Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βρε Ντομ!!!! τι νεα ειναι αυτα! μπραβο για το διορισμο... αλλα που διοριστηκες;;; :oops:

εχω και οικογενειακο ιστορικο αλτσχάιμερ βλεπεις....

καλο μηνα σε ολες και κυριως στη Φροσω να ξεμπερδεψει και με αυτη την ιστορια....

αυτο το να μη σηκωνεις βαρη... με εκανε και γελασα!!!! :lol:

το αλλο με τον Τοτο το ξερει ο ντοκτορ;;; :lol:

και εγω ειδα λιγο μαστερ σεφ τζουνιορ... καλα τα μικρα πρεπει να εχουν μαθει απ'εξω αμετρητες συνταγες...

αλλα μακαρι να ειναι το μερακι τους και οχι ψωνιο των γονιων τους....

και που θυμουνται απ'εξω τις δοσολογιες τα σκασμενα;;;;!!!!

εγω ενα κέικ με το ζορι και καμια μπουγατσα ξερω απ'εξω που τα κανω συχνα...

Νανα η Δοξα ..... δοξασε τον ακατανομαστο γαυρο.... τι κριμα ρε γμτ....

το απογευμα πηγαμε σε εναν φιλο-συναδελφο. ο μικρουλης τους τωρα μπηκε στον 7ο... καλουλης...

τον πηρε αγκαλια ο αντρας μου και ο Σπυρος παρεξηγηθηκε! δεν εκλαιγε ή φωναζε αλλα καθησε κατω με την πλατη γυρισμενη και κρατουσε μουτρα και οσο και να τον λεγαμε και που τοναφησε ο Χρηστος, δεν ερχοταν! πηγα να τον παρω αγκαλια και με εδιωχνε! μονο οταν πηγε ο αντρας μου και τον πηρε ηρεμισε! το σκασμενο!

πηγα και στη μαμα της κουμπαρας μου τα δωρα για το βαφτιστηρι γιατι θα κατεβουν Αθηνα το Σαββατο για τη γιορτη του Νικολα μας... τους εδωσα και το παιχνιδι που πηραμε για τα Χριστουγεννα για να μην το στελνω με ΚΤΕΛ μετα... και μεσα Ιανουαριου εχει και γεννεθλια... ολα μαζεμενα!

πωπω εχω μια νυστα.....θα την πεσω νωρις με φαινεται... και εχω και ρεπο αυριο..

φιλακια

• Απαντήσεις 478
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο ρε ντομ για το διορισμο σου..πραγματικα..τρελο αγχος..εφυγε και αυτο..σουπερ..ελπιζω να την παλευεις με τα παιδια..

νανα..τι κανεις ρε;;

εγωεκανα χειροποιητες σουβλακοπιτες..μιαμ μιαμ..

και γω τα μαλλια κατω θα τα φηνα..

ωραια πραγματα κανεις ζ..δε το συζηταμε..

πολυ καλη δουλεια..

η μικρη παιδια δεν ακουει κανενα..αληθεια..

θελει τρελη πειθαρχια..

εξω ολο την κυνηγαω..δε παινει χερι δε καθεται πουθενα..

μαλλον και τα δικα σας,ε;;για πειτε..

σε λιγο θα σιδερωσω..εμεις ολο βολτες..μας κανει καλο καιρο..

συνεχιζω αδεια εννοειται!!

κατεβασα και χριστουγεννιατικα..καλα μη φανταστειτε..κατι μποτες και 1 μικρο δεντρακι..

απο τη σακουλα στο τζακι κατευθειαν..ουτε μπαλες ουτε τιποτα..

καλυψω αλλαξες αβαταρ;;

γιατι καλε;

πως παει η δολυεια;;

η πεθερα;;

Δημοσίευση

Σωσω παλι σε επιασε το χριστουγεννιατικο πνευμα;;; :lol:

και εμεις λεμε να στολισουμε το σ/κ... αλλα φοβαμαι το κλαδι γιρλαντα που στολιζω πανω στο τζακι... τους βλεπω να το κατεβαζουν και να το φορανε για κασκολ!

