Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ναι αννα μαρια, εννοειται οτι κατεβαινει!!!δεν το ειπα για να αγχωθεις, αλλα να τονισω τη διαφορα!!!η δικια σου φαινεται πολυ περηφανη!!!!στεκεται στο υψος της :lol::lol::lol: εγω δε μπορω σχεδον να περπατησω γιατι με πιεζει πολυ χαμηλα!!!

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αννα Μαρια θα σε πλακωσω και εισαι και εγκυος στον Αντρικο μας!!! :lol: και ουτε κι εγω βασικα μπορω και πολυ να κουνηθω....χαχαχαχα ασε θα παρω την πολυθρονα γιατι με την μελοπιτα η φραουλιτσα θα κανει φουσκες με τη ζαχαρη!!! :geek:

Δημοσίευση

Άννα Μαρία τέλειο και το δωματιο αλλά πιο τέλεια η κοιλιάαααααααααααααα σου!!!!!!! ;)

Μια χαρά την έχει εκεί ο Αντρίκος σου!!!!!!!

φιλάκια στην κοιλίτσα!!!!

Συμπεθερούλα μου περιμένουμε νέα από τη νυφούλα μας αύριο!!!!

url=http://lilypie.com]Gprip3.png

Δημοσίευση

Βανεσσάκι, αυτή είναι η συνταγή της μελόπιτας:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/melopita.html

Την έχω φτιάξει και με αμύγδαλα, σήμερα δεν είχα και δεν έβαλα, αλλά όταν βγήκε απ' το φούρνο την πασπάλισα με κανέλα.

Μαρία, λες να του αρέσει στην κοιλιά μου και να μη θέλει να βγει;

Δημοσίευση

Ναι, κέικ με μέλι είναι, αλλά η σύστασή του είναι λίγο διαφορετική από του κέικ.

Φουσκώνει σαν κανονικό κέικ, αλλά αυτή η δόση είναι για μισό κανονικό κέικ περίπου. Εγώ το έψησα σε μικρό ταψάκι για κέικ. Είναι πολύ νόστιμο, αλλά εσένα Αναστασία, δε σε νοιάζει! :P

Δημοσίευση

Ε εεεεεε ναι καθαρματακια εμενα δεν με νοιαζει.....μπρρρρρρρρρρρρ πλακωθηκατε και βαζετε συνταγες....φατε να δουμε ποσοοοοοοοοοοοοοο μπορειτε!!!! :lol::lol:

Δεν πειραζει...δεν θα γεννησω?....θα σας πλακωσω εγω μετα με συνταγες που θα κανω και θα ΤΡΩΩ!!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ήρθα κι εγω..μόλις ξαπλώσα στο κρεβάτι..είμαι ένα ζωντανό πτώμα..το μωρο μετα απο τόση γκρίνια κοιμάται τώρα αλλα τον κόβω να ξυπνάει σε καμία ώρα..εμένα με πονάει πολυ όλη μου η πλάτη και λίγο η τομή της καισααρικης μου έκανε κάτι τράβηγματα σήμερα..α, και τις τελευταίες μέρες το μωρο τραβάει πολυ τις θηλέ σ

Και νιώθω εκείνο τον πόνο των πρώτων ημερών..ούτε το μπουν ούζι δεν μπορω να ακουμπης ω ..

Άννα Μαρία, πολυ ωραίο το δωμάτιο του αντρικου αλλα πραγματικά η κοιλιτσα είναι όλα τα λεφτά..κι εγω νόμιζα ότι ήταν πιο μικρη η ζωγραφιά..

Βάνεσσακι , σχεδόν έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αλλα αυτοί οι κολικοι είναι πολυ μαρτύριο..ταλαιπωρείται το καημενουλι μου..

Μαρακι μου, κι εγω όλο φωτογραφίες βγάζω τον μικρο..είναι τόσο γλυκα σ ..

Χριστινακι, έκανα το κεικ αλλα δεν έφαγα...το έφαγε ο άντρας μου και είπε ότι ήταν ωραίο..πολυ εύκολο πάντως και είναι ωραία ιδέα αν έρθει κάποιος και δεν εχεις τι να κερασει σ ..όσο για το αι πάντ δεν ξέρω που να βγάλω το λέξικο ρε γμτ..βολεύει όμως το άτιμο..που να κουβαλάω ολόκληρο λάπτοπ και να κρέμονται σύρματα και φορτιστής απο δώωκι απο κεΙ ..

Αναστασία, τι κανείς κοριτσαρα μου?σημερα θα κοιμηθώ πριν απο σένα..χίχιχιχι όσο για τα γλυκα κι εμένα μ αρέσουν..αλλα οπότε τα κάνω τα τρώω Μονή μου..ειδικα άμα είναι σοκολατενια..

