Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα ρωταω να μου πειτε τη γνωμη σας, σημερα ενας ηλιθιοσ ημουν με το μεγαλο μου γιο 13 ετων και περνουσε διπλα κου σταματαει και γυριζει και λεει κ..λαρα η μαμα! Καταντραπηκα για το γιο μου οχι για κανενα αλλο λογο. Τι κανουμε κοριτσια σε τετοιες περιπτωσεις βριζουμε η αδιαφορουμε,σας εχει τυχει κατι παρομοιο μπροστα στο πΑιδι σας?

Δημοσίευση

Μου έτυχε και μ'έμένα μια παρόμοια περίπτωση όταν ο γιός μου ήταν 8 μηνών, τον είχα στο καρότσι και κάναμε βόλτα στα μαγαζιά .... περνάει ένας με το μηχανάκι , σταματάει στο φανάρι και μου λέει : μανάρα μου η κ..λάρα σου !!!! πω -πω ! Μιλάμε τα "πήρα" στο κρανίο απίστευτα !!!!!!! Σταμάτησα και του έριξα ένα χέσιμο ;) απίστευτο!! του είπα μα καλά : δεν ντρέπεσαι ? δεν ντρέπεσαι το παδί μου βρε γαϊδούρι ? και τί δουλειά έχεις εσύ με τη κ...λάρα μου βρε?? σταμάτησε ο κόσμος με κοιτούσε και αυτόν τον κοιτούσαν όλοι επικριτικά ... αυτος κατέβασε το κεφάλι .. πέρασε με κόκκινο το φανάρι και όπου φύγει - φύγει !

Καλό το καμάκι αλλά ας υπάρχει και κάποιος σεβασμός βρε παδί μου ! Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν λέξεις προσβλητικές ... και ειδικά όταν έχουμε τα παιδιά μαζί μας !!!

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...