σαν τον δον που ειχε στολισει τα μωρα τα πρωτα Χριστουγεννα, θυμαστε;;;;

και η Μαριαννα εξω Σωσω χερι δεν πιανει, μονο αν εχει πολυ κοσμο και θορυβο και φοβηθει. ενω ο Σπυρος χερακι με το μπαμπατου. η Μαριαννα μονο χεζεται με τα αυτοκινητα, καλο αυτο φυσικα. στο δρομο δηλαδη ή σε παρκιγκ θελει μονο αγκαλια γιατι εχει λεει αυτοκινητα!

το γελιο ειναι που οταν μπαινουμε στο αμαξι, μας ρωταει, που θα παμε μαμα;;; τη λεω και λεει, α, καλα..

θελει και μπριφιγκ τρομαρα της!

παω για νανι!!!!

Δημοσίευση

mono h Aggelikh mpainei se karotsi akoma????

το γουσταρει .οποτε θελει αυτη....αποφασιζει μονη...

κ με τα ποδια μια χαρα...απο το χερακι...γενικα δεν την κυνηγαω αυτην ....

αυτα τα ειχα με τη Μαρια κ τα εχω ακομα ανταρτης ειπαμε!

σας ειπα οτι τρελενετε για το φεγγαρι...περπαταει με το κεφαλι επανω

:lol:

κλαει να ανοιξουμε πορτα να δει φεγγαρι ...ασε....

καλη αδεια σωσω...βαγκ καληνυχτα!!!

Δημοσίευση

χαχαχ..πολυ γελιο με το φεγγαρι...

βαγκδε καταλαβες..φευγει και οταν φοβαται...συνεχιζει και τρεχει..δε μας ψαχνει ποτε...

τι να πω!!

καροτσι;;τι ειναι αυτο;;

μονο αν την μουκωσω κουλουρια και φρουτα και οτι αλλο τρωγεται!!

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!!!τι κανετε?επανηλθα.φτιαξαμε επιτελους τον υπολογιστη.ειμαστε καλα,λιγο μπουκωμενοι ειμαστε ολοι αλλα οκ.τα παιδια καλα,ο βαγγελακης μικαει,ενταξει καποια δεν τα λεει καθαρα αλλα συνενοουμαστε καπως!!!!ο μικρος μπουσουλαει κ πιανετε κ σηκωνετε!!!κατι για πλεξιμο διαβασα!!!!αααα ειναι το χομπυ μου το πλεξιμο,εχω κανει πλοβερακι κ μπλουζακι για τα παιδια,κασκολ για τον αντρα μου κ τον πεθερο μου.βασικα εχει 5 χρονια που εχω μαθει.τωρα κανω ακομα ενα μπλουζακι για τον νικο.οποια εχει καποια σχεδια ας μου στειλει να τα δω!!!!!

Δημοσίευση

καλημέρα καλημέρα!!!

ρε Φρόσω, έτσι όπως το είχες παρουσιάσει... μας άγχωσες!!!

ευτυχώς, δεν είναι τα χειρότερα!!!

φυσικά... ζόρι κι αυτό... αλλά, αν βρεις έναν καλό γιατρό, θα πάνε όλα καλά!

τι να πω κι εγώ για τις αγκαλιές...

Φωτεινή, θα είσαι ο άνθρωπος μου!!!

χαχαχα!!!

αν έχω απορίες θα ρωτάω εσένα!!!

ντομινικάκι!!!

συγχαρητήρια!!!

σε τι θέση διορίστικες;

ρε Καλυψώ... γιατί έβγαλες τον πούτανο;

ήταν η αδυναμία του Άνθιμου!!!

ήθελε να τη βλέπει συνέχεια!!!

