Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

anastasia μου, ναι τα εχω κι εγω ολα αυτα πουλες!!ξερεις, σαν πονακια περιοδου εντονα που δε διαρκουν ομως για πολυ και πετρωματα!!!μην ανησυχεις ολα αυτα ειναι φυσιολογικα!!!το πρωι πηγα για περπατημα 40 λεπτα μιας και μου το συνεστησε ο γιατρος και πηγαινα σαν παπια!!!τωρα θα ξαναπαω, αλλα κανενα 20λεπτο μονο.

η νια που ειναι???δε μπηκε σημερα!!!λετε????

Δημοσίευση

κοριτσια μουυυυυυυυυ τι κανετε?

ξερω δεν πολυμπαινω αλλα δεν ειμαι στα καλα μου

με τον τολη ειμαστε πολυ χαλια, πολλοι τσακωμοι, ολο γκρινιαζω, απορω πως δεν τα εχει βροντηξει να σηκωθει να φυγει.. ειλικρινα

το βανεσσακι γεννησε? μπα ε? :lol: ρητοτρικη ερωτηση..

σας φιλω ελπιζω να μπω παλι το βραδακι

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μουυυυυυ!!!!τι κανετε???πως ειστε????? τα μικρουλια μας????οι κοιλιτσες????

δεν εχω προλαβεινα διαβασω τιποτα :oops::oops:

εμεις ειμαστε μια χαρα ολοι,!!!!!σημερα βγηκα εξω πηγα για ψωνια με τον αντρα μου για αυριο για την γιορτη του αγγελακου μου, πηγαμε κ για ενα καφεδακι χιχιχ!!!ποιος μπορει μεσα μεχρι τις 19 που σαραντηζω.. :roll: :roll: :twisted: !!

αχ γιορταζει το αγγελακι μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

πωπω κοριτσια ο χρηστακος μου μεγαλωσε, μεγαλωνει το πουλακι μου!!!!!!

να ευχηθω κ στο νιακι μας κ απο δω για χθες για τα γενεθλιακια της, κοριτσακι μου χρονια σου πολλα!!!!!11να τα εκατοστησεις!!!!!!να εισαι παντα γερη , ευτυχισμενη κ με το καλο ταμωρακια σου να ολοκληρωσουν την ευτυχια σου!!!!!

ααααααααααααα αννα μαρια τι τελειααααααααααααααααα κοιλιτσα ειναι αυτηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

κ το δωματιο του αντρικου σουπερ!!!!!!!

ευη μου κουκλιτσες μαμα κ κορη!!!!!!!

σας φιλω πολυ πολυ γλυκα ολες φιλεναδες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

Λένα, εγώ απορώ πώς αντέχω εγώ και δεν τα βροντάω και να φύγω. Σήμερα είμαστε όλοι μέρα μες στους καβγάδες, τις φωνές και τα νεύρα. Ό,τι κι αν του πω, αρχίζει να φωνάζει. Μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια. Τώρα είχε ένα πρόβλημα ο εκτυπωτής, ήρθε να τον "φτιάξει", μες στα νεύρα και τις φωνές. Δεν μπορώ, θα τον σκοτώσω.

Ευτυχώς οι αναλύσεις που έκανα ήταν όλες καλές, και προφανώς η ψηλή πίεση ήταν αποτέλεσμα των πρωινών καβγάδων... Αλλά θα δώσω μια χαρά τα 90 ευρώ για τις αναλύσεις, επειδή αυτός μου ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..............................

Δημοσίευση

ηλιαννα μπραβο κοριτσακι μια χαρα φαινεσαι!! να χαιρεσαι κ το μκρο σου αυριο!

