Μετάβαση σε περιεχόμενο

αναρρωτική άδεια&εγκυμοσύνη


Recommended Posts

Κοριτσια,καλησπερα σας!!!!εχω να μπω παρα πολυ καιρο!!!καποιες ισως με θυμαστε..ε???ισως..γεννησα την κορουλα μου τον Αυγουστο του 2010 και απο τοτε....που χρονος για κουβεντουλα...???τρεχω και δεν φτανω μιας και απο τον Μαιο επεστρεψα στη δουλεια.ευχομαι να ειστε ολες καλα οπως επισης και τα μωρακια σας!!σε αυτες που περιμενουν μωρακια καλως να τα δεχτουν και σε αυτες που προσπαθουν...αργα ή γρηγορα θα συμβει και σε εσας!!!!εχω αρχισει να σκεφτομαι και για 2ο παιδακι και θα ηθελα να ξερω για αναρρωτικη αδεια απο το ικα.εχει καμμια τωρα?θα περιμενω και ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα!!!! :P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου μαρακι και καλως μας ηρθες και παλι.....να σου ζησει και η κορουλα σου......

λοιπον για να δικαιουσαι αναρρωτικη αδεια θα πρεπεις να εχεις καποια συκγεκριμενα ενσημα αριθμο εννοω...δεν θυμαμαι ποσα ακριβως...

επισης εχε στο νου σου να εχεις και τα 200 ενσημα που χρειαζονται τα 2 τελευταια χρονια απο την πητ σου...

με το καλο και μπαινε να μαθαινουμε νεα σου.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bρε,κοριτσι εσυ θυμασαι και το ονομα μου!!!ποσο χαιρομαι που εισαι ακομη εδω!!!!!!!!βλεπω 3,ε????να σου ζησουν και με το καλο και η μικρη σου!!!!!ξερω τις προυποθεσεις μιας και στην εγκυμοσυνη μου ειχα αναρρωτικη απλα ρωταω αν δινουν ακομη...τοσα γινονται και κοβονται σε αυτη τη χωρα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και να σου ζήσει η μπέμπα σου!Εγώ είμαι σε αναρρωτική απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου και δεν έχω κάποιο πρόβλημα!Βέβαια τα λεφτά απο το ΙΚΑ τα παίρνω με σχεδόν 2 μήνες!!!!!!!!!!!!!!! καθυστέρηση αλλά τι να κάνουμε!

Εσύ πήρες και το 6μηνο του ΟΑΕΔ?Γιατί έχω ακούσει οτι αν μείνεις έγκυος πολύ γρήγορα απο την πρώτη φορά κάτι δεν δικαιούσε!!

Να ρωτήσω και εγώ κάτι?Όπως είπα είμαι σε αναρρωτική 6 μήνες σχεδόν τώρα.Η ΠΗΤ είναι 6/2/2012.Θα πάρω λοιπόν τις 56 ημερες πριν,τις 63 μέρες μετά και μετά το 6μηνο του ΟΑΕΔ.

Όταν θα γυρίσω στην δουλειά θα είναι Οκτώβριος 2012.Θα δικαιούμαι και τις 22 ημέρες κανονικής αδείας του 2012?Η' γιατί δεν θα είμαι παρούσα στην δουλειά τις 'χάνω'?

Πρέπει να είσαι εργατολόγος για να τα ξέρεις όλα αυτά!!!

Πολλά φιλάκια σε όλες τις μανούλες,τις wannabe μανούλες και στα μωράκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σε ολες!!!Moraxella,δηλαδη ειναι να πληρωθεις το νοεμβριο και θα τον πληρωθεις τον ιανουαριο???ναι πηρα το 6μηνο το οποιο τελειωσε τον μαιο.αν γεννησεις πριν την πητ σου το υπολοιπο των ημερων μεταφερεται μετα.παιρνεις τις μερες λοχειας.εγω ειχα παρει την αδεια της χρονιας του '10(δεν εργαστηκα καθολου)και μετα το 6μηνο.γυρισα και ειχα κανονικα αδεια για το 2011.οταν γυρισεις δικαιουσαι μειωμενο ωραριο ή 3.5 μηνες ακομη αδεια εφοσον θελησει να στο δωσει το αφεντικο σου.οποια κοπελα ξερει κατι παραπανω ας μας ενημερωσει!υπαρχει περιπτωση να μην διακιουμαι ανρρωτικη ή αργοτερα το 6μηνο???σημειωτεον πως ακομη δεν ειμαι εγκυος απλα ρωταω γιανα ξερω. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν τους νοιαζει ποσες φορες εχεις παρει αναρρωτικη η το εξαμηνο μητροτητας...αλλα να εχεις τα ενσημα...το ιδιο ισχυει και στον οαεδ.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mk23,δηλαδή δεν θα έχω δουλέψει καθόλου μέχρι το Οκτώβρη του 2012 και όταν θα γυρίσω θα έχω και την κανονική μου άδεια (22 ημέρες)?!?!?!? ;)

Κατέθεσα στις 12/09/2011 ένα απο τα πολλά 15ήμερα αναρρωτικής μου αδείας και ακόμα δεν έχω πάρει τα χρήματα!Και τρέχουν ήδη 2 15ήμερα που τα έχω καταθέσει!!!

Και κάτι άλλο:μετά το 6μηνο του ΟΑΕΔ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ μειωμένο ωράριο ή 3.5 ακόμα μήνες (με την σύμφωνη γνώμη του εργοδότη βέβαια)?!?!??!?!

Και sorry που επιμένω αλλά νομίζω οτι αν μείνεις έγκυος αμέσως κάτι δεν δικαιούσαι!!!Και πρέπει να το διάβασα στο site του ΟΑΕΔ!

Αλήθεια,που μπορούμε να μάθουμε επίσημα τα δικαιώματα μας?!?!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...