χαχαχα!!!

κι εγώ είδα το μάστερ σεφ τζούνιορ.

ήταν πολύ καλό!

οι ατάκες των μικρών πολύ καλές!!!

εμάς πάλι μας ξενύχτισε ο μπόμπιρας...

Δημοσίευση

Καλημερα

τι κανετε;

εμεις βλεπουμε το χαπι φιτ τωρα - αλλος ερωτας - για την αρχη ομως προς το τελος το βαριουνται

αλεκα μου και εμενα μου αρεει το παιδικο αυτο - στα παιδια καθολου

να ξεχνιουνται μωρε λιγο

μπραβοοοοο ντομακι

αντε ρε συ πολυ χαρηκα

ιουλιο - ουαου

μπραβο μπραβο

τα παιδια καλα;

σωσω και εμενα ετσι κανουν ματια μου

δεν μπορεις να τα αφησεις λιγο μονα τους

τρεχουν ανεξελενκτα - δεν κοιτανε πισω

δεν μας αναζητουν

εμεις τρεχουμε πισω τους σαν τρελλοι και τους φωναζουμε να σταματησουν μην τα κλεψει και κανεις

σε καρεκλα δεν καθονται - θελουν να κανουν οτι απαγορευεται

ακι το καροτσι το εχουμε κοψει γιατι καθονται μονο οταν κουνιεται - αεν σταματησις σου σπανε τα νευρα απο την μουρμουρα

φωτεινη μου καλως μας ξαναηρθες

αν και τα λεμε εμεις

βρε κοριτσια

θελω και εγω να μαθω πλεξιμο

πως το καλο;

στο δημο εχει αλλα ειναι ολο γιαγιαδες

Δημοσίευση

και τι σε ενοχλεί που είναι γιαγιάδες;

ακόμη καλύτερα!

όλες θα ξέρουν πλέξιμο και απλά πηγαίνουν για νέα σχέδια.

οπότε, θα έχεις τη δασκάλα δική σου!!!

μπορείς να μάθεις τα βασικά από το ftiaxto.gr.

εγώ από εκεί τα έμαθα και έφτιαξα ένα απλό κασκόλ.

Δημοσίευση

κασκολ και γω ξερω να φτιαχνγ..απλα καποις να μου κανει την αρχη..εγω εκανα πιο μικρη στα 20 περιπου 7-8 κασκολ σενιλ..σουπερ ητανε!!

εμενα δε μαρεσει το μαστερ σεφ τζουνιορ..

το θεωρω...παπαρια..

γιατι να βαλουν τα παιδια στη τηλεοραση;;οχι στη μαγειρικη..η ενσταση μου ειναι στη τηλεοραση!

Δημοσίευση

Να μαι κι εγώ :lol: .

Ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον. Αλήθεια!

Ντομ συγχαρητήρια! Ελπίζω να πήρες άδεια ανατροφής για το Βασιλάκη όχι για το δεύτερο.

Το ξέρεις ότι δικαιούσαι και για τα 2 παιδιά μέχρι να γίνουν 4 ετών;

Δηλ. 9+9 μήνες σούπερ! Πού τοποθετήθηκες δεν μας είπες.

Μαράκι χρόνια πολλά και στους άνδρες σου έστω καθυστερημένα.

Σωσώ για να καθαρίσει η μικρή από αλλεργία θέλει 1 μήνα όχι 2 εβδομάδες.

Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι να κάνεις τεστ.

Αλέκα πληρώνεις ε; Κι εμείς δεν κάνουμε άλλη δουλειά.

Βαγκ η προσφορά που σου έστειλα νομίζω ισχύει ακόμα. Κοιταξέ το αν σε ενδιαφέρει.

Σας είπα ότι ξεκίνησα κι εγώ δουλειά εχθές;

Δεν θα έλεγα ότι είναι και το καλύτερο σχολείο από ότι ακούω.

