Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΕΞΙΝ ΑΠΟΒΟΛΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα,ειναι πρωτη φορα που γραφω στο forum και δυστηχως οχι για ευχαριστο θεμα.Πριν λιγες μερες ειχα δευτερη συνεχομενη παλινδρομη κυηση στην 9εβδομαδα και οπως καταλαβαινετε δεν ειμαι καλα ψυχολογικα.Την πρωτη φορα ειπα ενταξει θα ειναι τυχαιο γεγονος να μην μπω στο τριπακι των εξετασεων αλλα και δευτερη φορα δεν παλεβετε.Θελω να κανω εξετασεις μηπως και προλαβουμε μια ακομα αποτυχημενη εγκυμοσυνη.Αλλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω...Μηπως ξερετε που μπορω να κανω εξετασεις στην θεσσαλονικη(ειμαι απο επαρχια και θα με βολευε εκει) ειναι καλυτερα να κανω σε καποιο ιδωτικο μικροβιολογικο η σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να τα κανεις σε δημοσιο, γιατι ιδιωτικα θα σου φυγει μια περιουσια!

Εγω ειχα 3 αποβολες και τελικα εφταιγε ο θυρεοειδης (υποθυρεοειδισμος!!).

Γενικα λογοι αποβολης ειναι:

Θρομβοφιλια

Θυρεοειδης

Σάκχαρο

Αυτοάνοσα νοσήματα

Ηλικια-χρωμοσωμιακες ανωμαλιες

Εγω ειχα τρελαθει, πηγα σε πολλους γιατρους-γυναικολογους,αιματολογους,παθολογους και πηρα γνωμες και κατεληξα σε αυτα. Ξερω ακριβως πως νοιωθεις, γι αυτο θα σου ελεγα να το ψαξεις πριν προσπαθησεις ξανα. Εγω αν ο τοτε γυναικολογος μου δε με ζαλιζε οτι ηταν τυχαιο, θα ειχα γλιτωσει 3 αποβολες... Να φανταστεις παθολογος μου εγραψε τις πιο πολλες εξετασεις και βρηκαμε τον θυρεοειδη.Και τωρα ειμαι εγκυος και περιμενω να γεννησω!!! :D Ετσι και εσυ,αν οντως εχεις κανενα προβληματακι και δεν ειναι απλα θεμα ατυχιας (παιζει και αυτο, απλα το δεχεσαι αφου ψαξεις ολα τα αλλα!!), θα το φτιαξεις και θα πανε ολα τελεια!!!

Και μια συμβουλη... Μη κλεινεσαι στον εαυτο σου!! Να εχεις παρεες!! Εγω ειχα κλειστει στο σπιτι, εκλαιγα τη μοιρα μου ολη μερα και αυτο εκανε χειροτερη την κατασταση!!! Ουτε τη μανα μου δεν ηθελα να δω. Ξεσπουσα στον αντρα μου.

Αισιοδοξια,χαμογελο και ειναι σιγουρο οτι ολα θα πανε καλα στο τελος και ας μη το πιστευεις αυτη τη στιγμη!!!! :D

Καλως ηρθες Κριστυ και ελπιζω συντομα να γραφεις σε αλλα πιο ευχαριστα θεματα του φορουμ!

οσο για το ερωτημα σου...

νοσοκομεια Θεσσαλονικη για τετοια θεματα ειναι Ιπποκρατειο και Παπαγεωργιου αλλα απ'οτι εχω ακουσει ειναι πολυ χρονοβορα το να κλεισεις ραντεβου.

αλλα τη σημερον ημερα το οικονομικο ειναι κατι που κοιταμε ολοι.... δυστυχως...

ο γιατρος σου δε σε εχει καθοδηγισει;;;

μηπως εχει καποιο συναδελφο θεσσαλονικη που να συνεργαζονται να πας "συστημενη".

αλλιως βρες κανενα γιατρο εδω να σε πει τι και πως.

γιατι δεν κανεις και ενα ερωτημα και στον γυναικολογο που απανταει εδω στο φορουμ;;; απο Θεσσαλονικη ειναι.

σου ευχομαι τα καλυτερα!

Γειά σου Κρίστη, καλώς όρισες στο φόρουμ και σου εύχομαι γρήγορα να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Κι εγώ είχα πέρσι το καλοκαίρι μια παλίνδρομη και είπα ότι είναι τυχαίο γεγονός. Ο γυναικολόγος μου με έστειλε σε έναν αιματολόγο για διάφορες εξετάσεις και είπαμε με τον αιματολόγο να κάνω και μια εξέταση θρομβοφιλίας έτσι να βρίσκεται! Τελικά έχω θρομβοφιλία και όχι μόνο ένα τύπο, και στο τσακ προλάβαμε το μωρό στη δεύτερη εγκυμοσύνη, κι αυτό επειδή εγώ το αμέλησα.

Οπότε, κάνε τις εξετάσεις σου και μην αγχώνεσαι! Μπορεί να είναι όντως τυχαίο γεγονός, μπορεί, όμως, να υπάρχει κάτι που με μια ενεσούλα τη μέρα, όπως γίνεται στη θρομβοφιλία, να μπορεί εύκολα να ξεπεραστεί!

