Μετάβαση σε περιεχόμενο

Για τις μαμάδες που ζουν στις καρδιές μας

newagemama

Recommended Posts

Η Στέλλα, την ώρα που σιδέρωνε ένα κέντημα της μητέρας της, που έχει φύγει εδώ και 8 χρόνια από τη ζωή, ένιωσε ξανά τη γλυκιά παρουσία της. Διαβάστε το πολύ τρυφερό και αληθινό γράμμα που έγραψε για τη μαμά της:

http://wp.me/pS7gV-1aH

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμβαινει συχνα...Σε καποιες κινησεις ,σε καποιες σκεψεις,σε καποια αρωματα,σε καποια ονειρα, βρισκεται εκει...Ειναι διπλα μου το νιωθω πολλες φορες...Στην κουζινα της και μαγειρευει,,,στα σκαλια και με περιμενει,,παντου...

Την αποζητω συνεχεια,αλλα παντα ειναι εδω...

Σε λεπτομεριες βρισκονται μαζί μας! Στα μικρα καθημερινά λείπει!

Εχω ενα παλτο της κρεμασμενο στη ντουλαπα, δεν το φοραω, το αγκαλιαζω και μυριζω μαμα όποτε μου λειπει οπως η κορη μου αγκαλιαζει το αρκκουδακι της!

Οι μαμαδες μας ειναι πάντα εδω!

Ax, gioulaki, τι μου θύμισες...Η γιαγιά μου έχει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια. Το σπίτι της στο χωριό το επισκεπτόμαστε συνήθως Πάσχα-καλοκαίρι (δεν μένει πια κανείς εκεί το χειμώνα)..Η μάνα μου στην ντουλάπα του δωματίου της γιαγιάς έχει αφήσει κρεμασμένο ένα πανωφόρι κοτλέ που συνήθως φορούσε και την τσαντούλα της. Κι όταν πάει στο σπίτι (που είναι το πατρικό της) το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ανοίγει την ντουλάπα να βλέπει ότι τα συγκεκριμένα πράγματα της γιαγιάς είναι εκεί, σαν να βεβαιώνουν το ότι είναι ακόμα παρούσα με κάποιον τρόπο... Συγκινήθηκα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...