Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια, αυτή τη φορά το ταμειο δε θα μας καλυψει τα φαρμακα της εξωσωματικουλας μας γι αυτο αν καποια κοπελα εχει την προθεση να μου τα χαρίσει η να μου τα αφησει σε καλη τιμη,θα μου κανει μεγαλη χάρη.

Χρειάζομαι ΓΚΟΝΑΛ (εννοειται να την εχει φυλαγμενη στο ψυγειο και να ληγει το 2012)και

ΝΤΑΡΟΝΤΑ.

Σας ευχαριστω φιλεναδιτσες! :D

Δημοσίευση

Ειμαστε ειδικη περιπτωση κοριτσακι!Δουλεψε ο αντρας μου στο εξωτερικο για τους τελευταιους 8 μηνες και θα μπουμε ξανα στο ταμειο σε 4 μηνες.Επισης ξερω πως καλυπτει μεχρι 3 προσπαθειες το χρονο.Ενταξει αμα δε βρεθει καποια κοπελα θα αναγκαστουμε να τα αγορασουμε αλλα να ξερετε πως οτι μου περισεψει θα το χαρισω.

Δημοσίευση

νανα μου χαθηκες κοριτσακι μου!!!τ κανεις??? δυστυχως με τα φαρμακα δεν μπορω να σε βοηθησω ,μακαρι να βρεθει καποια κοπελα που δεν τα χρειαζεται για να σε εξυπηρετησει.να σου ευχηθω καλη επιτυχια γλυκια μου !!!

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...