποδεχτεις το σπορακι σοιυ :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

elena23 ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΝΕ ΠΑΡΕΑ!!!

ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΙ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΚΟΜΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΕΜΕΤΟΥΛΙ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟ.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ.

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα γλυκα μου κοριτσακια. Ευχομαι να γεννηθουν τα μωρακια σας γερα και συντομα εσεις να αρχισετε να απολαμβανετε αυτην την γλυκια προσμονη....

Ποσο σας καταλαβαινω..... Οι δικοι μου εμετοι ειχαν ξεκινησει σχεδον στην 6η εβδομαδα και κρατησαν σχεδον μεχρι να γεννησω. Βεβαια απο την 16 εβδομαδα και μετα βελτιωθηκαν, δεν εκανα 10 φορες τη μερα αλλα 2-3 και στο τελευταιο 3μηνο μπορει και μονο μια φορα τη μερα.... Στο πρωτο τριμηνο ειδικα η κατασταση ηταν χαλια. Εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου με 58 κιλα και ειχα χασει τα 7 απο τους εμετους. Δεν κρατουσε το στομαχι μου τιποτα, δεν μπορουσα να πιω καθολου νερο και ετρωγα η κακομοιρα με το ζορι για να μπορεσει το μπεμπακι μου να παρει λιγα θρεπτικα στοιχεια απο τις τροφες.

Το μωρακι μου μεγαλωνε κανονικα οπως και τα δικα σας. Εμεις ταλαιπωρουμαστε, αυτα οτι ειναι να παρουν τα παιρνουν απο τον δικο μας οργανισμο.

Δεν θελω να σας απογοητευσω με το μυνημα μου απλα να σας πω οτι αυτα που περνατε τα περασαν και αλλες εγκυουλες και ολα πηγαν καλα.

Ξερω πως ειναι δυσκολο αλλα καντε υπομονη. Τα δυσκολα περασαν. Σιγα σιγα θα σταματησουν και οι αναγουλες και θα μπορειτε να απολαυσετε το θειο δωρο που κρυβει η ομορφη κοιλιτσα σας.

ΥΓ. Και εγω ελεγα "γιατι θεουλη μου να ειμαι τοσο χαλια........ γιατι να μη μπορω να παω μια βολτιτσα με τον αντρουλη μου χωρις να φοβαμαι οτι θα τα βγαλω στη μεση του δρομου.... το καλο ειναι οτι οταν ξεκινησα να κυκλοφορω ειχα ηδη κοιλιτσα και ολοι με προσεχαν και ελεγαν "πω πω θα γινεις μανουλα", ενω αν εβγαινα νωριτερα δεν θα ελεγαν τιποτα, γιατι δεν φαινοταν τιποτα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελενακι μου,αχ τι μου θυμιζεις κ εμενα...ειχα φτασει τους 18 εμετους μεσα σε μια μερα.σταματησαν τελειως τον 8ο μηνα κ στον 9ο ειχα παλι..ο γιατρος μου ελεγε πως κανοντας εμετους ειναι σημαδι πως ολα πανε καλα(οχι πως αν δεν κανεις κατι δεν παει καλα,προς θεου).παρηγορια στον αρρωστο του ελεγα εγω,αλλα τι να κανουμε.δουλευα μεχρι 20 μερες πριν γεννησω(κ γεννησα στις 41 εβδομαδες κ 1 μερα!),ορθοστασια κ καθε τοσο ετρεχα στην τουαλετα.χαλια μαυρα...

σου ευχομαι να μειωθουν αισθητα σιγα σιγα,αλλα κ να μη,δεν πειραζει τελικα,ολα για καλο!θα γεννησεις κ ουτε που θα το θυμασαι!με το καλο το μπεμπεκι σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΟΝ 7ΜΗΝΑ ΜΙΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ....ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΘΝΗΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ .......ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ......ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ.........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...