Τη Δευτερα θα μπω σε τάξη και θα σχηματίσω τη δική μου άποψη.

Δεν βαριέσαι χρονιά είναι θα περάσει ;):D

Η Χρυσούλα που βρίσκεται; Έχει καμία νέα της;

Δημοσίευση

δεν εχω νεα χρυσουλλας..μου ειπανε οτι θελει να καθαρισει 15 μερες...

συν 15 μερες ειναι οταν θηλαζεις...

δλδ και αγελαδικνο και θηλασμος..

ποια ειναι η διαικασια της προκλησης;;

νομιζω οτι ειναι χρονοβο ρα ηκ ανω λαθος..;;;

δε ξερω!αν ειναι μονο αιματολογικες,οκ..

Δημοσίευση

pοιας προκλησεις καλε;

μια εξεταση αιματος ειναι για αλλεργια στο γαλα

αχ θα με πειτε χαζη

αλλα τι ωραιο το τελευταιο twilight

με τους βρυκολακουλιδςες

σε καποια σηεια ηταν τρελλη μλκια

αλλα σε γενικες γραμμες μιλαμε ηταν τελειο

μου αρεσε πολυ

θελω να παω και στο σινεμα να το δω να φανταστειτε

ειχαν αποδοσει τοσο καλα οι ηθοποιοι την στιγμη που η 18χρονη θελει απεγνωσμενα να το κανει με τον βρυκολακουλη και υτος φοβαται και εν της καθεται μηπως της κανει κακο

μιλαμε αλλιωσα

θυμηθηκα τα δικα μας :lol::lol::lol:

θα παω να το δω και σε γιγαντοοθονη μονο για τη στογμη αυτη μιλαμε

Δημοσίευση

εμενα πλεξιμο με εμαθε λιγο η παθερα λιγο η μαμα κ λιγο η γιαγια εχω αρκετες που μου δειχνουν ακομα.εχω κανει ενα ωραιο σετακι κασκολ με σκουφακι για την κοπελα του αδερφου μου,τελειο.τωρα αυτο που κανω για τον μικρο ειμαι στο τελιωμα,οταν θα το τελιωσω θα σας το δειξω.εχω ξεκινησει κ μια ζακετα αλλα μου τελιωσε η μια η κλωστη κ πρεπει να παρω αλλη.τριχρωμη την κανω.θα σας βαλω το ενα το κομματι να σας το δειξω.

Δημοσίευση

ekana κρεπες.αλμυρες και γλυκες,..

1 χαρα..πηγαμε λιμανι..

μπηκαμε και στο καραβι...

1 χαρα..χαζεψε ο θοδωρης..

εμενα δε ζωγραφιζει.εννοειται..τωρα σα νατης αρεσει το πλει ντο!!

παντως παιζουν πολυ καλα τωρα..

ρε παιδια περιεμνω περιοδο..

αυτες τισ μερες..και με ποναει η ωοθηκη πολυ..

ασχετο...σαν νΑ ΕΧΩ ΟΩΡΗΞΙΑ.αλλα σας λεω περιμενω σημερα αυριο

Δημοσίευση

Επ!

Να μαι και γω!!!!!!

Φροσω μου θελω να σε παρω τηλ αλλα δεν εχω μοναδες! Φακ! ΠΟυ λεει και η σωσωκα!

Λειπει παλι και ο αντρεας! Ειναι αθηνα.... Ολο απο το δικο του παιρνω! χαχαχαχα

Λοιπον.

Σωσω αφου εκοψες γαλακτοκομικα θα προσεχεις και τα κρυφα. Δηλαδη μπισκοτα ,κριτσινια, τροφες γενικα που λενε στην ετικετα γαλακτοματοποιητες,καζεινη, ορο γάλακτος κοκ απαγορευονται.

Απαγορευεται το γαλα σογιας, κατσικισιο δια ροπαλου. Οτι και αν διαβασεις δεν στεκει.

