Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
    • Ωωω δύο κουκλίτσες αδερφούλες 🥰 μπουμπουκο η μικρή σου πάντως 😂 θα έχει ωραία μπουτακια 🥰 να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου 🧿 ΥΓ όντως το δέντρο σας πολύ ωραίο και του χρόνου !
    • @nasia94κορίτσι μου αν κ με καθυστέρηση να σου ζήσει ο παίδαρος!!! Γέρος, τυχερός κι ευλογημένος να είναι!!  @Rena92 @nasia94 Κορίτσια χρόνια πολλά!!! Καλές γιορτές με υγεία κι ευτυχία!!! Εμείς έχουμε έρθει Αθήνα στους δικούς μου για αυτό είμαι εντελώς χαμένη!!  Σε άλλα νέα, περιμένουμε το ρεύμα για να μπούμε στο καινούργιο σπίτι (το οποίο και αργεί πολύ να έρθει και έχουμε μπλέξει με βλαμμενους 😂😂). Μόλις γυρίσουμε Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν οι μικρές σχολείο κι ας μην έχουμε μετακομίσει ακόμα, να συνηθίσουν κ να προσαρμοστούν! Πρώτα ο Θεός αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά!! Οπότε όλοι θα είμαστε σε μια προσαρμογή 😂😂  Θέλω να αποθηλασω από τη μικρή. Το βλέπω πολύ δύσκολο. Αν δεν ήταν τώρα κρυωμενη θα το έκανα τώρα. Αλλά περιμένω να γίνει καλά. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό, αλλά με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Εκτός αυτού θα πρέπει να γίνει για να είναι και το παιδί πιο καλά στο σχολείο τώρα που θα ξεκινήσει. Είναι πολύ βυζακιας η κόρη μου 😂😂 η μεγάλη δεν ήταν έτσι νομίζω. Αυτή είναι ζορικη! Ελπίζω να μας γίνει εύκολα ο αποθηλασμος...  Ουφ... Εμείς από δόντια έχουμε 4 πάνω, 3 κάτω και έσκασε μύτη και το 4ο, αλλά κορίτσια μεγάλη κλανιαρα! Δεν παίρνει απόφαση να περπατήσει μόνη της! Ακόμα κ με το ένα χέρι να την κρατάς περπατάει.. μόνη της κάνει 2 βήματα και πέφτει. Αυτά τα νέα μας!!  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...