Αύριο σαραντισουμε..θα πάμε να πάρουμε ευχή..εσείς που έχετε παει ήδη, πόση ώρα είναι όλη αυτή η διαδικασία?θα πάμε στην εκκλησία του Αγίου φανού ριου και θα κάνω και μια φανούροπιτα ..

Δημοσίευση

Αγγελική, απ' όσο ξέρω, η ευχή κρατάει γύρω στο δεκάλεπτο με τέταρτο. Πας στον εσπερινό συνήθως, σου διαβάζει την ευχή, βάζει το μωρό στο ιερό και κάτι λέει πάλι και μετά στο δίνει πίσω. Είχα πάρει ένα βιβλίο με όλες τις ευχές από τη μάνα μου, αλλά το ήθελε και της το έδωσα πίσω. Πάντως, είναι μικρή "τελετή"!

Α, δε σας είπα και το καλύτερο: κάθεται η μάνα μου και φτιάχνει σπανακοπιτάκια και μηλοπιτάκια με φύλλο κρούστας, για να κερνάμε αυτούς που θα έρχονται για τις επισκέψεις!!! Και θέλει να φτιάξει και τρούφες για να κερνάμε στην κλινική... Κι εμένα μ' αρέσει το χειροποίητο κέρασμα, δεν μπορεί να συγκριθεί με το κέρασμα από το ζαχαροπλαστείο, αλλά μήπως το έχει παρακάνει λίγο;

Δημοσίευση

Εδω είμαι πάλι καλα κορίτσια το φαγητο έγινε τέλειο ......και είναι πολυ καλη ιδέα για χριστουγιεννιατικο φαγητο....

Αννα μαρια πολυ όμορφο το δωματιακι σας αλλα η κοιλουμπιτσα σου είναι πιο τέλεια ακόμα με τον ανδρεακο μέσα χιχιχι.... Και εγω μολις την είδα αυτο είπα παντός ότι είναι πολυ ψηλα ....εμένα ρε κορίτσια είναι πολυ χαμηλά για αυτο δεν μπορω να περπατησω καθόλου....

Με πήρε ο γιατρός μου καλε πριν απο λίγο να δει τι κάνω και με τα πολλα μου είπε να μου τα πάρει 37 εβδομάδων η άμα θέλω να μπω στο ιασω και να τα πάρει 38 ...και του λέω στο ιασω δεν με βάζεις ούτε πεθαμενη και γελούσε όμως εγω του το έλεγα σοβαρά ....ε μααααααα πιααααααα έχει φαγωθεί να μπω μέσα....την Τετάρτη θα πάω πάλι και θα μου πει και ημερομηνία τοκετού επειτελους.......

Δημοσίευση

Άντε πάλι με την εισαγωγή στο Ιασώ... Τι κόλλημα κι αυτό ρε παιδάκι μου;;; Αμάν πια... Δεν είσαι άρρωστη, αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί να μπεις σε κλινική για μια ολόκληρη βδομάδα;

Πάντως, κι εγώ δεν μπορώ να περπατώ γιατί πρώτον δεν έχω καθόλου αντοχές και κουράζομαι με το παραμικρό, και δεύτερον, πολλές φορές σπρώχνει ο μικρός προς τα κάτω και πονάω μέσα στον κόλπο...

Δημοσίευση

Έχει φαι κόλλημα ο γιατρός μου καλε θα του λείπουν τίποτα λεφτακια και θέλει να τα πάρει απο εμένα τι να πω.... Και εγω για αυτο δεν μπορω να περπατώ γιατί με σπρώχνουν με τα κεφαλακια τους χιχιχι.....τα σκατουλια..... Πάω για νανακια κορίτσια μου τα λέμε αύριο πάλι πολλα φιλακια σε ολες ........

Δημοσίευση

μπουρεκακιιιι τελεια που γυρισε η μπεμπα!!!!!!!!!!! περιμενα πως κ πως να διαβασω τα νεα σου!!!

οσο για τον πλακουντα τι να πω ρε κοριτσι... ελπιζω κ ευχομαι ολα να πανε καλα κ ναμην εχεις παρατραγουδα αυτη τη φορα...

δωρα τι εκβιασμος ηταν αυτος??αν δε μπορει αυτη μια μετα τις 5 εσεις δε μπορειτε δεκα! δε τα μπορω καθολου αυτα!!!

οσο για τους κολικους παλι καλα οπως λεει κ η αννα μαρια που δεν την πιανουν ξημερωματα..

αναστασακο ναι καλε, να κανεις επισκληριδιο, σιγα, δεν υπαρχει λογος να υποφερεις

αχ τιτινα κερνα ενα κομματακι!!!