Οντως θελει χρονο να φανει.

Στα δικα μας.

Σηεμρα μας δωσανε τα αποτελεσματα των εξετασεων. Βιοψιες.

Τελικα ο Διονυσακης μας εχει Ηωσινοφιλικη γαστρεντεροπαθεια και υπευθυνο ειναι το γαλα αγελαδας. Η παρουσια ηωσινοφιλων-εξου και η ονομασια- στις βιοψιες υποδηλωνει τροφικη αλλεργια η οποια δε φανηκε στο ραστ τεστ! Αρα για να σου λυνω και αποριες σωσω δεν ειναι 100% αξιοπιστα. Μας το ειπανε ετσι και αλλιως και οι γιατροι.Φαινεται και απο αλλου. Εμεις ας πουμε ειχαμε και υψηλες ανοσοσφαιρινες.

Εχει φλεγμονες στο παχυ εντερο. Γαστριτιδα και χαλαρο οισοφαγο που δε κανει σωστες περισταλτικες κινησεις.

Κυριο συμπτωμα της Ηωσινοφιλικης ειναιι η δυσφαγια-δυσκαταποσια απο τον πονο και την αισθηση πνιιγμου........ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Αν επαιρνε υποαλλεργικο οταν ηταν μηνων ίσως και ημερων θα ητανε ολα τελεια και δε θα ειχε πονεσει ποτε :cry::cry::cry:

Τωρα για τη προκληση που πολυ σωστα λεει η σωσω.

Γινεται μετα απο καιρο παντα με παρουσια γιατρου σε νοσοκομειο για να δουνε αν υποχωρησε η αλλεργια. Συνηθως υποχωρει αλλα θελει χρονο...

Αν ας πουμε ο μικρος επαιρνε απο ημερων υποαλλεργικο ή εν παση περιπτωση θηλαζε και εκοβα εγω τα γαλακτοκομικα θα καναμε τωρα τη προκληση και μαλλον λογω του οτι θα το ειχαμε προλαβει θα ειχε συνελθει. Τωρα ισως παρει παραπανω χρονο.

Το ευχαριστο ειναι οτι δε θα κανει μανομετρια λογω του οτι ξεκαθαρισε η εικονα με τις βιοψιες.

Θα ανεβουμε ομως αθηνα για την αναπτυξιολογο-στη γκολτσιου θα παμε τελικα- και για να τα πουμε απο κοντα με την παιδογ/λογο.

Απο φαρμακα παιρνει λοσεκ,σιρλοτον και αντισταμινικα.

Αυτο που μου ερχεται στο μυαλο τωρα που γραφω ειναι μπινελικια. Βριζω ασταματητα τον γιατρο. Γιατι?

Γιατι κοντευει να κανει ασθμα απο το προβλημα. Βηχει η καημενουλης συνεχεια στον υπνο. Δε μπορει να ανασανει.

Επισης θα παιρνει ενα καρο φαρμακα και κλαιει ο καημενουλης συνεχεια... :cry:

Το ξερω σημασια εχει να ειναι καλα το μωρο μου αλλα οταν το βλεπω να ταλαιπωρειται ακομη μου ερχεται να παω να τον κρεμασω τον κερατα!

Μας ειπανε θελει χρονο και το γνωριζω καλα αυτο. Εξαρσεις θα εχει συχνα αλλα εξαρταται κιολας απο τον οργανισμο πως ανταποκρινεται σε ολα αυτα που παιιρνει και εφαρμοζουμε. Γιατι συν τις αλλοις κανουμε διαιτα ειδικη, το κρεβατι σε κλιση, οχι παιχνιδια που να ειναι κρεμασμενος αναποδα-ξερετε κατι αεροπλανικα-,πριν τον υπνο κανα 2ωρο το φαγακι κλπ.

Τωρα δε τρωει αλεσμενα αλλα τι να το κανω?

