Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα μανουλες.....Εχω μια μπεμπουλα 9 μηνων και εχω σταματησει να 8ηλαζω εδω και 4 μηνες .! Το γαλα ομως δε λεει να κοπει! Αν πιεσω το στη8ος βγαινει εστω και μια σταγονα! Επειδη 8ελω να κανω εναν υπερηχο στη8ους οπως συνι8ιζω κα8ε χρονο , αποφασισα να παρω το χαπι parloder! Mia φορα που το πηρα μου εφερε δυσφορια, ταχυκαρδια και σα να μου ανεβηκε λιγο η 8ερμοκρασια και το εκοψα αμεσωσ! 8ελω να ρωτησω αν το εχετε παρει κι αν ειχατε συμπτωματα.............

Δημοσίευση

Το parloder είναι σκεύασμα που περιέχει την ουσία βρωμοκρυπτίνη, η οποία είναι αρκετά επιβαρυντική για τον οργανισμό. Συστήνεται σε περιπτώσεις υπερπρολακτιναιμίας (υψηλή προλακτίνη που εμποδίζει τη σύλληψη) για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς. Ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να γίνεται (και στο εξωτερικό γίνεται) γιατί στο Ελλάντα οι γιατροί το συνταγογραφούν με τη σέσουλα για διακοπή της γαλουχίας ενώ κάτι τέτοιο στην ουσία αντενδείκνυται. Αν διαβάσεις και το χαρτάκι μέσα λέει ότι συστήνεται για αποθηλασμό μόνο όταν οι φυσικές μέθοδοι δεν πετυχαίνουν. Κάτι που είναι σπανιότατο όπως και οι παρενέργειες των φαρμάκων. Άραγε ποιός Έλληνας γιατρός έχει εξαντ΄λησει όλες τις φυσικές μεθόδους στην ασθενή του προτού της συστήσει το εν λόγω χάπι;;; :?:?:?

Η γαλουχία μπορεί σταδιακά να διακοπεί φυσιολογικότατα και το γεγονός ότι ακόμα πατώντας το στήθος βγαίνει γάλα είναι νορμάλ. Μπορεί να βγαίνει για αρκετούς μήνες μετά τον αποθηλασμό χωρίς να προκαλεί προβλήματα. Κάποια στιγμή θα σταματήσει..

Δεν είμαι γιατρός απλά έχω ενημερωθεί πάνω στο θέμα. Με μια απλή 'έρευνα (και στο ιντερνετ) μπορείς να επιβεβαιώσεις αυτά που λέω. Και εγώ είμαι σε φάση που κόβω κ τον τελευταίο θηλασμό σιγα-σιγα και ενώ το στηθος δεν πρηζεται και ολα κυλουν νορμαλ αν πατησω το στηθος βγαίνει γάλα. Δεν πρόκειται όμως να το πάρω ο κόσμος να χαλάσει. Και μόνο το γεγονός ότι απαγορεύεται μετά τη λήψη του να πιει το μωρό έστω κ μια σταγόνα από το γάλα σου δείχνει το πόσο επιβλαβές είναι.

Καλή επιτυχία...και άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της

την τεχνολογία τη χρειαζόμαστε για να θεραπεύουμε κ όχι για να επεμβαίνουμε χωρίς λόγο στις φυσικές μας λειτουργίες ;););)

Δημοσίευση

Εχεις δικιο κι εγω αυτη την αποψη εχω , απλα επειδη κα8ε χρονο κανω υπερηχο στη8ους, καλο 8α ηταν να ειχε κοπει τελειως το γαλα για να γινει καλη διαγνωση. Το κανω προληπτικα γιατι εχουμε ιστορικο στην οικογενεια.....Πρεπει να παρω χαπι δε το γλιτωνω :?:?:?:?

Δημοσίευση

ΩΠ ΩΠ ΩΩΩΩΩΠ !!!! στάσου φιλενάδα στασου εχω καλύτερο νεο !!! ;)

εγώ που ειχα υπερπρολακτιναιμία ΠΡΙΝ την εγκυμοσύνη και ετσι δεν ειχα περίοδο κλπ κλπ θεματα, πηρα το DOSTINEX !

καλα οι πληροφορίες της προλαλήσασας ειναι ΘΕΙΚΕΣ απλα να πω κ γω απο την εμπειρία μου οτι :

με το parlodel ειχα κ γω παρενέργειες, αλλα διαφορετικες απο τις δικες σου, το κυριωτερο ; βουλωνε η μυτη μου κ δεν μπορούσα να αναπνεύσω κανονικά, μονο απο το στόμα :shock: κ φυσικά δεν μπορούσα να κοιμηθω το βραδυ :? καλα μαλλον τον καθενα τον "χτυπαει" εκεί που εχει ευαισθησία...

απ'τον κουνιαδο μου που ειναι φαρμακοποιος, ειχα μαθει οτι το parlodel ειναι παλαιότερο φαρμακο ενώ το dostinex ειναι νεότερο κ προφανώς εχει βελτιωμενη σύσταση ;)(κ ακριβοτερο :roll:)

ψαξε το, μιλησε με τον γιατρο σου κ αν σου επιτρεπει κ οντως πρεπει να παρεις χαπι, δοκιμασε το κ καλά αποτελέσματα να εχεις στην εξέτασή σου :x φιλιά :x

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...