Μετάβαση σε περιεχόμενο

απογοητευτικα


Recommended Posts

αδιαθετισα παλι κ ετσι αυριο θα ξεκινησω την 3 φορα θεραπια με σεπραφαρ κ ντουφαστον το θεμα ειναι οτι η γιατρος ειπε θα κανουμε 4-5 προσπαθιες κ μετα θα σταματησουμε γιατι ειμαι μικρη σε ηλικια κ εχω ολη την ζωη μπροστα μου ειμαι μονο 24 αλλα δε καταλαβενω γιατι εκανα ολες την εξετασεις μονο προγεστερονη μου ελειπε κ επαφη εχω καθε καθε μερα γιατι δεν εχω ακομα αποτελεσμα;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οχι μην απογοητευεσαι. Θετικη σκεψη να εχεις. Η ηλικια σου ειναι πολυ ενθαρρυντικο στοιχειο, οσο πιο μικρη τοσες πιο πολλες πιθανοτητες να πετυχεις. Και κατι ακομα που το εμαθα και εγω οταν προσπαθουσαμε για παιδι: Η καθημερινη επαφη δεν ευνοει απαραιτητα τη συλληψη, γιατι εξασθενει το σπερμα, Χρειαζεται καθε 2-3- μερες για αν ειναι πιο δυνατο. Σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το λαθος που κανεις ειναι που αγχωνεσε. ΧΑΛΑΡΩΣΕ και θα δεις αποτελεσματα. Τα καταφερα και εγω και ετσι εμεινα εγκυος στο 2ο νινι μου. Αυτο που ειπε και η αλλη κοπελα ειναι σωτο οχι καθε μερα δεν κανει.

Εισαι μικρη ακομη! Στην ηλικια σου εκανα τον 1ο. Ειναι ωραια γτ τωρα εχω μεγαλη βοηθεια με το νινι αλλα ειναι και σαν φιλος μου.

Καλη τυχη και ειπαμε οχι αγχος για ολους εχει ο Θεος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ανχονομαι ισα ισα αυτο το μηνα το ξεχασα τελειος μα τελειος ισως ρτο μονο λαθος που κανω ειναι οτι εχω πολλες φορες επαφη κ παραπανω απο μια φορες την ιδια ημερα ενω κ η γιατρος μου λεει μερα παρα ημερα θα δω αυτον τον μηνα να εφαρμοσω λιγοτερες επαφες τι να πω παντος αν δε πιασω με αυτη την μεθοδο θα με αφησει να πιασω απο μονη καποια στιγμη κ χωρις παρακολουθησει οτι θελει ο θεος ας γινει εκεινως ξερει γιατι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπαμπαλού, επειδη εγω προσπαθούσα 2 χρόνια να συλλάβω και έκανα επίσησ θεραπεία για την χαμηλή προγεστερόνη, θα σε συμβούλευα να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να το σκέφτεσαι όπως και να μην στεναχωριέσαι κάθε φόρα που αδιαθετείς. Και αν θες άκουσέ με, γιατί εγώ έτσι έμεινα έγκυος, κάνε σεξ όποτε έχεις πραγματικά όρεξη να κάνεις και όχι γιατί είναι οι "σωστές" μέρες! Το σώμα μας ξέρει πότε το ζητάει (λόγω ορμονών ίσως) και έτσι και το ευχαριστιόμαστε και αποτελέσματα έχουμε ;) Αν όμως δεν ξεαγχωθείς δεν θα μπορέσεις να "ακούσεις¨το σώμα σου. φιλάκια και σου εύχομαι τα καλύτερα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απογοητευεσαι απο τα 24???εγω στην ηλικια σου μονο μυαλο για παιδι δεν ειχα... ;););););)

ειναι ευκολο να σου λεμε να μην αγχωνεσαι και να ηρεμησεις..εγω το ακουγα τρια ολοκληρα χρονια αλλα απο το ενα εμπαινε και απο το αλλο εβγαινε...ειναι ομως η καλυτερη λυση δεν γινεται αλλιως...αστο και οπου παει..και οπως λενε και τα κοριτσια αμα δεν ηρεμησεις δεν μπορεις να ακουσεις το σωμα σου και αν δεν ακουσεις το σωμα σου πως θα ξερεις οτι ειναι η σωστη μερα???παντως κανε και το αλλο..μετρα 8 μερες απο την μερα που θα σου ερθει η περιοδος και εχε επαφες καθε δυο μερες(οχι καθε μερα θα τον πεθανεις τον καημενουλη :lol::lol::lol::lol::lol:;););) )και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γιατι η καθημερινη επαφη αδυνατη το σπερμα και χαλαει η ποιοτητα του. τον επομενο μηνα καθε δευτερη μερα. Τον αλλαξες τα φωτα τον ανθρωπο να του δινεις και κανενα δυναμωτικο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παιδια δε φταιω εγω κ λιγες το κανουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ειναι μην εχει ορεξης :lol::lol::lol::lol::lol: αμα του ρθει θα πρεπει να φυγω :lol::lol::lol::lol::lol: στον αντρα μου πειτε τα που την πρωτο μηνα αν δεν κλειναμε καθε καθε μερα της 4 φορες δε με αφηνε να παω για υπνο ποιος καιμενουλης;;;;;;;;;;;;; αυτος;;;;;; αντεχη ;);););) τελος παντων με δυσκολια ισωσ τον περισο για μερα παρα μερα αντε να δουμε ευχαριστω πολυ για ολα μεσα σε ολα αυτα με κανατε κ γελασα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...