Τα καταπινει. Και αυτο για το στομαχι του ειναι οτι χειροτερο....

Χασαμε το τρενο της αναπτυξης. Εκει που επρεπε να μαθει αντανακλαστικα να τρωει οταν ηταν μηνων δεν εγινε παρα μονο για κανα μηνα και τωρα δε μπορει συνειδητα να μασουλησει. Ειναι μεγαλος για να το κανει και μικρος για να καταλαβει πως γινεται!

Αυτα τα δικα μας.

Φωτεινη καλωσηλθες....! Εχεις χρονο για πλεξιμο βρε θηριο? σουπερ!

Δημοσίευση

πωπω ρε Μαρακι... μονο που τα διαβαζω... και εγω να τον σκισω θελω τον καραγκιοζη το ταχα γιατρο!

να ταλαιπωρειται τωρα τοσο καιρο το μωρο επιδη αυτος ηταν στην καρακοσμαρα του!

μακαρι να συνελθει γρηγαορα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο...

ρε συ συμπεθερα... την τρελανες την κοπελα με τα ημερολογια.... το εβαλε η δολια για διαφημηση με τις τιμες και εσυ ειπες οτι αντι για 20 που τα πουλανε, γινεται και με 5!!!! :lol:

καλα βλεπεις δρακουλιαρικα και τετοια;;;

εμας μας κατεβασε ενας συναδελφος τα πρωτα 9 επισοδεια απο το Γκρεις τον 8ο κυκλο που τον αρχισε τωρα στο νοβα. για να μην τους πριζουμε και θελουμε με τις αλλες κοπελες να βλεπουμε τις επαναληψεις το πρωι στη δουλεια οταν δεν εχουμε κοσμο...

εκανα νηστησιμο κεικ κακαο. χαλια. σαν πλαστικο εγινε. στον κουβα... ή μαλλον στον Φλαφλυ, το σκυλο του γειτονα... μην παει και χαραμι...

Φωτεινη αλλη προκομενη και συ! με 2 παιδια και πλεκεις κιολλας;; ευγε!

αντε να ανταλλασετε σχεδια με τη /νανα και τη ζζζζ

Σωσω την αφηνεις να παιζει με πλέι ντο;;; δεν κολανε σε καναπεδες, χαλια κλπ;;;;

γιατι και εγω εχω κατω απο δωρα που μας πηραν αλλα δεν τολμαω να τα εμφανισω.

και για ζωγραφικη εχουμε λιγο καιρο που ζωγραφιζουν μονο σε κατι μαγικους μαγνητικους πινακες που γραφεις με μια γραφιδα και μετα το σβηνεις. και γλυτωσε κανενα δεντρο απο το χαρτι που σπαταλουσαμε και δε μουντζουρωνουν και τα τραπεδακια και τα πλακακια στο πατωμα με τις μπογες.

παω να φαω κανενα φιστικι να φυγει η γευση του χαλια κεικ...

Δημοσίευση

ελα ρε Μαρακι

τουλαχιστον βρηκατε τι εχει ο μικρος

παντως φαρμακωνεται πολυ το μωρο

ας περασει και χωστα και στο γιατρο

ρε συ συμπεθερα

καλα εριξα τετοιο γελιο που δεν περιγραφεται :lol::lol::lol::lol:

καλε ευτυχως που το ειπες

πωπω μλκ που εκανα δεν το καταλαβα οτι ηταν για διαφημιση της κοπελας- δεν ειχα διαβασα καν τι εγραφε μονο μπηκα στη σελιδα

το εσβησα

βεβαια πολλοι θα το διαβασαν αλλα ελπιζω να μην το καταλαβαν

καλε ναι βλεπω πολυ δρακουλιαρικο

επιστημονικη φαντασια

περιπετεια

αληθινη ιστορια

οχι κωμωδιες - μονο εαν μου πουν οτι ειναι πολυ καλες

Δημοσίευση

maraki αληθεια λες απαγορευεται το κατσικισιο;;γιατι παιρνω μονο κατσικισιο..γαλα και φετα..