αγγελικουλα κουραγιο με το κλαμα, θα ηρεμησει, που θα παει

καλα για τις επισκεψεις εγω εχω σκοπο να δεχτω πολυ λιγα ατομα, πχ την κουμπαρα μου τη γιαγια μου αν ερθει απο πατρα... ατομα που δε βλεπω συχνα

αννα μαρια το δωματιακι σας ειναι φοβερο!!!!!!!!!!

μαρεσει που στο πλανο εχεις βαλει κ τη βαλιτσα :lol::lol:

η κοιλια ειναι φοβερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τελεια καταπληκτικη!!!

κ εμενα η κοιλια μου ειναι πολυ ψηλα ακομα, αλλα ουτε εγω μπορω να περπατησω.. νιωθω το κεφαλι του στο πιπι μου. δε νομιζω να εχει σχεση η θση της κοιλιας με αυτο

νιαααααααααα χρυσοχερα μου εσυ!

α πα πα πα πα τι κολλημα καλε εχει ο γιατρος σου!!! :shock:

φιλακια

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου!

Τι κάνετε??Εύχομαι να ειστε καλυτερα απο μενα!

Εγω ειμαι χάλια..Ψυχολογικα δεν την παλευω καθολου.Πολλα σκαμπανεβάσματα..Προχθες πηγαμε στο γιατρό, ολα καλα πηραμε βαρος αλλά τελικα εχουμε παλινδρομηση...γι αυτο δεν κανουμε κ καλο υπνο και ζοριζομαστε κ στον υπνο κ στον ξυπνιο.Αφου ομως παιρνουμε βαρος ολα λεει καλα.Απο χθες λες κ βαλθηκε να μας διαψεύσει ομως ο μικρος δεν τρωει ικανοποιητικα κ σταματησε να λερωνει τις πανες του με τη συχνοτητα που τις λερωνε..Αφηστε την παλη καθε φορα στον θηλασμο.Απο το κακο στο χειροτερο..Γιατι ρε γαμωτο..?Θελει πολυ δύναμη κ γω δεν ειμαι καθολου καλα.Καθε φορά που κανω δουλειες πρηζεται ακομα πιο πολυ το στηθος μου, δεν το συζηταμε οτι ακομα δεν εχουν συνελθει οι θηλες μου, πονανε αφανταστα οτι κ να τις ακουμπησει, απο μπλουζα μεχρι πετσετα κ φυσικα πονος πολύς γιατι συνεχεια πρηζεται, η παραγωγη δηλαδη ακομα δεν ρυθμιστηκε.Τι στο καλο??40 μερες περασαν ποτε εδραιωνεται η γαλουχια??Τι περιμενει ο οργανισμος μου να παθω μαστιτιδα????Δεν αντεχω αλλο..Ποσο να προσπαθησω ακομα??Αφηστε που κυκλοφορω σαν το ζομπι μες το σπιτι.Μονιμως με πυτζαμες γιατι με λερωνει συνεχεια ο μικρος με γαλα κ η ψυχολογια μου στα πατωματα.Κ εχω κ τους γονεις μου να μου λενε να ντυθω με ρουχα γιατι πρεπει ο αντρας μου να βλεπει περιποιημενη!!Δηλαδη αυτο ηταν το προβλημα??Συμφωνοι δεν ειμαι κ το καλυτερο θεαμα αλλά προεχουν αλλα πραγματα θεωρω αυτη την περιοδο..Ο αντρας μου δουλευει κ δυστυχως η συνδρομη του ειναι ελαχιστη εως μηδενικη.Ερχεται κουρασμενος κ πρεπει να ξεκουραστει γιατι την επομενη δουλευει.Γιατι ρε κοριτσια επειδη δεν βγαινω εξω εγω καθομαι κ κανω διακοπες??Ειμαι πολύ στενοχωρημενη..Δεν την παλευω αλλο..

Συγνωμη αν σας εριξα αλλά ηθελα καπου να τα πω.Απο εκει που ανεβαινω αμεσως μετα κατεβαινω.Ειναι η φατσουλα του μικρου μου μονο που μου δινει δυναμη..Ακομα κ ετσι ζορισμενη κ κοκκινισμενη οταν με κοιταζει μου δινει δυναμη.Ειμαι κ χαζομαμα, νομιζω οτι με κοιταζει μες τα ματια!!

Σας φιλω κ ευχομαι να ειστε καλυτερα απο μενα!

Δημοσίευση

Καλημερα σας!!

Ωραια ημερα σημερα,ουτε ζεστη ουτε κρυο!Εχω γιατρουλη στις 11.00,παω να κανω μπανακι και να εοιμαστω.Χθες το βραδυ σηκωθηκα για τουαλετα και λες και η μικρη αναπηδησε ολοκληρη και αρχισαν να με πονανε τα παντα....στομαχι,εντερα,κοιλια....πω πω!!!

