Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εύχομαι κορίτσια να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες!!! Τι νέα?… πως είστε?
    • @Sotiria_94 εμεις έχει μερες πριν φοράμε κοντομάνικο να σ πω την αλήθεια. Όσο για την επισκληριδιο καλό είναι να υπάρχει σαν επιλογή. Κ αναλογα τον τοκετο, τ ποσο γρήγορα εξελίσσεται, την αντοχή της καθε γυναίκας, να γίνεται αναλογα. Στα δημόσια στην επαρχία δ υπάρχει αυτή η επιλογή. Αν γεννησεις φυσιολογικα πας χωρίς επισκληριδιο. 
    • Τελεια είναι η fsh σου!! Πετάς. Η προλακτινη, να ξέρεις, αν έχει μετρηθεί πολύ πρωινή ώρα βγαίνει πιο υψηλή. Πρεπει να την κανεις λιγες ωρες αφοτου εχεις ξυπνησει για να δείξει σωστά. Εγώ με διαφορα λιγων ημερων που ειχα κανει, έδειξε 26 η πολύ πρωινή και 15 η απογευματινή!! Πόσο καιρό προσπαθειτε; Αν δεν έχετε πρόβλημα με το σπέρμα, θέμα τυχαιοτητας ότι δεν έχετε πετύχει ακόμη. Μην απογοητευεσαι. Κ η tsh σου δεν είναι πολύ υψηλή για να σ ανησυχει, εντος οριων ειναι, απλως σε εγκυμοσυνη καλο ειναι να πεσει λιγο. Καλή επιτυχία!
    • Καλημερα κοριτσια μου ομορφα, @Elenaki12 τι υπεροχη φωτογραφιτσα, να σας ζησει χιλιες φορες ειναι τα πιο ομορφα πατουσινια. Πολυ χαιρομαι που αρχιζετε και γραφετε τα του τοκετου και τα βλεπω και εγω για να τροποποιησω τα της βαλιτσουλας μου. Εχει φτιαξει κιολας ο καιρος και γω σημερα βγηκα με κοντομανικο. @ΜαρίαΔημήτρης μη φοβασαι ο γιατρουλης σου ξερει την περιπτωση σου και θα κανει αυτο που πρεπει οταν χρειαστει κι επισης εσυ λογω εμπειριας εχεις μια παραπανω ικανοτητα διαχειρησης του πονου οσο χρειαστει. Θα παει καλα. @Diwni τωρα που το λες δυο γνωστες μου που γεννησαν προσφατα (η μια δευτεροτοκος) τα καταφεραν χωρις επισκληριδιο και επαθα σοκ και γω αν ειναι δυνατον. Ενω η κουμπαρα μου στο 1cm διαστολη εκανε επισκληριδιο προφανως δεν μπορουσε αλλο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...