Μετάβαση σε περιεχόμενο

prezolon-utrogestan.....

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια......εχω καποιες αποριες......αν μπορει καποια να με βοηθησει.......κατα την εγκυμοσυνη εχει παρει καμια prezolon kai utrogestan??????ξερετε αν υπαρχει αν υπαρχει κινδυνο??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα τα ultro ειναι πολυ συνηθισμενα στο α τριμηνο...τωρα για την κορτιζονη το εχω ξανακουσει αλλα δεν ξερω γιατι την δινουν....τι σου ειπε ο γιατρος σου...

με το καλο......

Εγώ έπαιρνα prezolon ολόκληρο κάθε μέρα μέχρι περίπου 2 μήνες πριν γεννήσω.

Έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα για το οποίο ακολούθησα ειδική αγωγή, μέρος της οποίας ήταν και το prezolon.

Εσένα γιατί στα έδωσε, υπάρχει κάποιο ιστορικό;

Τα utrogestan είναι προγεστερόνη, ορμόνη που την παράγει το σώμα σου έτσι κι αλλιώς και είναι σημαντική για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης, αλλά μερικές φορές δεν είναι αρκετή και γι'αυτό και πολλοί γιατροί τη δίνουν τις πρώτες εβδομάδες της κύησης, προληπτικά.

Με το καλό!! :)

Γιωτούλα με το καλό και για σένα!!! Κοντεύεις!!! :D

καλισπερα..

εγο πιρα utrogestan μεχρι 37 εβδομαδεσ!!..γενισα στα 37+4..επερνα 2 διακοσαρια την ημερα κολπικα..ολα καλα πιγανε..το utrogestan βοιται να σφινγι το τραχιλο..

τορα για το prezolon δεν ξερο αλα οπουσ καταλαβα ινε κορτιζονι ...ετσι?...λιπον εγο επερνα celestone kortizoni ..και αφτα ινε ενεσισ....εκανα απο την 25 εβδομαδα 4 ενεσισ το μινα...το κορτιζονι βοιται να αναπνει το μορο αν γενιτι προορα...

ολα αφτα τα εκανο επιδι περσι ιχα μια αποβολι σε προχοριμενι εβδομαδα{24 εβομαδεσ}..

νομιζο ποσ το utrogestan mazi me celestone και μαζι με καπια αλα με βοιτισανε να φερο στον κοσμο ενα υγιεστατο αγορακι...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ.....ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ......ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΣ......ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ....Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...