Μετάβαση σε περιεχόμενο

τελικα τι γινεται με τα δημοσια μαιευτηρια;;;;

Recommended Posts

αν και γενναω σε ιδιωτικο μαιευτηριο,θα ηθελα πολυ να ξερω αν ισχυουν τελικα αυτες οι τιμες που λενε για τα δημοσια μαιευτηρια...ακουσα να λενε κοπελες για 1600 ευρω για φυσιολογικο τοκετο...

αν ισχυει πολυ φοβαμαι οτι θα αρχησουν παλι τις αυξησεις τα ιδιωτικα... :roll::(

τελικα αν δεν εχεις λεφτα δεν μπορεις να γεννησεις πουθενα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιωτα μου δυστυχως αληθευει...

εχθες το συζητουσαμε με το γιατρο μου....1500 η ταριφα για φυσιολογικο τοκετο μου ειπε και θα ισχυει απο 1/11.

Επισης μου ειπε οτι ακουγεται το ΙΑΣΩ θα κανει συμβαση με το ΔΗΜοσιο!!!!!!!!απιστευτο;;;εαν συμβει κατι τετοιο με συμφερει πολυ αφου εχω ασφαλεια Δημοσιου!για να δουμε!

δηλαδη τι θα γινεται με την συμβαση αυτη;;;;δεν θα πληρωνουν κατι;;;

αντε μονο το δημοσιο εχει τα τυχερα του....οι του ιδιωτικου παραπεταμενοι...

αν και γενναω σε ιδιωτικο μαιευτηριο,θα ηθελα πολυ να ξερω αν ισχυουν τελικα αυτες οι τιμες που λενε για τα δημοσια μαιευτηρια...ακουσα να λενε κοπελες για 1600 ευρω για φυσιολογικο τοκετο...

αν ισχυει πολυ φοβαμαι οτι θα αρχησουν παλι τις αυξησεις τα ιδιωτικα... :roll::(

τελικα αν δεν εχεις λεφτα δεν μπορεις να γεννησεις πουθενα....

Και εγώ το ίδιο άγχος έχω. Εχω υπολογίσει για ιδιωτικο ηδη ενα τρελο ποσο 4.500-5.000 ευρω, ελπιζω να μη αυξηθούν γιατί καήκαμε!!!

Γιωτα μου, εαν τελικα ισχυσει αυτο, δεν φανταζομαι πως η διαμονη θα ειναι τελειως δωρεαν..

απλα θα πληρωνεις λιγοτερα λεφτα και ενδεχομενως να εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις καλυτερη θεση και δωματιο...

γεια σας κοριτσια!!!ευχομαι με το καλο!!!

χθες γεννησε η ξαδελφη μου στο νοσοκομειο γιαννιτσων και της ειπαν οτι για φ.τ. θελουν 900 ευρω για 3 βραδια και η καισαρικη καλυπτεται απο το ταμειο της ικα.αυτο ξεκινησε απο 2/10 της ειπαν.

τι να πω μωρε που καταντησαμε, θα μας οδηγησουν παρακαλαμε να γεννησουμε καισαρικη για να μην πληρωνουμε.ελεος!!!

καπως ετσι......θα πηγαινουμε ολες σαν προβατα στην σφαγη για να μην πληρωσουμε....ελεος.....ελληνικο κρατος.....

κοριτσακια με το καλο!!!και με εναν πονο ευχομαι!!!δεν ξερω τι ακριβως εννοειτε η αν εχετε καποια καινουρια πληροφορηση σχετικα με τα δημοσια μαιευτηρια, αλλα θελω να σας πω οτι πριν 5 σχεδον μηνες γεννησα τη μπουμπου μου ( με καισαρικη ) στο ελενα και για 4 μερες ( δευτερα γεννησα παρασκευη βγηκα ) σε μονοκλινο λουξ πληρωσα 850 ε. αυτη ηταν η πιο ακριβη τιμη του ελενα, μετα πανε τα απλα μονοκλινα, μετα τα δικλινα και παει λεγοντας.....το δωματιο ηταν καλυτερο απο οποιοδηποτε ιασω και μητερα, ολοκαινουριο και πεντακαθαρο, και το προσωπικο ευγενεστατο και παρα πολυ εξυπηρετικο!!! δεν ξερω αν τους 5 αυτους μηνες αλλαξε τιποτε στην τιμολογηση, αν αλλαξε μου λετε....αληθεια, στα ιδιωτικα ποσο παει το μονοκλινο;;;;

αφροδιτη τωρα τελευταια αλλαξαν οι τιμες......ασε μαυρα χαλια.....

οσο για το λουξ του ελενα το εχω δει και εγω απο την κουμπαρα μου που γεννησε την μπουμπου της πριν σχεδον 3 χρονια..οντως ειναι πολυ ωραιο....

στα ιδιωτικα κοστιζει το μονοκλινο γυρω στα 6 χιλιαρικα...αλλα για μενα παιζει ρολο ο γιατρος...οχι το δωματιο....εξαλλου 4 μερες ειναι...περνανε...

Εγώ κοριτσάκια μου πριν 2,5-3 μήνες περίπου στο ΕΛΕΝΑ σε μονόκλινο δωμάτιο & με καισαρική πήγε 220 Ευρουλάκια!!!!!! Κι ότι ώρα χρειαζόμουν Μαία.... εκεί..... καθαρίστριες 2 φορές τη μέρα!!!!!

Δεν είναι κουφό πάντως να πληρώνουμε για φυσιολογικό??? Κι όχι για καισαρική που είναι και χειρουργείο???