αννα μαρια, τι να σου λεω... γινονται σκηνες απειρου καλλους... τουλαχιστον δεν ουρλιαζουμε μπροστα στον μικρο.. περιμενουμε να κοιμηθει πρωτα :P

Δημοσίευση

Κοριτσια κι εμεις μια ετσι μια αλλιως ειμαστε.....μια τραβαμε τα μαλλια και τα μουστακια μας και μια χαιδευει ο ενας τον αλλο.....εχει και λιγο σασπενς η υποθεση....εμενα παλι οταν με συγχύσει ανεβαινει το ζαχαρο όχι η πιεση!!!

Σημερα παντως ειπα τον παθολογο για τις καραμελες για το λαιμο και οτι μου ανεβαζουν τα ζαχαρο και ειπε δεν πειραζει....τι παιζει τελικα με αυτο το θεμα...ο καθενας τα δικα του λεει!!!! :geek:

Λενακι κανε την παπια για να εισαι εσυ ηρεμη....

Αννα Μαρια μην τον σκοτωσεις καλε αφου τον αντεξες μεχρι τωρα.... :lol::lol:8-)

Δημοσίευση

λενα μου σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου, να εισαι καλα!!!αχχχ κ εγω μερικες φορες αναρωτιεμαι πως αντεχει ο αντρας μου, αλλα ευχτυχως δεν πολυτσακωνομαστε.

αχ οντως δοξα το θεο ειμαι καλα!!!!!

εσυ πως εισαι????η κοιλιτσα??? ο αναστασακος????

αννα μαρια ε αφου τον εχεις αντεξει μεχρι τωρα , εχεις ακομα αντοχες..!!! :lol::lol::lol::lol:;)

αναστασια μου τι κανει η φραουλιτσα????? αντε λιγες μερουλες μεινανε ακομα κ μετα θα την εχεις!!!!!!!!

κοριτσακια μου σας αφηνω τωρα παω να κουρεψω την αννουλα μου.

αν εχω κουραγιο ισως μπω το βραδακι να τα ξαναπουμε (αν δεν κοιμηθω απο τις 10 παλι )!!!

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα...;)

σήμερα είμαι χαλαρά....δεν κατέβηκα γραφείο το απόγευμα και είμαι σπιτάκι με το μπεμπάκι μου...;).....

πλύναμε και την προικούλα μας και όλα καλά....απλά έχω μια απορία...όταν ΄πλύνατε εσείς την πάντα έκανε κύματα?......τί εννοώ θα μου πείτε τώρα......απλά το σφουγγαράκι από μέσα κάνει ελάχιστο κυματισμό...θεωρώ ότι μόλις στεγνώσει θα επανέλθει αλλά στενοχωρήθηκα μωρέ.....:(....

Ηλιάννα μου...είσαστε κουκλάκια στην φώτο που έβαλες...;)...πολλά φιλάκια...;)

Λενάκι μου μην στενοχωριέσαι και μην πιέζεσαι...:)....όλα είναι πρόσκαιρα....;)...θα περάσουν και θα γίνουν όλα όπως πριν..;)

Άννα Μαρία μου μην σκαςςςς......ο Ανδρίκος σου δεν πρέπει να πιέζεται..;)

Αναστασάκι μου πώς είσαι?....καλύτερα ?....

Βανεσσάκι μου.....πολύ περπάτημα εε?......άντε λίγο έμεινε...;)

Δημοσίευση

ηλιαννακι, τι γλυκια φωτογραφια!!!να ειστε παντα καλα και να απολαμβανετε τα παιδακια σας!!!

λυδια μου, δεν ξερω για την παντα.εγω ακριβως επειδη φοβηθηκα οτι θα γινοταν αυτο, την εκανα απλα με τον ατμοκαθαριστη για να μη μου χαλασει.ας ελπισουμε οτι θα επανελθει οταν στεγνωσει.απλωσε την μετα το στεγνωμα πανω στο κρεβατι και πλακωσε την με κατι βαρυ.πιστευω ετσι να φτιαξει!!!

νασιουλαααααα, μυριαμ που ειστε??????