και τι αλλο μπορω να δωσω στο παιδι ρε συ μαρια;;ολολεω θα σε παρω..ντροπη..

εγω εψχω συνδεση..χαχα..

φλουφλη..;;;;βαγκ..

εγω εχω συντασγη για κεικ νηστισιμο..

καπου την εχω βεβαια..πολυ καλη για νηστισημο..

ειμαι κομματια..εσκασα και απο τις κρεπςς..

μαρακι ολα καλα ρε.!1αφου το πηρες πρεφα..φανταζεσαι να το καταλαβαινες πολυ αργοτερα και να ειχες αλλα;;παιδακια σας αφηνω!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!

Φωτεινή πολύ ωραία η φωτό!!! Εγώ δεν έχω ξεκινήσει πλέξιμο με βελόνες ,,,ακόμα δουλεύω βελονάκι!!!

Μαράκι ο γιατρός είναι για κλωτσιές και κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι όσο και γνωστός να είναι! Φαντάζεσαι να το πάθουν κι άλλες μανούλες αυτό εξαιτίας του?

Ευχαριστο που βρήκατε τελικά τι είναι και με υπομονή και την αγάπη σου θα δεις που όλα θα πάνε καλά και θα γίνει μια δυσάρεστη ανάμνηση!

Σώκω μου για δώσε συνταγή! Εγω τα έκοψα τα μαγειρέματα :D:D:D:D:D Δεν έχω χρόνο λέμε !!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρκεράκο χα χα χα χα αφού το έσβησες εντάξει!!! Κι εμένα ζωγραφίζει ο μικρός κάτι γραμμές δλδ και τις ονομάζει, βάρκα, μάτι , φιλί :shock::shock::shock::shock::shock:

Βαγκ θα έρθουν Δευτέρα να μου βάλουν Νοβα όλα δωρεάν (εξόπλισμό, εγκατάσταση, και 1 χρόνο συνδρομή) προσφορά του παρόχου μου γιατί είμαι πολύ καλή πελάτισσα φαίνεται :lol::lol::lol::lol: Σε περιμένω για Γκρεις!!! :D:D:D:D

Το καινούριο που λέει ο μικρός μου είναι η ώρα, τον ρωτάμε τι ώρα είναι και απαντά "Παα τέτατο" :D:D:D:D:D

Νανουκα που είναι οι φωτό κι εγώ δεν έχω προλάβει να σου στείλω μνμ! Θα στο στείλω όμως για να δεις οδηγίες ελληνικές (αλλά όχι για αριστερόχειρες) :D

Μπορώ να σου βρω και για αριστερόχειρες στα αγγλικά αν σε ενδιαφέρει πάντως !

Δημοσίευση

καλημέρα!!!

μαράκι μου, ευτυχώς βρήκατε τι έχει το μωρό.

πιάστηκε το στομάχι μου που σε διάβαζα...

ποτέ δεν μπορούσε να φανταστώ ότι η αλλεργία μπορεί να δημιουργήσει τέτοια κατάσταση!!!

όταν μάθαμε ότι η μαμά μου έχει καρκίνο και ο γιατρός που την παρακολουθούσε το γνώριζε 2 μήνες πριν και δεν της το ειπε... γίναμε έξαλοι!!!

ο μπαμπάς μου πήγε στο ιατρείο του και τον ξέχεσε πατώκορφα!!!

δε συμφώνησα με την πράξη του, αλλά σεβάστηκα την ανάγκη του να τα βγάλει από μέσα του...

από την άλλη έτσι τους αξίζει... που τους νοιάζει μόνο το χρήμα!!!

η μόνη γιατρός που γνώρισα που δεν ήταν φιλοχρήματη, ήταν η γυναικολόγος μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...