Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.

εχω ενα κοριτσακι 4ετων φυσιολογικοτατη εγκυμοσυνη κ τοκετος!

γυρω στον απριλη λεμε με τον αντρα μου δεν κανουμε κ ενα δευτερο?τελικα εμεινα εγκυος τον αυγουστο ομως δυστυχως η κυηση παλινδρομησε στη 10η εβδομαδα κ εχθες εκανα αποξεση.

ο γιατρος μου ειπε να παω σε μια βδομαδα να με δει κ αν ειναι ολα οκ να βαλουμε μπρος στο καπακι!απορρησα λιγο γιατι ολοι λενε μετα απο ενα τριμηνο τουλαχιστον.

εχει περασει καποια κοπελα παλινδρομη στο δευτερο παιδι της?μετα αν ξαναμεινατε εγκυες πηγαν ολα καλα?κ σε ποσο καιρο μεινατε?

τρεμω στην ιδεα μην το ξαναπαθω

Δημοσίευση

μην ανησυχεις κοριτσακι

κ εγω ειχα μια φυσιολογικη συλληψη-εγκυμοσυνη-τοκετο!

μετα απο 1 χρονο σχεδον ξαναεμεινα εγκυος κ ειχα συνδρομο κενου σακου

ενω δηλ ο σακος η μητρα η χωριακη ανεβαινε κανονικοτατα δεν υπηρχε εμβρυο

στην 9η εβδ εκανα αποξεση

κ τωρα ειμαι παλι εγκυος, ολα ειναι τελεια, φυσιολογικα!!!

Δημοσίευση

Maimoudaki με το καλο σου ευχομαι!!!!!!

μακαρι να ηταν τυχαιο γεγονος!

εμενα το εμβρυακι μου ειχε φωλιασει σε μια γωνιτσα στο σακο σαν τα ζωακια που προαισθανονται το τελος κ κρυβονται.ο γιατρος με ειχε προειδοποιησει οτι η θεση του δεν ειναι καλη.πλεον προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη οσο γινεται.σε ποσο καιρο μετα την αποξεση εμεινες εγκυος?

Δημοσίευση

μας ειχε πει ο γιατρος τοτε να αφησουμε 3 κυκλος να περασουν (αυτο εγινε μαρτη)

εμεις αρχισαμε να προσπαθουμε ουσιαστικα νοεμβρη-δεκεμβρη (μεχρι τοτε μονο εγω ηθελα, ο αντρας μου οχι) κ εμεινα εγκυος μαρτη

Δημοσίευση

Kαλημερα sita.

Ετσι ακριβος ειχα παθει και εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη. Ειχα ενα παιδακι με φυσιολογικη συλληψη-εγκυμοσυνη-τοκετο αλλα δισκολεφτικα να ξαναμινω εγκυος στο δευτερο..

Στην 9η εβδομαδα το ειδαμε στον υπεριχο και ολα ηταν μια χαρα, κουνουσε χερακια ποδαρακια.

Αλλα στην 12η που πιγα στον γιατρο μου δεν χτιπουσε πλεον η καρδουλα του :cry::cry:

Το ποσο πονεσα μπορεις να το φανταστεις...

Εκανα την αποξεση στης 5 Ιανοαριου του 2010 ο γιατρος μου ειπε να περιμενω 3 κικλους αλλα εγω δεν περιμενα γιατι ποτε δεν πιστεβα πως θα ξαναμινω εγκυος τοσο γριγορα.

8 Φεβρουαριου ειχα την τελεφτεα μου περιοδο και 12 Νοεμβριου γεννησα τον πριγγιπα μου...

Κανε οτι σου λεει η καρδια σου και ολα καλα θα πανε αυτην την φορα ...

Δημοσίευση

η ξαδερφη μου ειχε παλλινδρομη μετα απο 2 φυσιολογικοτατες εγκυμοσυνες!

εκανε αποξεση Χρισουγεννα και Μάιο ξαναεμεινε εγκυος στο 3ο αντρακι της!

με το καλο του χρονου τετοια μερα να εισαι ετοιμογεννη!!!!!

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια ειμαι καινουρια στην παρεα και θελω να μοιραστω την δικια μου

ιστορια μαζι σας!εχω 2 αγορακια και ηθελα και ενα τριτο παιδακι.

εμεινα εγκυος το σεπτεβριο και στην 8 εβδομαδα επαθα παλιδρομηση

δεν αναπησοτανε σωστα το εμβριο και πηγα για αποξεση.ψυχολογικα ειμαι ακομα χαλια γιατι

φοβαμαι μηπως και μου ξανατυχει.ο γιατρος μου ειπε απο το φεβρουαριο και μετα να ξαναπροσπαθησουμε

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια και απο μενα παθουσα και εγω.

Εκανα το πρωτο μου μωρο με πολυ κοπο και πονο και με εξωσωματικη.

Γεννησα Νοεμβρη και ξαναμενω εγκυος φυσιολογικα τον μαιο.Μεσα ιουνιου κανω αποξεση γιατι ο σακος ηταν κενος.Τωρα ειμαστε στην προσπαθεια αλλα φοβαμαι οτι δεν θα γινει αλλο θαυματακι.Δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμπω στη διαδικασια της εξωσωματικης.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...