απο την πλευρα που το βλεπουν εκεινοι οχι...η καισαρικη θεωρειται κατι το εκτακτο...χειρουργειο που γινεται γιατι υπαρχει προβλημα..το βλεπουν σαν εκτακτη περιθαλψη......

δηλαδή βρε κοριτσια ολα αυτα που ακουγονται ειναι αλήθεια ;!

χωρια οτι ζητήσει ο γιατρός και ενα 1500 ευρώ για περίθαλψη ;; εμεις το Μάρτη στο Αλεξάνδρα, δωσαμε περιπου 500 για δίκλινο 3 βραδιές... απαπαπαααα... και το ΙΚΑ τι δινει ; τα ίδια που εδινε ; κανονικα δεν θα επρεπε να δωσουν παραπανω ετσι ωστε να καλυπτουν αυτη τη διαφορά ;;

δεν θα πρεπει να υπαρξει μια ισορροπία ;; αλλα πουυυυυυ;; εδω γιναμε Ουγκάντα...

*ασχετο : bourique εχεις 2 αγορια και τωρα κορίτσι ;;; ΖΗΛΕΥΩ !!! :x:x:x:x

με κανεναν πονο ! (και ολες σας κοριτσια οποιες ετοιμαζεστε) :x

το ικα δινει οτι εδινε...μη σου κιολας οτι ακουσα οτι εκαναν μειωση στο επιδομα τοκετου.......

σε ευχαριστω πολυ πολυ ;;);;);;);;)@};-@};-

Δείτε αναλυτικά τις ταρίφες εδώ κορίτσια:

http://www.ygeianet.gr/box/cal/25687.pdf

:?:?:?:evil::evil::evil:

ειναι απαραδεκτο!!!!για αλλη μια φορα καταλαβαμε οτι αυτη η κυβερνηση ΔΕΝ νοιαζεται για τους Ελληνες....

οπως και να εχει θα ειναι καλυτερα.....

etoile γιατι βρε τοσα λεφτα;;;που θα γεννησεις;;;;αντε κοντευεις :D

Στο Ιασω-ξενοδοχειο...

Μονο ο γιατρος θελει 2000....

Ισχυει ηδη εδω και λιγο καιρο αυτο το πραγμα οντως,συζητουσαμε με το γιατρο μου το ενδεχομενο του νοσοκομειου και μου ειπε οτι πλεον δεν συμφερει αφου βγαινει ακριβοτερα κι απο την κλινικη που θα παμε,εκει φτασαμε!!Δηλαδη μια γυναικα που δεν εχει τοσα λεφτα τι θα κανει,θα γεννησει σε κουτα??

Ισχυει ηδη εδω και λιγο καιρο αυτο το πραγμα οντως,συζητουσαμε με το γιατρο μου το ενδεχομενο του νοσοκομειου και μου ειπε οτι πλεον δεν συμφερει αφου βγαινει ακριβοτερα κι απο την κλινικη που θα παμε,εκει φτασαμε!!Δηλαδη μια γυναικα που δεν εχει τοσα λεφτα τι θα κανει,θα γεννησει σε κουτα??

και παλι, η γεννα στο δημοσιο κοστιζει λιγοτερο.....

Σ'εμας στη Θεσσαλονικη οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες,αλλα εκει δεν εχουμε να δινουμε ουτε 2000 στο γιατρο ή ακομα χειροτερα οσα παρει η κλινικη που εχω ακουσει αλλα και η κλινικη εμενα για 4 μερες θα μου βγει 1200€ για φυσιολογικο..

γεια σας κοριτσια....γενναω και εγω το φλεβαρη...ολο αυτο το καιρο για οικονομικους λογους ημουνα αναμεσα σε δημοσιο και ιδιωτικο για να γεννησω....τωρα διαβασα αυτα που γραφετε παραπανω και το ποσο εχω νευριασει δεν περιγραφετε....αφου καταστρεψαν τη χωρα μας τωρα θελουν να σταματησουμε και να γενναμε....θελουν να μας εξοντωσουν ολους....θα πηγαινουμε ολες και θα ζηταμε καισσαρικη....με το κατι παραπανω βεβαια....γιατι σιγουρα τα ιδιωτικα θα αυξησουν παλι τις τιμες τους...

Άσε! το πιστεύεις πως είναι ένας λόγος που σκεφτόμαστε να κάνουμε δεύτερο παιδί? Ο άντρας μου δηλ. αγχώνεται, εγώ τα βλέπω πιο ρομαντικά τα πράγματα! Αλλά όντως, εκεί φτάσαμε! να σκεφτόμαστε να γεννήσουμε!

Με το καλό το μωράκι σου να σου έρθει!

κοριτσια εγω δεν εχω καταλανει κατι...τα 850 που νομιζω ειναι το λιγοτερο απ'οτι ειδα στο site υγεια gr που πρεπει να δωσει καποιος,τα παιρνουμε ξανα πισω απο το ικα?εγω ειχα δωσει 500 στο μαιευτηριο και ενα χιλιαρικο στο γιατρο.πηρα ομως και χιλια ευρω πισω απο το ικα.τωρα ειναι δηλαδη συν ενα χιλιαρικο το λιγοτερο???? :shock::shock::shock::shock: παντως να ψαξετε ολες τι επιδοματα διακαιουσθε...εγω αν και δε δουλευα πηρα τα χιλια ευρω πισω.εσεις που δουλευετε δικαιουσθε πολυ περισσοτερα.ρωτηστε στο γυναικολογο του κεντρου μητερας και παιδιου στη περιοχη σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...