Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια,έχω μια φίλη που προσπαθει όπως πολλές για ενα παιδάκι και χρειάζεται πουρεγκόν για να μπορέσει να κάνει την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικής της, και ξερετε πόσο δυσκολο είναι να περάσουν αυτή τη στιγμη και να εγκριθούν τέτοια φαρμακα από το Ικα.Αν κάποια από σας έχει και τις έχουν περισσεψει αν μπορει να μας πει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :P

Δημοσίευση

σε ευχαριστω Τερι μου..σου στειλα πμ..βασικα εχει λιγο θεμα με το ικα λογω των μοναδων που χρειαζεται.Δεν θα της τα δικαιολογησουν ευκολα για αυτο μαζευει οσα μπορει και ο,τι καταφερει να της περασουν.ΠΟλυ χρησιμη η βοηθεια σας..ευχαριστουμε!καλη επιτυχια τερι σε λιγες μερες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...