Νια θα τον πλακωσω το γιατρο σου, λύσσαξε να σε βαλει μεσα!! :evil:

Λενακι κι αν σε παρουν και σου πουν οτι θελουν να ερθουν ασχετοι τι θα πεις?

Αγγελικουλα το καημενο υποφερει μωρε...δωστου ενα φιλι απο μενα στα πατουσακια του!!Εσυ πως εισαι?

Θα μπω αργοτερα να σας πω νεακια!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!εδω παλι εγω!!!!δε σας αφηνω με τιποτα!!!!

κατερινουλα μου γιατι ετσι βρε κοριτσακι???να προτεινω κατι??πες στη μαμα σου η σε οποιον σε βοηθα να κρατησει ενα βραδυ το μωρακι, να ετοιμαστεις, να ντυθεις, να φτιαχτεις και να βγειτε με τον αντρα σου για φαγητο η ποτακι!!!πιστευω θα ανανεωθεις και θα νιωσεις πολυ καλυτερα!!!δοκιμασε το και αυτο!!!λογικο ειναι, οταν εισαι κλεισμενη καθε μερα απο το πρωι ως το βραδυ στο σπιτι, δεν κουνας ρουπι και ασχολεισαι μονο με το μωρο να εχεις φρικαρει!!!!πρεπει να πας μια βολτιτσα να ξεσκασεις κι εσυ!!!

καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο, θεωρητικα βεβαια γιατι εγω δεν εχω γεννησει ακομη, αλλα ειναι μια φαση που πολλες κοπελες θα ζηλευαν!!!!!

οι υπολοιπες που ειστε χαμανεσ παλι???

ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσιαααααα!!εγω ειμαι στον δρόμο πάω ΟΑΕΔ ΙΚΑ και λοιπά για δουλιες....θα πάω και δερματολόγο πάλι σήμερα γιατί κοντεύω να μείνω χωρίς καμία τρίχα.....δεν φαντάζεστε πως έχουν γίνει τα μαλλιά μου.......έχω γεμίσει κενά και δεν ειναι μόνο αυτό τα μαλλιά μου συνεχίζουν να πέφτουν.....ειμαι σκατα...δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα κορίτσια μου....η ψυχολογία μου κάθε μέρα ειναι και πιο χάλια....δεν αντέχω να βλέπω τα μαλλιά μου άλλο ετσι.....ζω την ωραιωτερη φάση της ζωής μου και δεν αντέχω να την ζω ετσι......φφφφφφφ...θα πρέπει να πάω να μου κάνουν ενέσεις κορτιζονησ σε όλα αυτά τα σημεία που έχω αυτά τα κενά....άντε να δούμε πόσο καιρό θα μου πάρει για να γίνω φυσιολογικός άνθρωπος.......φφφφφφ....εύχομαι να μην το ζήσετε ποτέ αυτό που ζω εγω τωραα....:'(

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!

κατερινουλα μου γλυκια, ο θηλασμος θελει υπομονη κοριτσι μου!βρες τα πανω σου, σιγουρα οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες αλλα δες το ζουζουνι σου και θα παρεις δυναμη!μην τα βαζεις κατω και μην ακους κανενα!τωρα θες ηρεμια και οχι να σε αγχωνουν!νσ εισαι οπως νιωθεις ανετα εσυ!θα σου κανε καλο και μια βολτουλα κοριτσακι μου!μην στεναχωριεσαι μονο!ολα θα φτιαξουν!ερχονται καλυτερες μερες!θα δεις!

νιακι μου παλι να σε βαλει μεσα απο πριν?γιατι δηλαδη?ελειψαν τα χρηματα ε?αχχχχ!ελεος!

αναστασακι περιμενουμε νεα απ τον γιατρουδακο!

για καποια που ρωτησε ποσα βρηκαμε τη μπεμπα στο doppler ητανε 1731 γραμμαρια!

αννα μαρια ξερω οτι ισως να υπαρχει και αποκλιση στις μετρησεις!θα δουμε . . .!καλα να ναι μονο απο Τον Θεό και Την Παναγία!αυτο θελω!

αννα μαρια και αγγελικη να σας ρωτησω κατι. . . τι κανετε με το θεμα φυλαξης του ομφαλιου λωρου?

βανεσσακι μου εδω εισαι ε?οταν λειψεις θα ξερουμε οτι γεννας και συ:)

Τιτινακι μου αυτο με τα μαλλια το παθαινουν πολλες κοπελες μετα τη γεννα!ευχομαι να περασει συντομα κοριτσι μου!

αυτα θυμαμαι!

φιλακια σε ολες!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...