Δεν ξέρω να σου πω για εξεταστικά κέντρα, θα σε κατατοπίσουν καλύτερα τα κορίτσια που γνωρίζουν!

• 2 months later...

kalispera koritsia!!prin 3 xronia eixa tin prwti apovoli kai opws oloi oi giatroi tuxaio gegonos,meta apo ena xrono tin deuteri apovoli pali tuxaio gegonos mou legane alla mou eipan na paw se aimatologo na kanw exetaseis oi exetaseis mou edeixan thromvothilia kai autoanosa antiswmata.kanw therapeia kai gia ta 2 kai mexri twra ola pane kala.psaxte to koritsia mou mporei na einai tuxaio gegonos alla mporei kai oxi .mou stoixisan toso polu oi 2 apovoles epatha katathlipsi xalasa tin periodo mou kai den mporousa na sullavw eukola me voithisan oi vitamines E.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Απίστευτο μου φαίνεται ότι τον έχεις εκεί δίπλα σου! Να του δώσεις ένα μεγάλο φιλί απο μας ❤️ Έκατσα και διάβασα από το πρωί για την καθυστερημένη απολίνωση. Είναι τρομερό το πόσα μπορεί να δώσει σε ένα βρεφάκι και δεν το είχα ξανακούσει καν. Θα το συζητήαω με τον γιατρό μου.  Χαίρομαι που είναι καλά το ζουζούνι σου και με γερά πνευμόνια... Τέλος καλο, όλα καλά! 
    • @Barbiee @Christi.D. δεν ξέρω γτ το κάνουν! Τρίβει το πρόσωπο με τα χέρια του και πολλές φορές γυρνάει και τρίβεται στο σεντόνι..Εμένα τώρα τελευταία γρατσουνίζεται κιόλας, είναι τα νύχια ξυράφι, και κομμένα γδέρνουν...θα το δω για υπνόσακο! Άσχετο! Χθες πήγα και έκανα μανικιούρ 🤗δίπλα από το σπίτι..έκανε γρήγορα η κοπέλα..ο άντρας μου ήταν απέξω τριγύρω με τον μάρσιπο!  @Barbiee ωω πόσο μικρό αδερφάκι έχεις! Τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται; Χαρές που θα έκανε ο μικρός με τον μπέμπη Ε;
    • Πολύ καλός μου φαίνεται μέχρι τώρα. Ξυπνάει συχνά για να φάει, αλλά τις υπόλοιπες ώρες είναι ήσυχος στην κούνια του και δεν κλαίει καθόλου!! 🩵 Ελπίζω κι όταν μεγαλώσει να είναι έτσι βολικό παιδί το σκορπιουδακι!! Πάντα αντικειμενικά 😆 Καθυστερημένη απολίνωση είναι το να αργήσεις 2-3 λεπτά να κόψεις τον ομφάλιο λώρο, έτσι ώστε να περάσει όλο το αίμα που έχει ο λώρος στο μωρό. Παίρνει αρκετό σίδηρο κι άλλα στοιχεία από τον λώρο που στην ουσία ήταν του μωρού. Δεν ήθελα να δώσω βλαστοκύτταρα σε τράπεζα, προτιμούσα την απολίνωση. Απλώς εκείνη την ώρα ο παιδίατρος είδε που δεν πήρε ανάσα και τον έκοψε απευθείας. Ήρθε το πρωί και μου το εξήγησε, ότι ήταν θέμα ανάγκης.  Ο γιατρός μου είχε πει για τις ενέσεις κορτιζόνης για να είναι σε θέση τα πνευμόνια να ανοιγοκλείνουν αφότου πάρει ανάσα. Ο παιδίατρος μου είπε όμως ότι ήταν αρκετά δυνατά τα πνευμόνια του και ότι τον έβαλε σε υποστήριξη μόνο για 40 λεπτά, ενώ κανονικά μπορεί να θέλει και 2 ώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ο λόγος που δεν πήρε ανάσα ήταν επειδή στρεσσαριστηκε όταν βγήκε κι έπεσαν πολύ οι παλμοί του. Ενώ κατά τη διάρκεια είχε 150-160 παλμούς με το που βγήκε έπεσαν στους 100 και στην συνέχεια στους 70 όπου τον πήραν γρήγορα και του κάνανε υποβοήθηση με μάσκα.  Δεν ήταν θέμα ούτε εβδομάδας γέννησης ούτε ενέσεων κορτιζόνης, απλά στρεσσαριστηκε το μωρό σε εκείνη τη φάση. 
    • Λευκάδα θα έρθεις που μπορεί να κάνω και τη βάφτιση Αύγουστο, να έρθεις κι εσύ!!! Εγώ μια φορά πήγα Μύκονο στα 19 μου και τη 2η μέρα σηκώθηκα κι έφυγα!!! Δεν είναι για μένα αυτού του τύπου η ζωή κι η διασκέδαση!
    • @MarMar90είναι δική σου απόφαση αν θα κάνεις κλύσμα.. αν αποφασίσεις να το κάνεις,  γίνεται στην εισαγωγή σου στο μαιευτήριο. Συζήτησε το με το γιατρό σου , γιατί κάποιοι δίνουν εντολή στη μαία να το κάνει,  χωρίς να έχουν τη συγκατάθεση της γυναίκας 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...