εγω ξαπλωσα τωρα και σερφαρω.κουραστηκα ολη μερα με τα περπατηματα!!!!και η μικρη στο υψος της.δε λεει να κατεβει!!!!αχ το γλυκουλι μου δε θελει να με αποχωριστει....

Δημοσίευση

Ηρθαααααααα

Λυδια μου τα σφουγγαρια απο μεσα δεν τα επλυνα,απλα τα αερισα καλα,μονο το υφασμα της παντα επλυνα!

Ηλιανακι μου ναι μετραω αναποδα, δεν εμεινε πολυ...!!! :D φιλια σε ολους σας!!!

Βανεσακι η κοιλια σου κατεβηκε καθολου?

Δημοσίευση

Εμενα εχει απο μεσα 8ου περιπου που μου ειπαν οτι κατεβηκε και στο τελαυταιο ραντεβου με τον γιατρο που τον ρωτησα μου ειπε ναι ειναι χαμηλα!!!Τωρα τι εννουν δεν ξερω...χαμηλα στην κοιλια ή χαμηλα εχει μπει εκει που πρεπει για εξοδο...χμμμ

Δημοσίευση

Κορίτσια, είπαμε, μην αγχώνεστε για το ύψος της κοιλιάς! Η κοιλιά (το μωρό δηλαδή) κατεβαίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο γιατρός μου πάντως δεν ασχολείται ούτε με το αν είναι ψηλά η κοιλιά, ούτε με τον τράχηλο ακόμα. Όταν θέλουν τα μικρά μας θα βγουν!

Λένα, κι εμείς σαν την Αναστασία είμαστε, μία καβγάδες μία γλύκες... Αλλά την πίεση μου την ανέβασε.

Ηλιάννα, πόσες αντοχές πια;;; :P

Δημοσίευση

Κοριτσακια μου, καλησπέρα..ειπα να περάσω μια βόλτα απο το μαμμυ αλλα πάλι εξαφανιστηκατε,,σήμερα είχαμε απουσίες αλλα σας την χάριζω πρώτη μέρα απουσιολογιου..

Εμεις πήγαμε παιδίατρο, πήγε 4350 κιλα το αγοράκι μας, όλα καλα τα βρίσκει ..οι κολικοι συνεχισζονατι και έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο απ ότι φαίνεται για να τελειώνουμε με αυτούς..

Άννα Μαρία νεύρο πίεση ε?την είχα κι εγω στην εγκυμοσυνη..είδες τον γιατρο μου?εγω πάλι δεν πρόλαβα?για τι θέμα μίλησε?

Χριστινακι, το τραγουδάκι μου αρέσει πολυ, και ο τραγουδιστής και το νόημα αλλα και η ερμηνεία αλλα που βγάζει μια θλίψη (εμένα προσωπικά) το συγκεκριμένο..

Αχ ξύπνησε..θα τα πούμε πιο μετα..

Δημοσίευση

κοριτσιαααααααα μην αγχωνεστε για το υψος της κοιλιας!!

εγω με 8 διαστολη κ η κοιλια μου ηταν ψηλα ακομα!!

αγγελικουλα κουραγιο κοριτσακι!!!

πω πω μεγαλωνει το παλικαρακι σας ε???

βανεσσακι αντε πανε ξαπλωσε, αυριο να μη σε ξαναδουμε!

αναστασια εχεις κλεισει ραντεβου για την προκληση η οχι ακομα?

Δημοσίευση

Αγγελική, στο ζάπινγκ το είδα. Το θέμα ήταν η απώλεια εμπιστοσύνης στο πρόσωπο των γιατρών.

Μάλλον νευρο-πίεση ήταν, δεν εξηγείται αλλιώς. Τώρα θα πηγαίνω κάθε δεύτερη μέρα να μου τη μετράνε και θα τους παίρνω και ούρα... Ουφ...

Μια χαρά ο μικρός!!! Οι κολικοί είναι φυσιολογικοί, σύντομα θα περάσουν!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...